Søg
Søg
Laos, Vang Vieng
Asien, Laos
Klatring, Laos

Adventure fra Luang Prabang

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.440,-

Varighed: 7 dage

Denne tur er for dig der gerne vil have en aktiv tur fyldt med adventure. Du kommer ud og prøver kræfter med et krævende trek, rapeller i vandfald og flyver ned gennem trætoppene i zipline, cykler forbi små landsbyer og padler i kajak på den smukke Mekong flod.

Nyd følelsen af frihed mens du i din zipline svæver gennem trætoppene. Mærk sommerfuglene i maven, når du rapeller ned ad et vandfald i smukke omgivelser i Laos' adventure by nr. et Vang Vieng. Fortsæt din tur til hovedstaden Vientiane, hvor du skal udforske området omkring byen på cykel og i kajak. Glæd dig til at opleve Laos som er et smukt land fyldt med adventure, flot natur og smilende ansigter.

Sæson

Det bedste tidspunkt at besøge Laos er fra november til februar, hvor her er tørt og temperaturerne er behagelige.


Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Snørklede bjergveje med fantastiske udsigtspunkter fra Luang Prabang til Vang Vieng
Din bus kører efter frokost gennem det smukkeste landskab til Vang Vieng. Turen tager ca 7 timer og du bliver ved ankomst hentet og kørt hen til dit overnatningssted.

Dag 2: Vang Vieng Challenge – ‘Via Ferrata’ og rapelling i vandfald.
I dag starter eventyret. Du kommer ud på et krævende trek op til punktet hvorfra du skal rappelle 30 meter ned ad et vandfald og krydse “Via Ferrata”.
Du bliver hentet og kørt en kort tur i lastbil ud til trekkets start punkt. Turen starter gennem rismarker til bunden af bjerget, hvorfra turen går opad. Der er frokost undervejs, så du kan få pusten inden du fortsætter mod toppen, hvor der er middag klar i campen. Nyd den fantastiske udsigt over området og Vang Vieng inden du går til ro.

Dag 3: Vang Vieng Challenge – Rapelling i vandfald og ziplining ned ad bjerget.
Morgenmad serveres tidligt inden turen går til toppen af vandfaldet. Herfra er det ned ad! Først skal du rapelle ned ad vandfaldet og derfra fortsætter du nedad i ziplines til foden af bjerget. Frokostpause er indlagt så du kan nyde omgivelserne og få pulsen lidt ned undervejs. Du trekker det sidste stykke tilbage til lastbilen som kører tilbage til Vang Vieng. Vel tilbage i byen er det tid til et dejligt bad og lidt afslapning.

Dag 4: På egen hånd i Vang Vieng
Nyd en fridag i Vang Vieng.Vi kan anbefale at du f.eks. besøger den berømte blå lagune eller måske tager en tur ned ad Nam Song floden i et ”dæk” – en såkaldt tube.

Dag 5: Vang Vieng til Vientiane – med et båd-cruise indlagt
Turen går nu sydpå mod hovedstaden Vientiane. Du bliver hentet og kørt i luksus minibus sydpå. På vejen gøres et stop ved Nam Ngum, den største sø i Laos. Her får du frokost og stiger så på en båd der sejler en tur rundt i roligt tempo så du kan nyde omgivelserne og slappe af ovenpå de sidste dages strabadser. Videre på vejen mod Vientiane stopper du ved en saltmine og på et marked der sælger alt hvad hjertet begærer herunder insekter i alle afskygninger. Du ankommer til din indkvartering i Vientiane sidst på eftermiddagen.

Dag 6: Vientiane Challenge – på cykel ad de små stier og kajaktur på Mekong floden
Dagen idag byder på lidt mere fysisk udfordring på både cykel og i kajak. Du bliver hentet omkring kl 08.00 og kørt til Ban Nonsavang landsbyen lige udenfor centrum. Her starter cykelturen langs små kanaler, mod Ban Nong Ort landsbyen, hvorefter stierne bliver lidt smallere og du kommer længere ud på landet langs rismarker og typiske laotiske landsbyer. Frokost serveres på en lokal restaurant ved Tadmoun vandfaldet inden du cykler videre til Ban Nong Da, der ligger ud til Mekong floden. Her får du en introduktion til din kajak inden du skal padle ned ad Mekong floden tilbage mod Vientiane. Nyd de smukke omgivelser og livet langs floden. Du ankommer til Ban Sokpaluang sidst på eftermiddagen, hvor du bliver hentet og kørt tilbage til byen.

Dag 7: Morgenen er på egen hånd i Vientiane inden din tur fortsætter
Nyd din morgenmad og måske en formiddagstur rundt i byen inden du tjekker ud og kan fortsætte din rejse videre måske mod Cambodja eller Thailand.
Overnatning:
Hotel i Vang Vieng og Vientiane
Bjerghytte under Vang Vieng challenge


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vi anbefaler ikke turen til børn under 10 år.


Afrejsedatoer

Turen afgår mandag, onsdag og fredag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.440,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved minimum 1 person og maxium 20 personer

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Måltider: 6 x morgenmad, 4 x frokost og 1 middag
 • Overnatning:
 • 3 nætter på hotel i Vang Vieng
 • 2 nætter på hotel i Vientiane
 • 1 nat i bjerghytte på Vang Vieng Challenge
 • Transport: Bus fra Luang Prabang til Vang Vieng, Songtheaw (ladvogn) from Vang Vieng
 • busstation til overnatningssted, Privat minibus fra Vang Vieng til Vientiane (Via Nam Ngum søen) Bådtur på Nam Ngum søen, cykel og kajak i Vientiane.
 • Engelsk talende guide på to dages Vang Vieng Challenge tur, på dags turen fra Vang Vieng til Vientiane og under cykel og kajak turen ved Vientiane.

Prisen er eksklusiv

 • Visa
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 22-01-2019 18:00:00 : 11916
Aarhus
22. januar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: