12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 40.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Turen starter i Kathmandu i Nepal, hvor du har mulighed for at opleve den buddhistiske og hinduistiske kultur, som præger landet.

Fra Nepal går turen videre til Bhutan. I Bhutan vil du konstant være omringet af flot natur i form af dybe dale og sneklædte bjergtoppe. Du vil bl.a. besøge hovedstaden Thimphu, som er den eneste hovedstad i verden uden trafiklys. I Bhutan har du desuden alverdens muligheder for at komme på mange forskellige vandreture og se et væld af smukke templer. Bl.a. skal du besøge Drugyal Dzong ruinerne, hvor du kan nyde udsigten over Mt. Jhomolhari

Du kan ikke flyve direkte til Bhutan fra Europa. Derfor har vi krydret dit ophold i Bhutan med et stop i Nepal på både ud- og hjemrejsen.

Få information og fakta om Bhutan og Nepal
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Bhutan og Nepal

Bedste rejseperiode

Bedste rejsetidspunkt i Nepal og Bhutan er fra slutningen af september til slutningen af november, hvor luften er klar og bjergudsigterne flottest. Den næstbedste sæson er foråret fra marts til maj, hvor alting blomstrer, men der er flere skyer og regn end om efteråret. Regntiden er fra juni til og med august.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal og Bhutan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i disse lande kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Kathmandu, Nepals hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én-to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Kathmandu
Ved ankomst til Kathmandu vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til dit guesthouse. Resten af dagen er til fri disposition i Kathmandu. Jysk Rejsebureaus servicekontor ligger i bydelen Thamel i nærheden af dit guesthouse. Her kan du får hjælp med ture, transport eller bare gode råd til, hvordan du oplever Kathmandu bedst.
3. dag: Kathmandu
Du har hele dagen til at opleve Kathmandu på egen hånd. Vi anbefaler en byrundtur, hvor du kommer til at opleve: Boudhanath: Nepals største stupa, hvor hundredvis af farverige bedeflag blafrer i vinden og spreder sine bønner. Hindutemplet Pashupatinath: her kan du overvære ligbrændinger ved flodbredden og møde mange saddhuer - hellige hindumænd. Durbar Square: en central og ikke mindst betydningsfuld plads omgivet af fascinerende templer og paladser. Swayambhunath (abetemplet): hvorfra du har en fantastisk udsigt over Kathmandudalen.
4. dag: Ankomst Paro, Bhutan og Nationalmuseum
I dag flyver du videre til Paro i Bhutan. På en klar dag vil du have fantastiske udsigter til Himalaya-bjergkæden under indflyvningen til Bhutan. I lufthavnen vil du blive modtaget af chaufføren, som kører dig til dit hotel i Paro. Senere på dagen besøger du Ta Dzong; Et gammelt vagttårn som i dag fungerer som Nationalmuseum. Museet rummer blandt andet en stor samling af udsøgte kunsthåndværker, våben og håndmalede thangkaer. Herfra vandrer du en kort tur til Paro Rimpung Dzong. Efter besøget bliver du kørt til dit hotel for overnatning. (F,A)
5. dag: Tiger’s Nest og Drukgyal Dzongen til Thimphu
Denne morgen starter med et besøg ved det spektakulære Taktsang Kloster, der også er kendt som Tiger's Nest. Klosteret blev bygget i det 16. århundrede og klamrer sig til kanten af en 900 meter stejl klippe. Efter morgenmaden kører vi til Satsam Chorten, hvorfra vi vandrer i smukke fyrskove og med flotte udsigter. Efter at have fået nogle forfriskninger vandrer vi det sidste stykke til det imponerende Taktsang Kloster. Legenden siger, at Guru Padmasambhava, som bragte buddhismen til Bhutan kom hertil på ryggen af en flyvende tiger. Efter frokost tager du til ruinerne fra Drukgyal Dzongen, som brændte ned i 1951. Dzongen var tidligere et fort, som forsvarede landets grænser. I dag er det en af Bhutans mest berømte arkæologiske ruiner. Efter at have nydt udsigten over dalen bliver du kørt tilbage til dit hotel. Undervejs kan du gøre stop ved Kichu Lhankhang, som er et af de ældste buddhistiske templer fra 700-tallet. (M,F,A)
6. dag: Byrundtur i Thimphu
Dagen starter med et besøg ved Memorial Chorten, der er et buddhistisk stenmonument med relieffer og religiøse malerier. Mindesmærket blev bygget i 1974 til ære for Den Tredje Konge, Jigme Dorje Wangchik. Næste stop er nationalbiblioteket, der har en fin samling af bøger skrevet på lange ruller af håndlavet papir og indhyllet i silke. Du kommer også til at opleve malerskolen, hvor traditionel kunst stadig bliver holdt i live. Efter frokost besøger du hospitalet, hvor de urgamle, traditionelle helbredelsesmetoder stadig bruges. Dagen slutter af med et besøg på det lokale marked i Thimphu. (M,F,A)
7. dag: Thimphu - Punakha
Fra morgenstunden går turen til Punakha over Douchla Passet – en køretur på cirka 3 timer. På en klar dag kan du nyde udsigten over Himalayabjergene. På vejen kan du besøge Chime Lhakhang, templet der er kendt som ”The Temple of Fertility”, og som tidligere har fungeret som landets parlament. Efter frokost besøger du Khamsung Yulley Namgyal Cholling klosteret. (M,F,A)
8. dag: Gangtay Gompa klosteret og Phobjika dalen
Efter morgenmaden kører du mod Gangtay Gompa klosteret, som er ét af de vigtigste klostre for den buddhistiske skole i Bhutan. På turen gør du desuden stop ved klosteret Wangdiphodrang Dzong. Herefter får du muligheden for at gå på opdagelse i den smukke Phobjika dal, der blandt andet er meget kendt for sine sorthalsede traner. (M,F,A)
9. dag: Gangtey – Thimphu
Om morgenen bliver du kørt tilbage til Thimphu, hvor du efter frokost besøger Buddha Dordenma. Her oplever du verdens største Buddha statue (52 meter). Om aftenen får du mulighed for at shoppe souvenirs og tage de sidste indtryk ind fra dette fantastiske land. (M,F,A)
10. dag: Thimphu - Kathmandu
Om morgenen bliver du kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver tilbage til Kathmandu i Nepal. Her har du resten af dagen til fri disposition. (M)
11. dag: Kathmandu
Dagen i dag er til fri disposition i Kathmandu.
12. dag: Ankomst Danmark
Tidspunktet for afrejse afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst til Danmark samme dag.

Overnatninger

4 overnatninger på budgethotel i Kathmandu
1 overnatning på budgethotel i Paro
3 overnatninger på budgethotel i Thimphu
1 overnatning på budgethotel i Punakha
1 overnatning på budgethotel i Gangtey

Overnatningerne er baseret på budgehoteller. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til turist- og luksusklassehoteller på denne tur.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Tag kontakt til en rejsekonsulent.

Marts - april og september - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Mindre vandrerygsæk
 • Trekkingsko
 • Solcreme
 • Lommelygte/pandelygte

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kathmandu / Kathmandu - Paro / Thimphu - Kathmandu / Kathmandu - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Lufthavnstransfer ved ankomst til Kathmandu og Paro
 • Dagsture og entréer til Ta Dzong museet, Drukgyal Dzongen, Memorial Chorten, nationalbiblioteket, Khamsung Yulley Namgyal Cholling klosteret, Gangtay Gompa klosteret, Taktsang klosteret (Tiger's Nest) og Buddha Dordenma
 • Engelsktalende lokalguide og chauffør i Bhutan
 • Visumgebyr til Bhutan

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Bhutan og Nepal er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Visum til Nepal
 • Entre til seværdigheder i Nepal

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top