Søg
Søg
Lake Wabby, Fraser Island, Australien
Australien, Fraser Island, Maheno
Australien, Fraser Island
Udsigten fra Indian Head på Fraser Island, Australien
Fraser Island, Australien

Fraser Island

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.075,-

Varighed: 2 dage

I en specialbygget 4WD-bus oplever du verdens største sandø, Fraser Island. Turen er særligt velegnet til familier eller til dig, som vil forkæle dig selv lidt.

Denne tur til Fraser Island foregår i mindre grupper i 4-hjulstrukne busser, som er specialbygget til at køre på Fraser Islands lange, hvide sandstrande. Turen egner sig særlig godt til familier - eller til dig som vil forkæle dig selv lidt. Du overnatter i det hyggelige lille landsbysamfund, Happy Valley i komfortable 4 sengs-værelser med delt bad og toilet (det er muligt mod tillæg at opgradere til et værelse med eget bad og toilet). Alle måltider er desuden inkluderet.

Fraser Island er en helt fantastisk naturoplevelse. Hele øen er en nationalpark med regnskov, klitter og smukke søer med så rent vand, at det kan drikkes. Det er verdens største sandø, og den er kåret til verdens naturarv af UNESCO. Nogle af højdepunkterne på øen er Lake McKenzie, Maheno Wreck, 75 Mile Beach og Indian Head og du oplever naturligvis dem alle på denne tur to-dages tur.

Sæson
Hele året.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Tin Can Bay, Pile Valley, Lake McKenzie
Du bliver hentet på dit hotel på fastlandet og tager færgen til verdens største sandø, Fraser Island. Det er muligt at blive hentet flere steder på fastlandet. Inden færgeoverfarten gøres et stop ved Tin Can Bay. Her kommer ofte vilde delfiner ind i bugten.

Efter “morning tea” på stranden på Fraser Island går de næste dage med at udforske øen. Fraser Island er det eneste sted i verden, hvor regnskoven gror i sandet. Du kommer på en guidet gåtur gennem Pile Valley, hvor du kan se 1.000 år gamle træer vokse op ad det bare sand. Der findes over 100 ferskvandssøer på øen, og Lake McKenzie er nok den mest kendte. Tag en svømmetur og nyd, at du ikke skal forcere en masse sten for at komme ud i det klare vand.

Natten tilbringes i det lille landsbysamfund, Happy Valley.

2. dag: Eli Creek, Maheno Wreck, The Pinnacles, Indian Head, 75 Mile Beach
Et af de store højdepunkter på Fraser Island er Eli Creek. Vandet i vandløbet her er så rent, at det næsten ikke er til at se - kun strømmen i vandet afslører, hvilken vej vandet løber. Tag badetøjet på og gå ind til starten af vandløbet. Hop i vandet og lad dig glide med strømmen helt ud til stranden.

I 1935 - efter en tyfon - gik skibet SS Maheno på grund ved Fraser Island. Skibet var på vej med slæbebåd fra Sydney til Osaka i Japan, da stormen brød ud, og Maheno rev sig løs fra sin slæbebåd. Tre dage tog det, før man endelig fandt skibet ud for Fraser Island. Flere forsøg på at trække hende fri mislykkedes og Maheno ligger stadig i vandet ud for Fraser. Tid, vind og vand har dog tæret på den gamle dame, og adgang til vraget er forbudt af sikkerhedshensyn.
Senere i dag klatrer du op på Indian Head - et udkigspunkt, hvorfra du kan være heldig at spotte rokker, hajer og mellem juli og november også hvaler og du skal naturligvis også på en køretur langs den lange, øde strand 75 MIle Beach inden turen sidst på dagen går med færgen retur til fastlandet.

Overnatning:
1 nat i hytter i Happy Valley i 4 sengs-værelse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen kan starte fra både Noosa og Rainbow Beach

Denne tur henvender sig specielt til familier og personer over 35 år

Der overnattes i 4 sengs-værelser. Det er muligt at opgradere til dobbeltværelser både med delt bad og toilet eller med eget bad og toilet.Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.075,-


Prisbemærkning

Forhør dig om børnerabat hos din rejsekonsulent.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Guide (engelsktalende)
  • Transport
  • Overnatning
  • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: