Søg
Søg
Iguassu vandfaldene
Iguassu vandfaldene i Argentina
Iguassu vandfaldene i Argentina
Iguassu vandfaldene i Argentina

Iguazú vandfaldene

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.595,-

Varighed: 4 dage

En tur til Iguazú vandfaldene er intet mindre end en enestående naturoplevelse, du sent vil glemme.

Oplev den betagende skønhed og de rå kræfter fra et af de største naturvidundere på jorden, Iguazá vandfaldene. Bredere end Victoria vandfaldene og højere end Niagara vandfaldene, er Iguazú vandfaldene placeret i den tropiske jungle ved trevejsgrænsen mellem Brasilien, Argentina og Paraguay. Tilbring fire dage med at udforske vandfaldene, og rejs til både den argentinske og brasilianske side af dem. Iguazú vandfaldene er bare et af de steder, der skal ses, før man tror på, at vandfald kan være så store!

Sæson

Hele året.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Iguazú vandfaldene
Ankomst til enten den brasilianske eller argentinske lufthavn, hvor du vil blive mødt og kørt til dit hotel. Tilbring aftenen i Foz do Iguaçu, Brasilien. De næste par dage vil blive tilbragt med at udforske regionen med de tre landegrænser, Brasilien, Argentina og Paraguay, som mødes i krydset ved Parana og Iguazú floderne, men fokusområdet vil dog være det storslåede Cataratas do Iguaçu eller Iguazú vandfaldet.

2. dag: Iguazú vandfaldene
For at det er muligt at se vandfaldende ordenligt er du nød til at se dem fra både den brasilianske og argentinske side. Den brasilianske side giver dig det store overblik og den argentinske side giver dig et nærmere syn. Dagens besøg begynder i Iguazú Nationalpark på den argentinske side. Fra de mange junglegangbroer kommer du så tæt på, at du næsten kan række ud og røre ved vandet. Og hvis det ikke er tæt nok på, er der også mulighed for at komme med en Zodiac gummibåd helt ind til hjertet af vandfaldet.

Den brusende Iguazú flod krydser staten Paraná i det sydlige Brasilien fra øst til vest. Et par kilometer før Iguazú floden krydser Paraná floden, danner den et af de mest pragtfulde naturskønne steder i verden, nemlig Iguassu vandfaldene. Over 2.7 kilometer lang og med en gennemsnitlig gennemstrømning på 1.750 kubikmeter i sekundet, er dette vidunder placeret på et meget specielt sted: kontrasten mellem den grønne vegetation og basalt klippernes mørke farver, med hvirvlende vand som udspringer fra den 72 meter høje klippe, det er magisk. I Iguassu er der i alt 275 vandfald, og nogle af dem er over 80 meter høje, hvilket betyder at disse vandfald er bredere end Victoria vandfaldende og højere end Niagara vandfaldende.

Vandfaldene blev oprindelig ”opdaget” i 1541 af spanieren Alvar Nuñez, han kaldte dem for Saltos de Santa María. Navnet vi benytter i dag betyder ”stort vand” på Tupi-Guarani sprog. Vandfaldene er beskyttet af to nationalparker, en i Brasilien og en anden i Argentina. Turene foregår via stier og gangbroer som er tilpasset landskabet i området, det er således let at vandre der, uanset alder. De guidede ture rundt i komplekset er tilgængelige adskillige gange om dagen. Det bedste tidspunkt på året at besøge stedet er fra august til november, idet der i regnsæsonen fra maj til juli sandsynligvis er oversvømmelse der kan forhindre at man kan komme helt tæt på via gangbroerne.

3. dag: Iguazú vandfaldene
Afgang om formiddagen på en halvdagstur til Iguaçu Nationalpark på den brasilianske side. Nyd vandfaldenes panoramaudsigt, sammen med et muligt besøg til en fuglepark fyldt med smukt farvet lokalt dyreliv. Helikopterture er til rådighed for at få et udsyn til vandfaldene i fugleperspektiv.

4. dag: Iguazú vandfaldene
Denne dag er afrejsedag, og der er ingen planlagte aktiviteter. Transfer til lufthavnen for at nå et fly videre.

Overnatning:
3 overnatninger på komfortabelt hotel.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Hvis du foretrækker det, kan indkvarteringen blive booket i Puerto Iguazu, Argentina i stedet for. Spørg venligst efter det når du booker turen.


Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.595,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • En halvdags guidet rundtur og park entréer til både den argentinske og brasilianske side af vandfaldet
  • Ankomst- og afrejsetransfer
  • Overnatning og måltider ifølge program
  • Offentlige busser
  • Turleder og lokale guider

Prisen er eksklusiv

  • Beregn cirka USD 75-100 til måltider der ikke er inkluderet
  • Afrejseskat på ca. USD 38 fra Brasilien og USD 18 fra Argentina
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: