Søg
Søg
Aktiv Adventure

Aktiv Adventure

Nogle af de stærkeste rejseoplevelser sker, når pulsen banker, adrenalinen pumper, og vi yder en ekstraordinær indsat. Og du kan sagtens få vilde oplevelser uden at sætte livet på spil.

Vi har derfor samlet en række af de mest populære ture, der gennem årene har fået hjertet til at slå hurtigere. Der er alt, hvad en eventyrer kunne ønske sig, så du skal blot beslutte dig for, om du vil dykke med hajer, bestige bjerge, padle på brusende floder eller noget helt fjerde. Verden er din legeplads, så tag på aktiv adventure, og slå dig løs.
Cykel i Bagan, Myanmar

Cykelrejser og cykelture

At opleve verden fra toppen af en cykel er en fantastisk inspirerende oplevelse. Tager du på cykel- eller mountainbiketur, går det hurtigt nok til at adrenalinen pumper rundt i kroppen, men samtidigt langsomt nok til at du kan nyde den natur, du hurtigt bliver en del af. Denne kombination tiltaler os på Jysk Rejsebureau.
Læs mere
Trekking

Trekking

At trekke byder på mange forskellige slags oplevelser. Alle vores trek er udvalgt på baggrund af en dyb respekt for naturen og lokalbefolkningen og der er lagt vægt på de storslåede og anderledes oplevelser.
Læs mere
Dykning og snorkling

Dykning og snorkling

Livet under vandet er fascinerende. Hernede findes en anden verden, hvor mennesker kun er midlertidige gæster.
Læs mere
Lev surferlivet blandt lokale på Hawaii

Rafting, kajak og surf

Rejseformen Rafting, kajak, surf, indeholder aktiviteter hvor smil, sport, vand og vidunderlige naturoplevelser er de primære ingredienser.
Læs mere
Prøv dine grænser af på bjergbestigning i Sydamerika

Extreme

Vores Extreme ture og aktiviteter kræver ikke umiddelbart træning eller øvelse, kurser eller certifikater. Du skal blot være i god fysisk form og kunne lide at blive udfordret og samtidig have en god portion viljestyrke.
Læs mere
Michael, Everest Base Camp

Med dansk rejseleder

Udnyt ferietiden optimalt, kom helt tæt på naturen og få unik indsigt i det land du besøger på vores aktive rejser med dansk rejseleder. Vi har på vores aktive rejser med dansk rejseleder nøje udvalgt nogle interessante rejsemål og sammensat nogle spændende aktive ture med ekstra fokus på naturoplevelser. Her er en dansk rejseleder med hele vejen, hvilket giver tryghed på rejsen. Oplevelserne er specielt udvalgt og arrangeret til rejsens formål.
Læs mere
Til top
Find os på: