Søg
Søg
Kangaroo Island i Australien
Kænguru, Australien
Kænguru, Australien
Koala
Kangaroo Island Safari, Australien

Kænguruer og koalaer på Kangaroo Island

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.075,-

Varighed: 3 dage

Kangaroo Island er synonymt med dyreliv og enestående natur. Oplev øen på en to-dages tur i en mindre gruppe og kom tæt på kænguruer og koalaer.

Kangaroo Island er et af de bedste steder i Australien, hvis du vil se det unikke australske dyreliv i den vilde natur. Her kan du se både kænguruer, koalaer, oposumer - og hvis du er rigtig heldig måske endda en echidna (myrepindsvin). Naturen er smuk, og der er tilmed rig mulighed for at prøve kræfter med sandboarding og kajak.

Sæson

Hele året.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Adelaide - Kangaroo Island
Fra Adelaide går turen mod syd til Cape Jervis, hvorfra du tager færgen til Kangaroo Island. De næste par dage tilbringes på øen, som rummer flere forskellige nationalparker. Du kommer tæt på det unikke australske dyreliv og får mulighed for både at snorkle, sandboarde og sejle i kajak. Kangaroo Island er et af de bedste steder i landet, for at se masser af kænguruer og koala. Geologisk set er øen en forlængelse af Flinders Ranges National Park, som ligger nord for Adelaide og naturen er præget af fantastiske klippeformationer og smukke nationalparker med gode muligheder for bl.a. vandring. Du overnatter tæt på Flinders Chase nationalparken, som både er rig på dyreliv og vandrestier. (F,A)

2. dag: Kangaroo Island - Adelaide
Fra morgenstunden udforskes Flinders Chase, som er øens største nationalpark. Remarkable Rocks og Admirals Arch er blot nogle af højdepunkterne i nationalparken, hvor du også kommer tæt på en støjende sælkoloni. Måske er du heldig at se et næbdyr. Da de første europæere kom til Australien, troede de, at nogen gjorde grin med dem. Næbdyret var så pudsigt et dyr, at de bestemt mente, der simpelthen måtte være tale om en spøg - at nogen måtte have syet et andenæb på en odder. Sidst på dagen går turen retur til Adelaide. (M,F)

Overnatning:
Budget overnatning på Kangaroo Island. Fælles bad/toilet.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen foregår i minibus med plads til maks. 24 passagerer. Der overnattes i flersengsværelse på Kangaroo Island. Der er mulighed for at opgradere til enkelt- eller dobbeltværelse mod tillæg. Tag en snak med din rejsekonsulent.

Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.075,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Transport
  • Færge til Kangaroo Island t/r
  • Guide (engelsktalende
  • Måltider ifølge program
  • Overnatning på Kangaroo Island
  • Nationalparkafgift

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: