Søg
Søg
Working Holiday, Australien

Working Holiday visum til Australien

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 2.740,-

Varighed: Op til 12 måneder

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur.

Australien og Danmark har et samarbejde, der gør, at danske statsborgere har mulighed for at kombinere ferie og arbejde i Australien. Med et Working Holiday visum kan du være i Australien op til et år, og du må arbejde op til 6 måneder hos samme arbejdsgiver og studere i op til 4 måneder.

Det er et godt økonomisk supplement, hvis du ønsker at rejse rundt i Australien, men ikke helt har fået sparet nok op hjemmefra.

Detaljeret beskrivelse

Jysk Rejsebureau samarbejder med Visa First der er eksperter i arbejdsvisum. Det hele foregår nemt og hurtigt. Når du har betalt for dit visum, bliver du ringet op af Visa Firsts engelsktalende personale og sammen gennemgår I ansøgningsskemaet.

Med en ankomstpakke i Sydney eller Melbourne (kan tilkøbes) får du en blød landing i Australien. Pakken består af transfer fra lufthavnen til et hostel i Sydney, 2 overnatninger i flersengsværelse med morgenmad, information og hjælp til at finde et job, gratis internet, mulighed for gratis opbevaring af bagage i 1 måned og en social aften inkl. et par øl.

Jysk Rejsebureau kan hjælpe dig med at skaffe et tax file nummer, som er nødvendigt, så du ikke skal betale omkring 40 % i skat af det, du tjener. Vi kan også hjælpe med at oprette en bankkonto, samt skaffe et australsk SIM kort. Begge services kan tilkøbes mod merbetaling.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Husk, at behandlingen af din ansøgning kan trække ud, hvis nogle af nedenstående ting skal undersøges, så det er en god ide at søge i god tid.

Et Working Holiday visum kan kun fås en gang i dit liv, dog med den undtagelse, at det kan fås 2 gange, hvis du under dit første ophold har arbejdet min. 3 måneder med sæsonarbejde som f.eks. frugtplukning.

Dit visum er elektronisk og registreret via dit pasnummer. Derfor er det VIGTIGT, at du rejser med det samme pas, som du har søgt visummet med.

Dit visum er gyldigt i 12 måneder og giver dig ret til at opholde dig i Australien i 12 måneder. Du må gerne rejse ind og ud af landet, inden for gyldighedsperioden.

Der findes nogle kriterier, som skal være opfyldt, for at du kan ansøge om et arbejdsvisum:
 • Du skal være mellem 18-31 år.(skal blot søges inden du fylder 31 år)
 • Du skal have et pas fra et af de lande, som Australien har et samarbejde med (Danmark, Belgien,Canada, Chile, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Irland, Japan, Korea, Malta, Holland, Norge, Sverige, Taiwan, Thailand, Tyrkiet eller Storbritannien).
 • Du må ikke være tidligere straffet.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du må ikke have børn.
 • Du skal have penge nok til at kunne forsørge dig selv, indtil du finder arbejde.
 • Læs evt. mere her


Vær opmærksom på at behandlingen at et Working Holiday Visum kan trække ud, hvis du:
 • Har et barn.
 • Skal arbejde indenfor hospitalsvæsenet og med yngre børn.
 • Har eller har haft/fejlet specielle alvorlige sygdomme.
 • Har gennemgået en sundhedsundersøgelse af en speciel grund.
 • Har opholdt dig mere end 3 måneder inden for de sidste 5 år i et land (Kina, Indien, Indonesien, Malaysia, Pakistan, Filippinnerne, Rusland, Sydafrika, Sydkorea, Thailand og Vietnam), der vurderes til at have en høj sundhedsrisiko for tuberkulose, så kræves en lungescanning for at bevise, at du ikke er smittet. Lungescanningen skal foretages på udvalgte hospitaler. Forhør dig nærmere ved Visa First.
 • Har været dømt for en ulovlig handling.
 • Er blevet deporteret eller bedt om at forlade et andet land.
 • Har været i militærtjeneste ud over den normale værnepligt.


Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 2.740,-


Prisbemærkning

Et visum kan ikke refunderes, hvis din ansøgning bliver afvist.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: