Søg
Søg
Awesome Whitsundays
Great Barrier Reef, Australien
Awesome Whitsundays

Sov under stjernerne på Great Barrier Reef

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.470,-

Varighed: 2 dage

Sov under stjernerne på denne todagstur til Great Barrier Reef. Dagen bruges på at snorkle på revet. Når båden sejler tilbage til fastlandet, bliver du på den store flydende ponton, hvor du snorkler videre og overnatter i swag. Næste morgen har du revet helt for dig selv!

Det værste ved en endagstur Australiens mægtige Great Barrier Reef er, at dagen går alt for hurtigt! Så hvorfor ikke blive på revet natten over, så du er klar til at snorkle eller dykke, så snart solen står op? Denne to-dages tur til Great Barrier Reef inkluderer en overnatning på den store flydende ponton med mulighed for natdyk, lækker BBQ, en nat i swag under stjernerne og en enestående mulighed for at snorkle på Great Barrier Reef inden de andre dagsturister ankommer.

Der er maks. plads til 12 overnattende gæster på pontonen, og der er naturligvis guider og “besætning” med ombord, så du hverken selv skal lave mad eller bekymre dig om at blive installeret i swag’en.

Sæson

Hele året.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Airlie Beach - Great Barrier Reef - overnatning på Great Barrier Reef
Der er afgang fra Airlie Beach gennem Whitsunday Island til den store flydende ponton på Great Barrier Reef. Dagen bruges på at snorkle eller dykke (dykning mod ekstra betaling) på revet - naturligvis afbrudt af frokostpause. Om eftermiddagen, når båden sejler retur til Airlie Beach, begynder den ekstraordinære del af denne tur: du bliver nemlig på pontonen, hvor du overnatter under den mest utrolige stjernehimmel. Nyd solnedgangen fra dækket, inden den lækre BBQ-middag serveres. Har du mod på det, er det muligt at tilkøbe et natdyk (skal bestilles på forhånd) - det er en helt uforglemmelig oplevelse at dykke på Great Barrier Reef om natten!

Natten tilbringes på dækket af pontonen i en “swag”. En swag er en typisk australsk sovepose/minitelt. I bunden er der en madras, så man ligger blødt og godt, og over hovedet har man et lille gennemsigtigt plastik-”tag”, som sikrer frit udsyn til nattehimlen.

2. dag: Great Barrier Reef - Airlie Beach
Du vågner nok tidligt - når solen står op. Men det er perfekt - det store rev venter på at blive udforsket! Og en af fordelene ved at have overnattet på revet er, at du har det hele for dig selv, indtil båden ankommer fra Airline Beach op ad formiddagen. En ting er at snorkel på Great Barrier Reef - en anden ting er at snorkel på Great Barrier Reef i en lille gruppe med maks. 12 andre snorklere! Når båden idag sejler retur til Airlie Beach, er du med - men med en helt anden oplevelse af revet en dem, der kun har været herude en halv dag!

Overnatning:
1 nat i "swag"

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der er både enkeltpersoners og topersoners swags. Hvis helst du vil have tag over hovedet, er der et enkelt værelse ombord, du kan opgradere til mod ekstra betaling. Der er maks. plads til 12 overnattende gæster på pontonen.Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.470,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks 12.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • 2 dage/1 nat på Great Barrier Reef
  • Overnatning i Swag inkl. tæpper og puder hertil
  • 2 X frokost, 1 BBQ-middag, morgenmad og formiddags/eftermiddagskaffe begge dage
  • Snorkeludstyr
  • Håndklæde

Prisen er eksklusiv

  • Dykning
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: