Søg
Søg
Ayers Rock, Australien
Uluru, Australien
Kings Canyon, Australien
Outback, Australien
Kata Tjuta, Australien
Thorny Devil, Outback, Australien

Solnedgang over Uluru og Kata Tjuta

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 1.795,-

Varighed: 3 dage

Tag på en tre-dages tur i outbacken, hvor du sover i telt, spiser omkring bålet og ser alle højdepunkterne. Du rejser i en international gruppe med engelsktalende guide.

Den røde outback er for mange det “ægte” Australien. Denne 3 dages tur med afgang fra Alice Springs inkluderer alle højdepunkterne; Uluru, Kata Tjuta og Kings Canyon, og samtidig overnatter du i afsidesliggende campsites med mulighed for at sove under den enorme stjernehimmel. Netop de isolerede campsites gør, at himlen ikke “forstyrres” af kunstigt lys, og stjernerne er derfor endnu klarere. Måltiderne (som alle er inkluderet i rejsens pris) indtages omkring bålet, og aftenerne går med at fortælle historier og kigge på stjerner.

Turen foregår i en mindre international gruppe med engelsktalende guide. Der er fælles bad og toilet i teltlejrene

Det er muligt (mod tillæg) at opgradere turen, så du får bedre telte, bedre senge og vin til maden istedet. Det kan især anbefales til dig, som ikke er decideret backpacker.

Sæson

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Alice Springs - Uluru
Denne første dage tilbringes en del af tiden på landevejen. Der er godt 500 km fra Alice Springs til Uluru, og undervejs stoppes der bl.a. ved en kamelfarm.

Eftermiddagen byder på første møde med Uluru. 348 meter høj. 10 km i omkreds. Millioner af år gammel. Som en øde kæmpe ligger Uluru midt i den australske ørken kun omgivet af små, lave buske, græstotter og rødt sand. Gå en tur rundt om stenen og besøg det lokale kulturcenter og hør mere om, hvorfor dette sted er så helligt for den oprindelige befolkning.

Et af de helt store højdepunkter indtræffer denne aften, når du ser solen gå ned over Uluru. (F,A)

2. dag: Uluru - Kings Creek Station
Uluru er allermest magisk ved solopgang og solnedgang. I dag står du tidligt op. Før solen er kommet frem, finder guiden en god lille bakketop med udsigt mod Uluru. Med næsen den rette vej venter du nu - på at solen står op. Først står Uluru som en grå silhouette mod den langsomt lysnende baggrund. Efterhånden som solen kommer længere op, skifter farven til nærmest skrigende orange - nogle gange med en næsten lyserød nuance - inden solen til sidst står højt på himlen, og Uluru har antaget den karakteristiske røde farve, man kender så godt fra postkortene.

Når solen er kommet godt op, går turen fra Uluru til Katja Tjuta, som ifølge de lokale aboriginere betyder “Mange Hoveder”. Gå en tur gennem “Valley of the Winds” og bliv næsten omgivet af disse gamle klippevægge. Om eftermiddagen kører du til nattens lejr ved Kings Creek Station. (M,F,A)

3. dag: Kings Canyon - Alice Springs
Watarrka-kløften skærer sig igennem landskabet som en miniudgave af Grand Canyon. Modsat Grand Canyon er Watarrka dog væsentlig nemmere at udforske, så vi anbefaler, du tager den lange vej helt til toppen, hvor du undervejs passerer det idylliske permanente vandhul med det eksotiske navn; Garden of Eden. Udsigten fra klippekanten er helt fantastisk - og gåturen værd! Sidst på eftermiddagen slutter turen tilbage i Alice Springs. (M,F)

Overnatning:
2 nætter i telt (eller swag)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

På turen her overnatter du i delt dobbelttelt og sovepose eller “swags” - en særlig australsk sovepose, som har isyet en madras. Såfremt du ønsker en lidt mere komfortabel tur, er det muligt at opdragere til en tur, hvor teltene har faste senge, der serveres vin til maden, og der maks. er 20 deltagere på turen. Tag en snak med din rejsekonsulent om priser og muligheder.Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang flere gange om ugen.

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 1.795,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks. 24

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Guide (engelsktalende)
  • Transport
  • Ture/oplevelser ifølge program
  • Overnatninger
  • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: