Søg
Søg
Great Ocean Road, Victoria, Australien
The Grampians National Park, Victoria, Australien
Kænguru, Australien
Great Ocean Walk, Victoria, Australien
Great Ocean Walk, Australien
Great Ocean Walk, Victoria, Australien
Great Ocean Road, Austalien

Langs Great Ocean Road

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 1.995,-

Varighed: 3 dage

Oplev Australiens smukkeste kyststrækning, Great Ocean Road og besøg Grampians National Park, hvor der er gode muligheder for vandring. Turen foregår i en international gruppe med engelsktalende guide.

Denne tur køres ad den mest spektakulære kystvej i Australien - Great Ocean Road. Her forbløffes man over de smukke klippeformationer bl.a. ved 'Twelve Apostle,' men også fx Lord Ard Gorge. I den smukke Grampions National Park får du et flot udsyn over fra toppen af MacKenzie Falls, og inden du kommer til Adelaide krydser du den legendariske Murray River.

Sæson

Hele året.


Detaljeret beskrivelse

1. dag: Melbourne - Twelve Apostles
Du forlader Melbourne og kører mod den verdenskendte Bells Beach, hvor surfere dyrker de store bølger. Du besøger også kystbyerne Lorne og Apollo Bay inden du fortsætter mod Cape Otway National Park. Dagens sidste højdepunkt er de enestående klippeformationer ved Twelve Apostles, hvor du nyder solnedgangen. (F,A)

2. dag: Great Ocean Road –Grampians National Park
Før du lægger Great Ocean Road bag dig, er der tid til at udforske de smukke klippeformationer Loch Ard Gorge, The Arch, London Bridge og Bay of Martyrs. Bagefter fortsætter turen til Grampians National Park, som har stor betydning for Australiens oprindelige befolkning, aboriginerne. Glæd dig til den rå skønhed og de spektakulære udsigter bl.a med en travetur til MacKenzie Falls, der er det højeste vandfald i Grampians. (M,F,A)

3. dag: Grampians National Park – Adelaide
Fra morgenstunden besøger du Brambuk Aboriginal Culture Center, og der bliver tid til endnu en vandretur. Herefter kører du mod South Australia, hvor du om eftermiddagen krydser den berømte Murray River på vejen til the City of Churches, Adelaide. Her slutter turen. (M,F)

Overnatning:
2 nætter på hostel (Fælles sovesal). Det er muligt at opgradere til enkelt- eller dobbeltværelse med eget toilet. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen køres i bus med aircondition.

Det er muligt at opgradere til dobbelt- eller enkeltværelse mod tillæg.

Turen kan også køres i modsat retning.

Maksimum 15 kg bagage må medbringes på turen. Backpack eller sportstaske.

Her på websitet har vi udvalgt nogle af de bedste ture i Australien, men udvalget er meget bredere. Kontakt din rejsekonsulent, hvis du har andre ønsker end de ture, der er beskrevet her.


Forlæng evt. rejsen med en tur til Kangaroo Island, hvor du kan komme helt tæt på det unikke australske dyreliv.

Afrejsedatoer

Der er afgang på turen flere gange om ugen. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 1.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gennemsnitlig gruppestørrelse: 21 personer

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Guide (engelsktalende)
  • Transport
  • Ture/oplevelser ifølge program
  • Overnatninger
  • Måltider ifølge program
  • Nationalparkafgifter

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: