Søg
Søg
Maui Ultima, Vestaustralien
Maui Ultimate med plads til 2 personer
Maui Ultima/Ultima Plus camper
Maui Ultima ved Ayers Rock
Maui Ultima indefra
Maui Ultima dagslayout
Maui Ultima nattelayout
Maui Beach camper
Maui Beach camper ved Trinity Beach i Queensland
Maui Beach dag- og nattelayout
Platinum River
Maui Platinum River i Byron Bay
Maui River på Great Ocean Road
Maui River dag- og nattelayout
Britz HiTop, Australien
Britz HiTop på en campingplads i Vestaustralien
Britz HiTop Australien, nattelayout
Britz HiTop Australien, dagslayout
Britz Venturer, Australien
Britz Venturer, Australien
Britz Venturer Australien, dag- og nattelayout
Britz Explorer, Vestaustralien
Britz Explorer dags- og nattelayout
Britz camper under Harbour Bridge, Sydney
Britz Frontier, dag- og nattelayout

Camper i Australien

Varighed: 1 - ? dage

At rejse med motorhome eller camper giver dig en masse fordele. Med denne rejseform kan du gribe de muligheder, der byder sig undervejs, samtidigt med at du kører rundt med dit hjem.

Australien er et kæmpe land. Det er faktisk hele 178 gange større end Danmark, så planlægningen af din rejse er alfa og omega. Det er meget populært at leje et motorhome eller en camper og køre rundt i Australien. Det giver en dejlig frihed, at du selv kan bestemme tempoet og kan stoppe lige præcis, når og hvor du har lyst.

En anden stor fordel er, at du ikke skal til at pakke dine ting ud af bilen, når du når frem til dit overnatningssted efter en lang dag på vejen, fyldt med oplevelser. Det er alt i alt en meget fri og samtidig bekvem rejseform, som er oplagt for familier med børn.

Du skal dog være opmærksom på, at du, i Australien, ikke må overnatte lige hvor du har lyst i din autocamper. Visse steder er det muligt, men forbered dig på, at du skal ind på en campingplads de fleste nætter. Disse bookes dog nemt undervejs på rejsen i Australien. Her findes et stort udvalg af rigtig gode campingpladser (caravan parks), hvor der er mange børnevenlige faciliteter.

Det er desuden muligt at hente din autocamper i én by og aflevere den i en anden by, evt. mod gebyr.

Se Se inspirationsvideo til roadtrip i Vestaustralien her

Bemærk venligst, at Jysk Rejsebureau kun har mulighed for at hjælpe dig med at booke din autocamper, såfremt du også køber flybilletten hos os.Sydney, Australien

Detaljeret beskrivelse

Jysk Rejsebureau samarbejder med mange forskellige leverandører af autocampere. Det betyder, at vi kan tilbyde campere i forskellige prisklasser, størrelser og modeller alt efter dit behov. Men de mange muligheder kan også ofte gøre det svært at finde frem til den helt rigtige camper. Derfor har vi herunder forsøgt kort at beskrive vores mest populære campere, og du kan desuden se billeder af dem alle i galleriet ovenfor.

Maui:
Maui er nogle af de bedste campere på markedet. De er sjældent mere end 2 år gamle, og derfor ser du heller ikke nær så meget slid på interiøret som hos andre, ældre campere. Sigter du efter en god, høj standard, skal du vælge en Maui.
Maui-flåden råder over forskellige typer af campere. Fælles for dem alle er, at lejen inkluderer dyner, puder, sengetøj, håndklæder samt alt, hvad der normalt skal bruges af service i køkken og hjem i en camper. Og så har alle Maui campere automatgear.

Herunder kan du se en kort beskrivelse af vores mest bookede modeller fra Maui:

Maui Ultima:
 • Camper til to personer.
 • Faciliteter inkluderer: toilet/bad, gaskomfur, køleskab med lille fryser, håndvask, mikrobølgeovn, radio med USB-indgang, TV til dvd-afspilning, indbygget udendørs grill samt aircondition i førerkabinen.
 • Denne camper har en ideel størrelse for dem, som gerne vil have plads, men stadig gerne vil have en camper der er nem at komme rundt med. Sengen i camperen kan laves til både to singlesenge, eller én stor dobbeltseng. Er I en lille familie på to voksne og ét barn, og ønsker I ikke at skulle op i en større model, er det faktisk muligt at leje en Maui Ultima Plus , hvor der er soveplads til tre personer (to voksne og et barn), samt plads til autostol/selepude.


Maui Beach:
 • Camper til fire personer.
 • Faciliteter inkluderer: toilet/bad, gaskomfur, køleskab med lille fryser, håndvask, mikrobølgeovn, radio med USB-indgang, TV til dvd-afspilning, markise samt aircondition i førerkabinen.
 • Her er en lidt større, firepersoners camper, perfekt til parret, som ønsker godt med plads, eller til den lille familie. Sovepladserne er fordelt på to dobbeltsenge - én bagerst i camperen, og én henover førerkabinen - og der er også plads til to autostole/selepuder, skulle det være nødvendigt.


Maui River:
 • Camper til seks personer.
 • Faciliteter inkluderer: toilet/bad, køleskab med lille fryser, gaskomfur, håndvask, mikrobølgeovn, TV til dvd-afspilning, markise samt aircondition i førerkabinen.
 • Maui River er den største af Maui-modellerne, med plads til seks personer. Selve camperen er dog ikke meget større end en Maui Beach. Den er til den store familie med tre eller fire børn; parrene der rejser sammen, eller til den mindre familie der ønsker mere soveplads end der er i en firepersoners camper. Sovepladserne er fordelt på tre dobbeltsenge. Der er desuden plads til to autostole/selepuder.Britz
Britz er Mauis lillesøster. Her er camperne fra 3-5 år gamle. Britz er det, som vi, her hos Jysk Rejsebureau, kalder en rigtig god standardcamper. Her får I en camper, der henvender sig til et meget bredt publikum; dem, som gerne vil undgå en ældre budgetcamper, men som heller ikke har behov for et køretøj, der er nyt. Derfor er Britz også blandt de mest populære campere vi tilbyder. Du skal dog være opmærksom på, at på trods af den unge alder på køretøjet, vil du opleve, at alle Britz campere allerede har kørt en del kilometer på de Australske landeveje.
Alle Britz campere inkluderer leje af dyner, puder og sengelinned, samt alt, hvad du skal bruge af service i køkken og hjem, når du kører rundt i en autocamper.

Ligesom Maui, råder Britz også over forskellige modeller, og herunder følger en kort beskrivelse af de mest populære typer:

Britz HiTop:
 • Camper til to personer.
 • Faciliteter inkluderer: gaskomfur, håndvask, køleskab med lille fryser, mikrobølgeovn, radio samt aircondition.
 • Med en HiTop får du en kompakt lille autocamper, som har stort set alt hvad du skal bruge. Camperen er beregnet til to personer, som ikke behøver toilet/bad, men som omvendt gerne vil have en camper, der er nem at køre med (også i byerne) og som måske er billigere i benzin end de større modeller.


Britz Venturer:
 • Camper til to personer.
 • Faciliteter inkluderer: toilet/bad, gaskomfur, køleskab med lille fryser, håndvask, mikrobølgeovn, radio med USB-indgang, TV til dvd-afspilning, indbygget udendørs grill samt aircondition i førerkabinen.
 • Venturer er HiTops storesøster. Det er stadig en topersoners camper, men med mere plads og ikke mindst med toilet og bad. Er I en lille familie på tre personer (to voksne og et barn) vil I også kunne leje en Britz Venturer Plus hvor der én ekstra soveplads til et barn, og dermed også plads til en selepude (dog ikke en autostol).


Britz Explorer:
 • Camper til fire personer.
 • Faciliteter inkluderer: toilet/bad, gaskomfur, køleskab med lille fryser, håndvask, mikrobølgeovn, radio, CD-afspiller med USB-indgang, TV til dvd-afspilning, markise, automatgear samt aircondition i førerkabinen.
 • Her er en lidt større, firepersoners camper, perfekt til parret, som ønsker godt med plads, eller til den lille familie. Sovepladserne er fordelt på to dobbeltsenge - én bagerst i camperen, og én henover førerkabinen - og der er også plads til to autostole/selepuder, skulle det være nødvendigt.


Britz Frontier:
 • Camper til seks personer.
 • Faciliteter inkluderer: toilet/bad, køleskab med lille fryser, gaskomfur, håndvask, mikrobølgeovn, TV til dvd-afspilning, markise, automatgear samt aircondition i førerkabinen.
 • Britz Frontier er som sådan ikke større end en Explorer (ovenfor) men er indrettet anderledes, således at der er plads til seks sovende. Sovepladserne er fordelt på tre dobbeltsenge og der er også mulighed for at have to autostole/selepuder spændt fast.


Alle Maui og Britz campere har en såkaldt bonuspakke inkluderet i prisen. Denne pakke inkluderer forsikring på camperen (uden selvrisiko), ekstra chauffører (over 21 år) leje af udendørs campingborde- og stole, leje af autostole/selepuder osv.


OBS: Camperbeskrivelserne er med forbehold for ændringer, da camperens indretning og udseende kan variere alt efter produktionsår etc.

Bemærkninger

Vær venligst opmærksom på at:

 • camperens layout kan variere en smule i forhold til de viste billeder
 • der køres i venstre side af vejen i Australien
 • du skal være min. 21 år for at køre i en Maui eller en Britz camper
 • du skal have international kørekort for at køre i Australien
 • det er lovpligtigt de fleste steder at overnatte på en campingplads med en autocamper. Du må, med andre ord, ikke holde ind og overnatte hvor du vil, med din autocamper.
Priser


Prisbemærkning

Forhør dig om priser på campere hos din rejsekonsulent.

Priserne følger udbud og efterspørgsel og ændres hver uge. Det er som hovedregel altid en god idé at reservere i god tid. Omkring december, januar og februar er der stor efterspørgsel på campere, så her vil prisen ofte være dyrere.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: