Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Iguassu Falls, Argentina
Paradis-øen Paraty i Brasilien
De hyggelig brusstensbelagte gader i Paraty
Den kendte statue, kaldet Christ Redento på det 710 m. høje bjerg, Corcovado
Den berømte og smukke Lapa trappe, Escadria Selaron, i Rio
Mærk stemning og nyd strandlivet på en af Rio de Janeiros mange lokale strande
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr-rekse til det bedste af Sydamerika
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Brasilien

Buenos Aires, Iguazú, Paraty, Ilha Grande & Rio

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 13.495,-

Varighed: 19 dage

Oplev storbyen Buenos Aires, naturens kræfter ved Iguazú, charmerende Paraty, paradisøen Ilha Grande og sprudlende Rio de Janeiro på én og samme rejse.

Denne rejse er for dig, som vil opleve tango i Buenos Aires gader og samba på Rios strande. Indimellem oplever du det brusende vandfald ved Iguazú, kolonitidscharme i hyggelige Paraty samt får tid til afslapning og badeferie på paradisøen Ilha Grande.

Turen inkluderer overnatninger på hyggelige hostels og pousada's, busbilletter og transfers, oversøiske flybilletter og to dagsture ved Iguazú. Det er muligt, at opgradere overnatningerne til turistklasse- eller luksusstandard. Busturene kan udskiftes med fly og der kan tilkøbes dagsture som. f.eks. cykelture, foodie-ture, besøg i Rio’s farvelaer, tangoundervisning og shows, m.m.

Dette rejseforslag er en rigtig god introduktion for en evt. videre rundrejse i Sydamerika. Se alle de lande Jysk Rejsebureau tilbyder rejser til i Sydamerika.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Argentina her.
Praktiske oplysninger om Argentina.
Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Brasilien her.
Praktiske oplysninger om Brasilien.

Sæson
De argentinske sommermåneder, december til februar, kan være temmelig varme i Buenos Aires, og det er derfor bedst at besøge hovedstaden og de omkringliggende egne fra september - november og fra marts - maj.

Brasilien kan besøges året rundt. Det sydlige Brasilien har et klima, der minder om Sydeuropas, med varme somre, hvor temperaturen når op omkring 35 grader, og vintre med ca. 20 graders varme og nogen regn. Vær opmærksom på, at når det er sommer i Danmark, så er det vinter i Brasilien.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr-rekse til det bedste af Sydamerika

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Buenos Aires, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Buenos Aires
I dag ankommer du til storbyen, Buenos Aires. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hostel, hvor du har tre overnatninger.

3-4. dag: På opdagelse i Buenos Aires
Alle elsker Buenos Aires og med rette. Her indtages caféerne af kaffedrikkende bohemer, gaden af hujende fodboldfans og dansegulvene af gnistrende tangodansere. Argentinerne er på én gang tilbagelænede og temperamentsfulde, højtidelige og afslappede. Buenos Aires er på samme måde en dynamisk by, men med rig mulighed for at trække sig tilbage og reflektere over dagens oplevelser på en af de utallige hyggelige caféer eller i et af de mange grønne områder. I kunstnerkvarteret San Telmo er en del af charmen fra kolonitiden bevaret med brostensbelagte gader og lave bygninger. Her kan man købe unikke souvenirs, når kunst og antikvitetsboderne stilles op til det livlige søndagsmarked.

Sæt rigeligt tid af til byen, der består af mange bydele, som kan tages i bidder. I centrum ligger gågaden, Florida, med alle sine smarte butikker. Om aftenen breder gadehandlere deres varer ud på et tæppe og gademusikanter underholder. Oplev også det moderniserede havneområde Puerto Madero, hvor renoverede pakhuse nu huser fashionable restauranter. San Telmos smalle brolagte gader er især interessante om søndagen, når antikmarkedet nærmest overtager hele bydelen, og der danses tango og spilles musik. La Boca er en enorm turistmagnet med sine kulørte huse malet med rester fra skibenes bundmaling. Det er også her, det berømte fodboldstadium La Bombonera huser Diego Maradonas gamle klub, Boca Juniors og indbyder til stemningsfyldte fodboldkampe. Tjek turneringsplanen og tag en tur på stadion. Sydamerikansk fodbold er en kæmpe oplevelse. Retiro og Recoleta er fashionable kvarterer med smukke huse. Her ligger også den enorme kirkegård, hvor Eva Peron ligger begravet. (M)

5. dag: Med bus fra Buenos Aires til Iguazú
Der er afrejse fra Buenos Aires til Iguazú med natbus med ankomst dagen efter. (M)

6. dag: På eventyr ved Iguazú vandfaldene
Du ankommer i dag til argentinske side af Iguazú vandfaldene. Her bliver du hentet på busstationen og kørt til dit hostel. Nyd en dag ved poolen i de rolige omgivelser på dit hostel.

Den brusende Iguazú flod krydser staten Paraná i det sydlige Brasilien fra øst til vest. Et par kilometer før Iguazú floden krydser Paraná floden, danner den et af de mest pragtfulde naturskønne steder i verden, nemlig Iguazú vandfaldene. Over 2.7 kilometer lang og med en gennemsnitlig gennemstrømning på 1.750 kubikmeter i sekundet, er dette vidunder placeret på et meget specielt sted: kontrasten mellem den grønne vegetation og klippernes mørke farver med hvirvlende vand, som udspringer fra den 72 meter høje klippe, er magisk! I Iguazú er der i alt 275 vandfald, og nogle af dem er over 80 meter høje, hvilket betyder at disse vandfald er bredere end Victoria vandfaldene og højere end Niagara vandfaldene. Det kom derfor heller ikke som nogen overraskelse, da UNESCO i 1986 udnævnte regionen til et verdensarvsområde. Vandfaldene blev oprindelig ”opdaget” i 1541 af spanieren Alvar Nuñez. Han kaldte dem for Saltos de Santa María. Navnet, vi benytter i dag, betyder ”stort vand” på TupiGuarani sprog. Vandfaldene er beskyttet af to nationalparker, en i Brasilien og en anden i Argentina. Turene foregår via stier og gangbroer, som er tilpasset landskabet i området. Det er således let at vandre der uanset alder. De guidede ture rundt i komplekset er tilgængelige adskillige gange om dagen. Det bedste tidspunkt på året at besøge stedet er fra august til november. I regnsæsonen fra maj til juli er der risiko for oversvømmelse, der kan forhindre, at man kan komme helt tæt på vandfaldene via gangbroerne.

7. dag: På eventyr ved Iguazú vandfaldene i Argentina
I dag er der arrangeret en tur ud til den argentinske side af Iguazú, hvorefter turen går videre til den brasilianske side, hvor rejsen forsætter. Så husk passet og din bagage når du forlader dit hostel. Du vil blive kørt ud til vandfaldene, hvor du, sammen med din guide, stiger ombord på det tog, der kører dig langs vandfaldene i forskellige højder. Rundturen ender ved det største og mest imponerende af dem alle, Devils Throat, som er 90 meter højt. Turen slutter ved dit hostel på den brasilianske side af Iguazú vandfaldene. (M)

8. dag: På eventyr ved Iguazú vandfaldene i Brasilien
Du har hele formiddagen på egen hånd, inden du om eftermiddagen starter på din tur til den brasilianske side af vandfaldene. Der vil være guide og transport inkluderet, så du får mest ud af din tid ved Iguazú. (M)

9. dag: Med bus fra Iguazú til Paraty
Der er afrejse fra Iguazú til Paraty via Sao Paulo med natbus med ankomst dagen efter. (M)

10-11. dag: På opdagelse i charmerende Paraty
Fra det brusende vand ved Iguazú, går turen til den hyggelige lille by, Paraty, der byder på hvide gamle bygninger med farverige hoveddøre, samt hyggelige brostensbelagte gader. Byen emmer af kolonistil og regnes for et af verdens vigtigste eksempler på portugisisk kolonial arkitektur.

Brug dagene på at udforske byen. Tag også en bådtur ud fra bugten ved Paraty, hvor du mulighed for at udforske nogen af de smukke øer og uberørte strande, samt tage en forfriskende dukkert. En anden mulighed kunne være en jeeptur. Naturen omkring Paraty er ubeskrivelig smuk, og en spændende jeeptur gør det muligt for dig at opleve de junglebeklædte bjerge og de lækre hvide sandstrande. (M)

12-14. dag: Afslapning og badeferie på Ilha Grande
I dag går turen videre til tropeøen Ilha Grande, som ligger lige syd for Rio De Janeiro. Du bliver hentet på dit hostel i Rio og kørt til kysten, hvor du tager færgen til Ilha Grande. Her vil du blive mødt af din guide når du ankommer til Vila do Abraao, den eneste by på øen. Der findes ingen biler på øen, så du fortsætter til fods til dit hostel. (M)

Dagene er til fri disposition. Ilha Grande er et naturreservat med 130 km. kystlinje med over 100 strande og rig mulighed for af få nogle afslappende dage. Der er blandt andet mulighed for at besøge den berømte Lopes Mendes strand, der er kendt for at være en af de smukkeste strande i Brasilien, tage på bådtur rundt om øen, snorkle, tage på trekking ture, sejle i kajak, surfe og meget mere.

15-17. dag: Fantastiske Rio de Janeiro
I dag går turen til fantastiske Rio de Janeiro, en rejse på cirka fem timer. Her bliver du sat af på dit hostel, hvor du har tre overnatninger. (M)

“Gud skabte verden på seks dage, og den syvende dag helligede han til Rio”, sådan siger Cariocaerne, de lokale indbyggere i denne smukke by. Byen bliver refereret til som “Cidade Maravilhosa” (den fantastiske by), og meget få byer har så spektakulære omgivelser som Rio; fantastiske hvide strande i Copacabana og Ipanema, det dybe blå Atlanterhav, den selvlysende grønne Guanabara bugt og Suger Loafs nøgne blå bjergskråninger.
Tag på dagstur til en af byens farvelaer, nyd udsigten fra Sugar Loaf og Corcovado, prøv lokale retter på byens gadekøkner og restauranter, oplev byens livlige natteliv, prøv kræfter med surfing, lej cykel eller tag en svømmetur ved en af byens mange strande.

18. dag: Afrejse Rio de Janeiro
Der er afrejse fra Rio med kurs mod Danmark. (M)

19. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark

Overnatning:
3 overnatninger på hostel i Buenos Aires
1 overnatning i natbus mellem Buenos Aires og Iguazú
1 overnatning på hostel ved den argentinske side af Iguazú
2 overnatninger på hostel ved den brasilianske side af Iguazú
1 overnatning i natbus mellem Iguazú og Paraty
2 overnatninger på hostel i Paraty
3 overnatninger på hostel på Ilha Grande
3 overnatninger på hostel i Rio de Janeiro

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis, som du ønsker. Ønsker du at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Bemærk, at det naturligvis er muligt at arrangere private transfers eller fly istedet for lokale busser.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 13.495,-


Prisbemærkning

Der overnattes på fællesværelser, men det er muligt (mod tillæg) at opgradere til dit eget værelse. Kontakt os for priser.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Buenos Aires // Rio de Janeiro - Danmark
  • Overnatninger i dormværelse ifølge program (kan opgraderes til privat værelse)
  • Ture ifølge program
  • Transport ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Måltider og drikkevarer
  • Yderligere udflugter
  • Drikkepenge og lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: