Søg
Søg
Hvalhaj ved Ningaloo Reef
Perth, Australien
Solopgang over Perth og Swan River, fra Kings Park
Quokka, Rotnesst Island, Perth, Western Australia
Delfiner, Perth, Australien
Pinnacles, Australien
Kalbarri National Park, Australien
Nature's Window i Kalbarri Nationalpark
Nyd en smuk udsigt i Kalbarri
Hvalhaj, Ningaloo Reef, Australien
Snorkl med de imponerende manta rays ved Coral Bay
Manta rays, Australien
Karijini National Park, Australien
Karijini National Park, Australien
Den smukke kyst ved Monkey Mia
Monkey Mia, Australien
Monkey Mia, Australien
Shell Beach, Australien
Broome, Australien

Højdepunkter Perth til Broome

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 17.295,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 16 dage

Vestaustralien er fascinerende med kæmpeafstande og store naturoplevelser. Kom tæt på vilde delfiner, sandboard ned af kæmpeklitter, udforsk klippeformationer, opdag livet under havet ved Ningaloo Reef, og slut af i perlebyen Broome.

Vestaustralien byder på fantastisk og nærmest uendelig natur. På denne tur får du den perfekte kombination af oplevelser og afslapning; en rundrejse efterfulgt af et par dages badeferie.

Du begynder i den vestaustralske hovedstad Perth. Her har du en enkelt overnatning, inden turen går mod nord, hvor oplevelserne står i kø: Pinnacles ørkenen, sandboarding på store sandklitter, Kalbarri Nationalpark med den storslåede udsigt fra Nature's Window, Monkey Mia’s nysgerrige delfiner, der kommer helt ind til stranden, og Ningaloo Reef, hvor du fra april-juli kan opleve de store hvalhajer. Turen slutter ved Broome, hvor du kan opleve Det Indiske Oceans krystalklare vand og slappe af på den legendariske Cable Beach i Broome.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Sæson

Turen afgår mellem marts og november.

Perth Darwin Australien

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Afgang fra Danmark til Perth i Vestaustralien, hvor du ankommer næste dag.

Dag 2: Ankomst i Perth
Efter ankomst i Perth kommer du på egen hånd til dit hostel, der ligger centralt i Perth. Du bor i delt 4-sengsværelse.
Perth er Vestaustraliens hovedstad og ligger på begge bredder af Swan River, ca 20 km fra Det Indiske Ocean.

Dag 3: Svøm med vilde delfiner
Du har dagen til rådighed til at udforske Perth. Hvis du har lyst, kan vi varmt anbefale en dagstur til Rockingham, hvor det er muligt at komme ud at svømme med delfiner. Du kan også vælge at bruge dagen med at nyde byen og måske købe de sidste fornødenheder, inden turen går op langs den øde vestkyst.

Dag 4: Perth til Kalbarri
Afgang på en 9 dage/8 nætters tur fra Perth til Broome med maximalt 16 deltagere. Turens første stop er de forbløffende Lancelin sandklitter hvor det er muligt at prøve den unikke sport at surfe på sand. Derefter går turen videre mod nord til Nambung National Park, hvor den imponerende Pinnacles Desert ligger. Her venter en guidet rundvisning mellem de forunderlige kalkstensformationer, og vi gør et kort stop ved Discovery Centre, før vi spiser frokost på stranden. Efter et sightseeing stop i Geraldton fortsætter vi til Big River Ranch i Kalbarri National Park, hvor vi bliver mødt med ægte aussie gæstfrihed ved vores overnatningssted. (F,A)

Dag 5: Kalbarri til Shark Bay og Monkey Mia
I dag besøger vi den forunderlige Murchison Gorge, Nature’s Window og Z-Bend i Kalbarri National Park. Her kan du mod særskilt betaling prøve absailing. Du kan også snuppe en svalende dukkert i Muchison River, inden vi kører videre mod nord til Shell Beach og Monkey Mia Dolphin Resort, hvor vi skal bo for natten. I aften deltager vi på en prisbelønnet tur, hvor vi hører om den tusindårige aborigine kultur. (M,F,A)

Dag 6: Shark Bay til Coral Bay
Dagen starter med besøg i vandkanten ved Monkey Mia for at opleve bugtens verdensberømte delfiner. Mod særskilt betaling kan du padle en tur i havkajak, ellers kan du bare chille på stranden eller resortet, inden vi kører til Coral Bay. Vi ser ”stromatoliterne” i vandkanten, de ligner klippeformationer, men er verdens ældste levende organismer. I aften bor vi ved Coral Bay, der ligger lige ved Ningaloo Reef. (M,F,A)

Dag 7: Coral Bay
Dagen er til fri disposition, og dagens aktiviteter er ikke inkluderet i rejsens pris. Du kan mod betaling vælge at deltage på en eller flere af de spændende ture, som findes i Coral Bay, fx svømmetur med mantarokke. Nogle af de gratis fornøjelser kunne være en slentretur langs stranden til haj-børnehaven, en snorkeltur på det verdensberømte Ningaloo Reef, der ligger få meter fra bredden. Sidst på dagen kører vi den korte strækning til Exmouth, hvor vi skal bo to nætter. (M, A)

Dag 8: Exmouth
Endnu en dag, hvor du selv sætter dagsordenen. Mellem marts og juli kan du fx tage på snorkeltur for at opleve havets største fisk, hvalhajerne. Du kan også tage med på en guidet tur til Cape Range National Park, der omfatter stærkt eroderede sandstenshøjdedrag, dybe kløfter og 50 km uberørte strande. Oplev en guidet snorkeltur i åndeløst smukke Turquoise Bay, se udsigten fra Vlamingh Head fyrtårnet, Milyaring Visitors Centre og meget mere, inden vi kommer tilbage til vores overnatningssted i Exmouth ved slutningen af dagen. (M,F,A)

Dag 9: Exmouth to Karijini National Park
Tidligt om morgenen drager vi mod øst gennem områder med store ”stations”, gårde i outbacken. Vi gør stop i Tom Price, der er den højeste by i Vestaustralien, hvor vi provianterer, inden vi fortsætter ind i Karijini National Park. Vi skal bo på det prisbelønnede Karijini Eco Retreat i deluxe safari telte med egen veranda, rigtige senge, linned og varmt brusebad. (M,F,A)

Dag 10 og 11: Karijini National Park
De kommende to dage giver os rig mulighed til at udforske Karijini National Park og samtidig nyde 2½ milliard års evolution og 40.000 års kultur. Vi besøger og vandrer i nogle af de mange kløfter, vi svømmer i smukke vandhuller i klipperne, står under vandfald og udforsker spændende klippeformationer som fx Hancock Gorge, Weano Gorge og den udfordrende handrail pool, Dales Gorge, Circular Pool, Fortescue Falls, Fern Pool og andre. Sent på dag 11 kører vi længere mod nord til Pardoo Roadhouse og tjekker ind i vores store komfortable telte. (M,F,A)

Dag 12: Pardoo Roadhouse til Broome
Dagens første stop er 80 Mile Beach, hvor der er forbløffende gode fotomuligheder. Derefter går turen til Broome, hvor guiden viser byen frem, inden du hilser farvel til resten af gruppen, og tjekker ind på dit hostel for de kommende 3 nætter. (M)

Dag 13 og 14: Broome
Der, hvor himlen møder landskabet, ørkenen møder havet, det hvide sand møder den røde klippe og det koboltblå vand, ligger Broome på en halvø på blot 15 km. Broome er en spændende by, der ud over at regnes for porten til Kimberley regionen også er centrum for den australske perleindustri. Har du lyst til flere eventyr, kan du tage på en dagstur til Buccaneer Archipelago, Horizontal Falls og Cape Leveque, evt med en scenisk flytur den ene vej og bus den anden vej.

Dag 15. Broome – Perth – Danmark
Hjemrejse fra Broome via Perth til Danmark.

Dag 16. Hjemkomst
Du lander i Danmark efter to ugers forrygende eventyr i et meget lidt besøgt Australien.


Overnatning:
2 overnatninger på hostel i Perth
5 overnatninger på hotel og 3 overnatninger i telt på turen fra Perth to Broome
3 overnatninger på hostel i Broome


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der er en ugentlig afgang fra hhv. Perth og Broome

Rundrejse fra Perth til Broome køres i minibus med aircondition, og der kan max deltage 16 personer.

På rundrejsen camperer man nogle steder, andre steder bor man på hostel.

Maksimum 15 kg bagage (backpack eller soft bag) må medbringes på turen.

Målgruppe: Turen henvender sig primært til unge under 35 år, men rejsende i alle aldre er velkomne (børn skal dog være 8 år).

Afrejsedatoer

Der er en ugentlig afgang fra hhv. Perth og Broome

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 17.295,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere til enkelt- eller dobbeltværelse.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Busturen fra Perth til Broome foregår i internationale grupper med maks.16 deltagere plus guide.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flyrejse Danmark - Perth // Broome - Danmark
 • 2 nætter på hostel i sovesal i Perth
 • 9 dage/8 nætters rundrejse fra Perth til Broome i 16 personers minibus
 • 5 nætter på hotel/hostel i sovesal
 • 3 nætter i telt
 • Engelsktalende guide
 • 3 nætter på hostel Broome
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Turistvisum til Australien

Prisen er eksklusiv

 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Aktiviteter ikke nævnt i programmet
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: