Søg
Søg
Snorkling med børn

Badeferie med børn

I denne rejseform har vi samlet de steder hvor der er plads til hele familien. Her er der f.eks. legeplads, rummelige bungalows hytter eller hotelværelser, børnevenlig pool og strand samt udflugtsmuligheder for hele familien.

Vi har her udvalgt nogle særligt egnede steder, hvor en badeferie eller en del af en større rejse kunne gå hen. Vi har udvalgt steder som bl.a. har børnevenlig strand og pool, rummelige værelser, og hvor der er andre børnefamilier.

Vores familieferier er ikke et charterkoncept med bamseklubber eller børnepasning. Men stederne er udvalgt som et fristed for familier til at kunne være sammen om en god, afslappende og eventyrlig oplevelse. Vi har valgt at lægge vægt på, at du kan mærke det lokale miljø og opleve det land, du er rejst til. Badeferien kan være som afslutning på en oplevelsesrig rejse, det kan være som en blød landing til et nyt land og som tilvænning til at være på farten. Eller det kan være som stop undervejs i en rejse, så man får alle oplevelserne fordøjet.

Læs mere om det at rejse med børn her.
Vælg land
10 af 61 resultater Vis alle
Udvalgte Badeferie med børn
Vis alle
Til top
Find os på: