Søg
Søg
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Fraser Island, Australien
Lake McKenzie på Fraser Island, Australien
Lake Wabby, Fraser Island, Australien
Fraser Island, Australien
Fraser Island, Australien
Udsigten fra Indian Head på Fraser Island, Australien
Fraser Island, Australien
Rainbow Beach, Australien
Rainbow Beach, Australien
Australien, Fraser Island
Fraser Island, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Whitsundays Islands, Australien

Fraser og Whitsundays

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.695,-

Varighed: 10 dage

Helt store naturoplevelser venter på denne tur, der kombinerer kør-selv på sandøen Fraser Island og sejltur ved Whitsundays på Australiens østkyst.

Oplevelserne på den australske østkyst ligger som perler på en snor. Den ene strand er mere fantastisk end den anden, de små byer både langs kysten og inde i landet konkurrerer med hinanden om at være mest charmerende og hyggelig, og nationalparkerne lokker alle med fantastiske vandremuligheder, kajakture og et rigt dyreliv.

Det kan være svært at vælge - men to oplevelser, som du ikke må vælge fra, er Fraser Island og Whitsunday Islands

Dette forslag kombinerer det bedste af begge verdner, og køber du turen hjemmefra, får du ovenikøbet en gratis overnatning på Fraser's on Rainbow. Og bare rolig; din frihed og fleksibilitet forsvinder ikke; du køber turen hjemmefra, får den ekstra overnatning gratis, men beslutter først datoen for afgangen, når du er i Australien.

Sæson

Turene afgår hele året.

Detaljeret beskrivelse

Fraser Island
Fraser Island-delen inkluderer 3 nætter på fastlandet i den hygglige lille by, Rainbow Beach. Herfra er der kun en kort sejltur med færgen til Fraser Island - og hvad der er endnu vigtigere; en lang strand, hvorpå du træner kørsel i 4-hjulstrækker, inden turen går til verdens største sandø! Turen til Fraser er en såkaldt “tag-along”-tur. Den foregår i 4-hjulstrækkere med plads til maks. 8 passagere i hver bil. Den første bil i rækken køres af en erfaren guide - og en af bilerne bagved bliver måske kørt af dig! Alle, som har lyst til at køre, kommer til det, men vil du hellere bare nyde Fraser Island fra passagersædet, er det naturligvis ikke noget problem. Der overnattes to nætter på Fraser Island i telt, og med 4-hjulstrækkerne kan du selvsagt komme vidt omkring på øen samtidig med, at du ser alle højdepunkterne.

Fraser Island er en helt fantastisk naturoplevelse. Hele øen er en nationalpark med regnskov, klitter og smukke søer med så rent vand, at det kan drikkes. Det er verdens største sandø, og den er kåret til verdens naturarv af UNESCO. Nogle af højdepunkterne på øen er Lake McKenzie, Basin Lake, Lake Wabby, Seventy-five Mile Beach, Hammerstone Sandblow, Indian Head og Champagne Pools.


Whitsunday
Vi anbefaler, at sejturen på Whitsundays foregår med sejlbåd. Der findes næsten ikke noget mere eksotisk, end at glide roligt gennem vandet ombord på en sejlbåd, mens bådens sejl blafrer i vinden, og det kun er bølgerne, der slår mod bådets skrog, som bryder stilheden.

Whitsundays er den generelle betegnelse for hele nationalparken, der ligger ud for Airlie Beach og består af 74 øer, hvoraf Whitsunday Island er den største på 109 km2. Det er muligt at bo på nogle af de større øer, men den største oplevelse fås ved at bo på en båd og sejle rundt i området. Der sejles forskellige steder hen afhængigt af, hvilken båd der vælges, men de fleste kommer forbi Whitehaven Beach, som er en eventyrlig strand med kridhvidt sand, der knirker under fødderne ligesom nyfaldet sne, når du går på det. Palmerne svajer i brisen langs den lange strand, og hvis der er blå himmel, er det et perfekt billede. Området byder på dykning og snorkling i verdensklasse. Oplev de smukke koraller og farverige fisk, der lever i og omkring korallerne. Der er god mulighed for at se skildpadder og revhajer og sæsonafhængig også hvaler.

Overnatning:
3 overnatninger på fællesværelse i Rainbow Beach.
2 overnatninger i telt på Fraser Island.
2 overnatninger ombord på båd i fællesværelse på Whitsundays.
2 overnatninger i fællesværelse i Airlie Beach

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Ved at købe denne kombitur får du 1 gratis overnatninger i fællesværelse på Fraser’s On Rainbow Beach Hostel.

Vær opmærksom på, at der ikke er inkluderet program eller transport imellem din Fraser tur og Whitsundays turen, som derfor også kan tages både på vej op eller på vej ned langs kysten.

Rejser du med en “åben” voucher, hvor du ikke har en fast dato for afgang på turen, skal du reservere plads på turen senest 7 dage før, du ønsker at komme på turen. Dette er nemt og gøres på det udleverede telefonnummer.

Kør-selv turen på Fraser Island foregår i jeeps med maksimum 8 personer. Inden afgang vil alle blive introduceret til højdepunkterne på Fraser Island samt et par sikkerhedsregler omkring kørslen. Der vil desuden også være en guide med i en af bilerne, som kan give den ekstra viden og sikkerhed undervejs, som sikrer en god tur. Med andre ord er det det bedste fra to verdener: Friheden ved at køre selv og samtidig have fordelene ved at have en guide i baghånden. Du skal være ankommet til hostellet på Rainbow Beach senest kl 14.00 dagen før afgang, da det er her, den obligatoriske briefing finder sted.

Båden til Whitsundays afgår fra lystbådehavnen i Airlie Beach. Dagen før afgang skal du ind omkring kontoret i Airlie Beach for at få de sidste oplysninger samt udleveret en pose, du kan pakke de ting i, som du skal have med på båden.

Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.695,-


Prisbemærkning

Prisen er kursafhængig i forhold til den australske dollar og er derfor med forbehold.

Fraser:
Prisen er inklusiv: 4WD, alt campingudstyr, turleder (engelsktalende), mad på Fraser Island, færge tur/retur til Fraser Island samt tre overnatninger på fællesværelse før/efter turen .

Prisen er eksklusiv: Flybillet fra Danmark, benzin (gruppen splejser om benzin ca. 10 AUD), aktiviterer i Rainbow Beach og drikkevarer til turen.

Whitsundays:
Prisen er inklusiv: Entre til nationalparkerne, professionel besætning, overnatning i fællesværelse, sengetøj og håndklæde, alt mad frisk tilberedt ombord, våddragter og snorkeludstyr.

Prisen er eksklusiv: Båden har alt dykkerudstyr samt en dykker instruktør med ombord, men dykkene ved Whitsundays er ikke inkluderet.

Det er muligt at opgradere til enkelt- eller dobbeltværelse.
Det er også muligt at tilkøbe overnatninger i Airlie Beach før og efter turen til Whitsundays. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Fraser Island: maksimum 8 personer per 4WD. Flere biler kører sammen.
Powerplay: maksimum 18 personer


Sværhedsgrad

Let
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: