Søg
Søg
På cykel gennem Bhutan
Stupa, Kathmandu, Nepal
Helligmand, Kathandu, Nepal
Bueskydning er nationalsporten i Bhutan
buthan
Lima Bella Resort på Koh Samet i Thailand
Lima Bella Resort på Koh Samet i Thailand

På cykel i Bhutan og afslapning i Thailand

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 29.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 14 dage

Denne eventyrrejse byder på ligbrændinger, buddhistiske templer, cykeltur gennem ét af verdens mest isolerede og lykkeligste lande, imponerende kulturer, fantastisk mad og smukke strande. Alt i alt en rejse, du kommer til at huske for evigt.

Bhutan ligger isoleret fra omverdenen af Himalaya og er stadig den dag i dag indhyllet i mystik. Landet har bevaret sine gamle traditioner og med uspolerede landskaber og gamle buddhistiske traditioner, kan landet ikke undgå at fortrylle dig.

Turen starter med to dage i Kathmandu, hvor du får mulighed for at opleve alt fra storslåede buddhistiske stupaer til ligbrændinger. Herefter flyver du til Bhutan, hvor der venter dig et fantastisk eventyr på cykel. Cykelturen går via Himalayas mange bjergpas med storslåede udsigter, ren luft, kultur og historie i et af de mest afsondrede lande i verden. Du cykler i alt 190 kilometer i løbet af tre en halv dag. Herefter flyver du til Thailand, hvor der venter fire afslappende dage på Koh Samet, inden turen går tilbage til Danmark.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Bhutan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Thailand her

Sæson

Bedste rejsetidspunkt i Nepal og Bhutan er fra slutningen af september til slutningen af november, hvor luften er klar og bjergudsigterne flottest. Den næstbedste sæson er foråret fra marts til maj, hvor alting blomstrer, men der er flere skyer og regn end om efteråret. Regntiden er fra juni til og med august.

Du kan rejse i Thailand året rundt, men den bedste periode er fra november til marts, hvor det er tørtid, og temperaturen er behagelig. I april og maj er heden overvældende, og temperaturen kan komme helt op på 40 grader. Regntiden varer fra juni til oktober, hvor august og september generelt er de mest regnfulde.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal, Bhutan og Thailand er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i disse lande kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Kathmandu, Nepals hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én-to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Kathmandu
Ved ankomst til Kathmandu vil du blive hentet i lufthavnen og kørt ind til dit Guesthouse. Resten af dagen er til fri disposition i Kathmandu.
Jysk Rejsebureaus servicekontor ligger i bydelen Thamel i nærheden af dit guesthouse. Her kan du få hjælp med ture, transport eller bare gode råd til, hvordan du oplever Kathmandu bedst.

3. dag: Kathmandu
Du har hele dagen til at opleve Kathmandu på egen hånd. Vi anbefaler bl.a. en byrundtur:
Boudhanath: Nepals største stupa, hvor hundredvis af farverige bedeflag blafrer i vinden og spreder sine bønner.
Hindutemplet Pashupatinath: Her kan du overvære ligbrændinger ved flodbredden og møde saddhuer - hellige hindumænd.
Durbar Square: En central og betydningsfuld plads omgivet af fascinerende templer og paladser.
Swayambhunath (abetemplet): hvorfra du har en fantastisk udsigt over Kathmandudalen.

4. dag: Kathmandu - Paro
Afgang om morgenen fra Kathmandu i Nepal til Paro i Bhutan, med Druk Air. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. hvor du mødes med de andre i gruppen. Om aftenen besøger vi Paro Museum, der byder på lokal kunst, tekstiler, artefakter og skulpturer. Vi besøger også én af de helt store dzongs (et gammelt fort) i Paro. Om aftenen spiser vi en traditionel, bhutansk aftensmad. (F, A)

5. dag: Paro - Thimphu
Efter morgenmaden går turen fra Paro til Thimphu (ca. to timer), hvor vi bruger resten af formiddagen på at besøge museer og National Institute for Zorig Chusum (en kunst- og håndværksskole). Om eftermiddagen cykler vi til Dodina forbi små landsbyer, landbrugsland og tætte skove. Ved Dodina kommer vi forbi to flotte klostre, som ligger smukt med høje bjerge i baggrunden. Senere på aftenen kan du udforske byen, der er kendt for sine kunsthåndværksbutikker. Denne dag cykler vi 34 km. (M, F, A)

6. dag: Thimphu
I dag bliver en stor udfordring, hvor vi varmer op med fem kilometer, inden vi starter opstigningen. Efter 18 kilometer når vi op til Dochula passet, der er kendt for sin spirituelle energi og 108 chortens. Vi spiser frokost på Dochula Café, hvorfra vi kan nyde de imponerende udsigter ud over de dybe dale i det østlige Himalaya. Efter frokost cykler vi ned gennem skove og passerer flere buddhistiske klostre. Denne dag cykler vi 73 kilometer. (M, F, A)

7. dag: Thimphu - Tashithang
Vi sætter kursen tilbage mod Paro på cykel. Vejen stiger gradvist til Tashithang gennem frodige skove, hvor du bl.a. kan opleve rododendron, fugleliv og vilde orkidéer. Denne dag cykler vi 62 km. (M, F, A)

8. dag: Punakha-dalen
Dagens tur er af den mere magelige slags. Vi udforsker den smukke, frodige Punakha-dal og besøger Punakha Dzong, der blev bygget i 1638 og er én af de mest imponerende i Bhutan. Fortet blev bygget uden brug af arkitektoniske tegninger, og der er heller ikke brugt et eneste søm. Herefter besøger vi templet Chhimi Lhakhang. Denne dag cykler vi 20 km. (M, F, A)

9. dag: Punakha-dalen - Paro
Vi tager afsked med Punakha tidligt om morgenen for at køre det sidste stykke tilbage til Paro. Det tager 4-6 timer alt efter vejens beskaffenhed, men der er helt sikkert tid til at besøge ’Tiger’s Nest’ (Taktsang-klostret) – et højdepunkt på turen. Klostret blev bygget i 1692 og er helligt for buddhister verden over. (M, F, A)

10. dag: Paro - Koh Samet
Turen slutter denne morgen. Om formiddagen afgår dit fly til Bangkok i Thailand. Du bliver afhentet i Bangkok lufthavn og kommer med privat transfer til Koh Samet. Her har du fire dage på egen hånd. Her er tid til at fordøje alle indtrykkende fra dit eventyr i Himalaya. Alle overnatninger er på Lima Bella Resort.

11. dag: Koh Samet
På egen hånd på Koh Samet. (M)

12. dag: Koh Samet
På egen hånd på Koh Samet. (M)

13. dag: Koh Samet - Bangkok internationale lufthavn
Om eftermiddagen afhentes du og bringes til Bangkok internationale lufthavn med privat transfer. Tidspunktet for afrejse afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)

14. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
2 overnatninger på guesthouse i Kathmandu.
6 overnatninger på turistklasse hoteller i Bhutan.
3 overnatninger på turistklasse resort i Thailand.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Minimumsalderen på denne tur er 14 år.

Afrejsedatoer

Tag kontakt til en rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 29.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt i Nepal og Thailand.
Turen i Bhutan er på maks. 16 personer.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet, Danmark - Kathmandu / Kathmandu - Paro / Paro - Bangkok / Bangkok - Danmark
 • 9 overnatninger på turistklasse hoteller/resort og 2 overnatninger på guesthouse.
 • Lufthavnstransfer ved ankomst til Kathmandu, Paro
 • Privat transfer til og fra Koh Samet
 • Engelsktalende guide, leje af cykel og transport i Bhutan

Prisen er eksklusiv

 • Udgifter til måltider der ikke er inkluderet i programet.
 • Afrejseskat på cirka USD 40,- når du forlader Bhutan og Nepal.
 • Drikkevarer
 • Personlige forsikringer
 • Drikkepenge
 • Entre til seværdigheder i Nepal
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 17-06-2019 18:00:00 : 12874
Aarhus
17. juni 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Nepal: 25-09-2019 18:00:00 : 13299
Herning
25. september 2019 kl. 18:00

Nepal

Nepal: 14-11-2019 18:00:00 : 13352
Aalborg
14. november 2019 kl. 18:00

Nepal

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: