Søg
Søg
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien

Great Aussie Surfing

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.575,-

Varighed: 5 dage

Fede dage med sol og surfing, der glider over i hygge og fest omkring bålet. Lær at surfe langs Australiens østkyst og få smag for surfernes fede livsstil.

Denne fem-dages tur er den ultimative måde at overgive dig til australiernes yndlings-fritidsbeskæftigelse, surfing. Samtidig kan du fuldt ud leve dig ind i og nyde livsstilen omkring surfing, vand og strand. Med syv surflektioner, virkelig dedikerede instruktører og adgang til surfbræt, våddragt og uforstyrret strand får du gode muligheder for at afprøve dine evner på et surfbræt. Ud over at opleve kicket ved at komme op at stå på et surfbræt, vil du undervejs møde en masse fede mennesker, slappe af og have det sjovt og nyde en strandfest eller to. Glæd dig til at få de helt store smil frem!

Sæson

Turen går hele året.

Detaljeret beskrivelse

Lær at surfe på denne fem dages tur mellem Sydney og Byron Bay. Med dygtige instruktører og perfekte omgivelser har du chancen for at lære kunsten at surfe og samtidig blive smittet af surferkulturens begejstring og livsglæde.

Ta' bussen fra Sydney til surfcampen og mød den første surfer-repræsentant allerede i bussen. Velankommet starter dagene med surfing, strandfester og afslapning med, at du lærer teorien bag surfing og lave øvelser på stranden, inden du bliver sluppet løs i bølgerne. Instruktørerne vil gøre en engageret indsats for at få dig op at stå allerede første dag.

Din udvikling som surfer fortsætter resten af ugen i den hyggelige surferby. Her er der også mulighed for at holde pause fra surfingen og spille beachvolley eller sejle en tur i kajak eller blot slænge sig i en hængekøje.

De lange dage i bølgerne og på stranden under solen glider ofte over i en fest omkring bålet om aftenen med de mange nye venner.

På dag fem ankommer du til Byron Bay sent om eftermiddagen.

Overnatning:
4 nætter på surfcamp i fællesværelse


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Målgruppe: Turen er designet til rejsende, der er i god fysisk form og kan lide at være aktive. De fleste rejsende på denne tur er i alderen 18-35 år, men alle er velkomne.

Turen kan også laves omvendt med start i Byron Bay og slut i Sydney. Hør nærmere hos din rejsekonsulent.Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.575,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • 4 overnatninger i fællesværelse
  • 7 surf-lektioner
  • Transport i bus
  • Alt udstyr
  • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: