Snorkling med børn
Tilbage

Badeferie med børn

I denne rejseform har vi samlet de steder hvor der er plads til hele familien. Her er der f.eks. legeplads, rummelige bungalows hytter eller hotelværelser, børnevenlig pool og strand samt udflugtsmuligheder for hele familien.

Vi har her udvalgt nogle særligt egnede steder, hvor en badeferie eller en del af en større rejse kunne gå hen. Vi har udvalgt steder som bl.a. har børnevenlig strand og pool, rummelige værelser, og hvor der er andre børnefamilier.

Vores familieferier er ikke et charterkoncept med bamseklubber eller børnepasning. Men stederne er udvalgt som et fristed for familier til at kunne være sammen om en god, afslappende og eventyrlig oplevelse. Vi har valgt at lægge vægt på, at du kan mærke det lokale miljø og opleve det land, du er rejst til. Badeferien kan være som afslutning på en oplevelsesrig rejse, det kan være som en blød landing til et nyt land og som tilvænning til at være på farten. Eller det kan være som stop undervejs i en rejse, så man får alle oplevelserne fordøjet.

Læs mere om det at rejse med børn her.
Vælg verdensdel:
Vælg land:
Crystal River, USA

Det bedste af Florida

Tag på den ultimative kør-selv-tur i Florida. Her får du fantastiske dyreoplevelser, fede storbyer, de bedste overnatningssteder, smukke strande og masser af forlystelsesparker.

10.995,-
Frapris pr. pers. v. 2 pers.
barn på palme i Filippinerne

Filippinerne for hele familien

Familietur - Tag familien med til Filippinerne og oplev de berømte hvide sandstrande, smukke koraller og farverige fisk. På denne tur er der tid til både oplevelser og afslapning.

13.995,-
Frapris pr. pers. v. 2 pers.
Sri Lanka, Påfugl

Med familien i Sri Lanka

Familietur - Oplev Sri Lankas skønne dyreliv, natur og kultur og slut af med dejlig afslapning ved stranden i Mirissa.

12.795,-
Frapris pr. pers. v. 2 pers.
Telefon: 70201915 Nødtelefon Billetændring
Rejsekonsulenter
Se alle 4 rejsekonsulenter med speciale i Badeferie med børn