Søg
Søg
For de fleste er mødet med Australien kærlighed ved første blik - lad os hjælpe dig med at komme down under!

Transport i Australien

Når man skal rejse rundt i et enormt land som Australien, kan det gøres på utroligt mange måder. I mange tilfælde kan man ikke komme udenom, at have en indenrigsflyvning eller to, som en del af rejsen, men når det kommer til at opleve Australien på landjorden, er der flere muligheder at vælge imellem.

De fire mest klassiske måder hvorpå du kan rejse rundt i Australien er med bus, tog, personbil og ikke mindst autocamper, som fås i alle størrelser og afskygninger. Og hver af disse transportformer har sin fordel: Når du lejer en bil eller en camper, kan du stoppe hvor du vil, overnatte hvor du vil og dermed får du den ultimative frihed på fire hjul.
Tog- og busrejser giver dig friheden til at holde pause og bare nyde turen og det forbipasserende landskab mens du overlader kørslen til andre.

De mange muligheder kan af og til gøre det lidt svært at beslutte sig for hvad der passer bedst til dig og din rejse. Nedenfor har vi forsøgt at beskrive de mest populære transportformer i Australien, så du forhåbentlig kan danne dig et godt billede af, hvordan du bedst muligt bevæger dig rundt i landet på din drømmerejse til Down Under.


Se inspirationsvideo til roadtrip i Vestaustralien her


4 resultater
Transport
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: