Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Belize
Man kommer ikke til at mangle lækker mad på Caye Caulker
Afslapning i Belize
The Split, Caye Caulker, Belize
Det er en stor oplevelse at dykke i Belize
På toppen af Xunantunich pyramiden
Tag ud på det blå hav i kajak
Masketemplet ved Lamanai ruinerne
Kom tæt på brøleaberne i Community Baboon Sanctuary
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Belize
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Belize

Belize på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 10.195,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 30 dage

Tag på rundrejse i Belize på din helt egen måde og i dit helt eget tempo. Ankomstpakken sikrer dig en blød landing når du lander midt i en fremmed verden, og er din tryghed og garanti for en god start på din rejse rundt i Belize.

Bestil dine flybilletter til Belize igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Belize. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Belize her.
Praktiske oplysninger om Belize.

Sæson

Du kan besøge Belize hele året.
November til maj er den tørre sæson.
Fra og med juni til og med oktober er der regntid, hvor man kan opleve kraftige regnskyl, specielt om natten, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel. Forvent en køligere temperatur end normalt.

Vær opmærksom på orkansæsonen, der ligger fra juni til november, hvor de fleste orkaner rammer i månederne august til oktober. Orkaner og tropiske storme påvirker mest områderne ud til Stillehavskysten, den caribiske kyst, den mexicanske golf og Yucatan halvøen.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Belize

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark til Belize City.

2. dag: Ankomst til Belize og Caye Caulker
Du ankommer til Belize, og efter en hel masse timer på farten, er det rart at kunne komme så direkte som muligt hen til sin første destination i landet. Derfor er der arrangeret en transport til dig, ud til Caye Caulker, hvor du skal tilbringe de første 3 nætter. Resten af dagen er på egen hånd.

3.-4. dag: Caye Caulker og snorkeltur
Caye Caulker er den ultimative chill-out ø i Belize. Her skrues tempoet ned og man tager tingene som de kommer. Er du til sol og strand, så er du kommet til det rigtige sted - og er du til snorking, dykning og windsurfing, ja, så er du også kommet til det rigtige sted. Når sulten melder sig, så er der et flot udbud af seafood, med dagens fangst på buffetten.
Tiden på Caye Caulker er hovedsageligt på egen hånd, med undtagelse af en snorkeltur til fantastiske Hol Chan, hvor du kan være heldig at svømme med nurse sharks og rays i Shark Bay Alley.

5.-? dag: Din rejse rundt i Belize starter
Fra i dag er du på egen hånd. Du kan selv bestemme hvor din rejse skal gå hen, samt i hvilket tempo du ønsker at rejse. Du kan vælge at blive længere tid på Caye Caulker, hvis ikke du har fået nok af den afslappede stemning, og ellers kan du herunder se en liste over nogle af de mange, fede oplevelser der venter i Belize:

 • Tag på dykkertur ud til Blue Hole (kræver minimum advanced dykkercertifikat)
 • Hop i en kajak og tag en sejltur langs Glover's Reef
 • Gå på opdagelse i den uforglemmelige mayagrotte Actun Tunichil Muknal, hvor du kan opleve beviser på nogle af de mange mayaritualer
 • Tag vandreskoene på og begiv dig ud i nogle af Belizes mange, beskyttede jungleområder, f.eks. Mayflower Bocawina Nationalpark
 • Besøg nogle af de fascinerende mayaruiner og arkæologiske områder Altun Ha, Lamanai og Xunantunich
 • Bliv fascineret af Garifuna kulturen, der lever i bedste velgående langs den sydlige beliziske kyst - ja, faktisk hele vejen ned gennem Guatemala, til Honduras
 • Slå bremsen i, og dyk ned i den afslappede stemning du finder i San Ignacio
 • Besøg Community Baboon Sanctuary, hvor du kan opleve brøleaber på tæt hold
 • Tag snorkelmasken på og oplev livet under vandet ved Hol Chan Marine Reserve
 • Hiv kikkerten frem og tag på birdwatching. Belize er et sandt mekka for fugleelskere!
 • Begiv dig ud på åbent hav i ved de nordlige småøer og prøv kræfter med Deep Sea Fishing
 • Sæt kursen mod syd og tag et par dage i Hopkins og oplev Garifuna kulturen på tæt hold
 • Besøg det sydligste Belize og fdorkæl dig selv med nogle dage ved en dejlig strand i Belizes populæreste kystby, Placencia
 • Træd ind i en urgammel verden ved Caracol - Belizes absolut største mayakompleks, der i sin storhedstid havde voldsom politisk inflydelse på hele landet
 • Flyd rundt i en stor gummiring i de mørke grotter ved Nohoch Che'en


Som du kan se, så er der rigeligt at give sig til i Belize, og en rejse hertil kan desuden nemt kombineres med rejser til de omkringliggende lande, Guatemala og Mexico. Spørg din rejsekonsulent om de mange muligheder.

Overnatning:
3 overnatninger på hostel, i fællesværelse, uden måltider.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag til et program i Belize. Turen kan tilrettelægges præcis som du ønsker.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Belize præcis som du ønsker det, og vores rejsekonsulenter sidder klar til at opfylde dine drømme.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 10.195,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse, hvor du rejser på egen hånd.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark --Belize City t/r
 • Transfer fra lufthavnen til Caye Caulker
 • Tre nætter på hostel i fællesværelse uden morgenmad
 • Snorkeltur fra Caye Caulker og retur, dagstur

Prisen er eksklusiv

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Oplevelser ikke nævnt i programmet
 • Anden transport end nævnt i programmet
 • Andre overnatninger end nævnt i programmet
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: