Backpacker Adventure - Grupperejser for unge
Tilbage

Backpacker Adventure

På Backpacker Adventure med Jysk Rejsebureau oplever du verden sammen med andre rygsækrejsende.

Er du én af dem, som tænker at det kunne være fedt at komme ud i verden på rygsæksrejse, men mangler du en rejsepartner, eller har du og din rejsekammerat lyst til at rejse sammen med andre? Så skal du med Jysk Rejsebureau på Backpacker Adventure! Du tager af sted sammen med en gruppe rejseglade mennesker, som du kan følges med eller bare mødes med nogle gange undervejs. På denne måde føles det ikke som om du rejser alene, og du kommer til at opleve glæden ved fællesskabet, men bestemmer samtidig selv, hvor meget du vil rejse sammen med gruppen.

Alle Backpacker Adventure rejserne er inklusiv fly t/r samt udvalgte overnatninger og oplevelser.
Der vil altid være inkluderet 1-2 overnatninger på guesthouse hver gang du lander i et nyt land, på den måde lærer du det nye land at kende, sammen med dine rejsebuddies, på en super fed måde.

Se inspirerende interviews med Sara-Lisa og Henrik - to tidligere Backpacker Adventure rejsende.

Se en kalender over alle Backpacker Adventure ture


Herunder finder du alle Backpacker Adventure grupperejser
NYHED
Barracuda Lake, Coron, Filippinerne

Backpackerhøjskole i Filippinerne

Tag på backpackerhøjskole, på en uberørt ø i Filippinerne, med social, personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et unikt fællesskab med masser af spændende og sjove aktiviteter, hvor selvudvikling er i fokus. Efter opholdet kan du rejse hjem til Danmark eller videre ud i verden, enten alene eller med dine nye venner.

20.995,-
Pris pr. pers.
NYHED
Glade munkebørn ved et kloster i Myanmar.

Myanmar, Vietnam og Filippinerne

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Oplev alt fra uspoleret bjerglandsbyer, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og ø-hopping på denne rejse gennem Asien.

24.995,-
Pris pr. pers.
Rasdhoo Island Maldiverne

Maldiverne, Sri Lanka og Thailand

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Tag på eventyr til Maldivernes bounty øer og smukke koralrev, lær at surfe i Sri Lanka og tag på trekkingtur i Thailands jungle.

22.995,-
Pris pr. pers.
Backpacker Adventure jorden rundt

Indien, Nepal, Thailand, Australien, Fiji og USA

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser Rejs jorden rundt sammen med andre backpackere på denne rundrejse til Indien, Nepal, Thailand, Australien, Fiji og USA. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

49.995,-
Pris pr. pers.
NYHED
Maya Ruin, Mexico

Mexico, Guatemala, Belize og Cuba

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Oplev Mayaruiner, jungle, homestay, vulkaner, zipline, dykning og flotte bounty strande i Mexico, Guatemala, Belize og Cuba.

23.995,-
Pris pr. pers.
På surfcamp i Australien

Thailand, Australien, New Zealand og Fiji

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser - Denne rundrejse byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

36.995,-
Pris pr. pers.
USA, Trekamerica, Yosemite NP

USA

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser. Turen kombinere flere af de unikke nationalparker som bl.a. Gran Canyon med de fortryllende storbyer som New York, Los Angeles, San Francisco inden du slutter turen af på stranden i Miami. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

24.995,-
Pris pr. pers.
Backpacker Adventure jorden rundt

USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser Rejs jorden rundt sammen med andre backpackere på denne rundrejse til USA, Fiji, New Zealand, Australien og Thailand. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

49.995,-
Pris pr. pers.
Dykkerkursus på Koh Tao

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Filippinerne

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Oplev alt fra usploret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.

26.995,-
Pris pr. pers.
BPA

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte ture og overnatninger: Rejs sammen med andre unge fra Brasilien over land via Andesbjergene i Argentina og Chile, saltørkenen i Bolivia og Amazonas samt Inca ruiner i Peru.

36.995 ,-
Pris pr. pers.
Machu Picchu, Peru

Ecuador, Galapagos og Peru

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte ture og overnatninger: Sammen med andre unge, finder du nogle af Sydamerikas allerstørste oplevelser: Amazonjungle, Andesbjerge og indianerkultur.

28.995,-
Pris pr. pers.
Studierejser og studieture til hele verden

Indien, Nepal, Thailand og Vietnam

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser - Natur, kultur og strand i Asien sammen med andre unge.

25.995,-
Pris pr. pers.
Frivilligt arbejde, Sydafrika

Sydafrika, Thailand og Sri Lanka med frivilligt arbejde

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser: Denne Backpacker adventure tur har fokus på frivilligt arbejde med både dyr og børn. Desuden byder turen på storslået natur, lækre strande, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med backpacker Adventures får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

32.995,-
Pris pr. pers.
Dykning, Backpacker Adventure

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Indonesien

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Oplev alt fra usploret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkner på denne rejse gennem Asien.

26.995,-
Pris pr. pers.
Backpacker Adventure

Vietnam, Cambodja og Thailand

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser - Oplev østens mystik i Vietnam, Cambodja og Thailand sammen med andre backpackere. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

17.495,-
Pris pr. pers.
Sommertur
Med tog ud i verden...

Den Transmongolske Jernbane

Backpacker gruppetur inkl. fly, tog, udvalgte overnatninger og oplevelser - Tag med på den legendariske Transmongolske Jernbane fra Moskva, Rusland via Mongoliet til Beijing, Kina.

25.995,-
Pris pr. pers.
Sommertur
Backpacker Adventure

Kina, Bali og Lombok

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser - Oplev den kinesiske mur, pandaer, storslåede templer, eksotiske køkkener, ø-hop og trek langs kraterkanten på Rinjani-vulkanen.

18.995,-
Pris pr. pers.
Maya Ruin, Mexico

USA og Mexico

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser Rejs til USA & Mexico sammen med andre backpackere. I USA kombineres flere af de unikke nationalparker som bl.a. Gran Canyon med de fortryllende storbyer som New York, Los Angeles og San Francisco inden USA sluttes af på stranden i Miami. I Mexico finder vi de tropiske strande, verdensklasse dykning og en rig kultur, inden vi rejser hjem fra Mexico City.

33.995,-
Pris pr. pers.
Sommertur
Mojo Surf, Australien

Australien, Bali og Lombok

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser - Oplev den Australske østkyst med bl.a. verdensklasse surfing, snorkel med skildpadder på verdens største koralrev "Great barrier reef". Afslut turen i verdens største ørige Indonesien med dejlig afslapning, kridhvide sandstrande og se bl.a. solopgangen fra toppen af Rinjani-vulkanen.

22.995,-
Pris pr. pers.
Rejsekonsulenter

Hvad er Backpacker Adventure?

Jysk Rejsebureau har sammensat et unikt rejsekoncept til backpackere. Backpacker Adventure er til dig, som både vil have friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Backpacker Adventure inkluderer:
- Flybilletter inkl. skatter og afgifter
- Afhentning i lufthavn og udvalgte overnatninger på guesthouse
- Udvalgte ture og oplevelser