Søg
Søg
Frivilligt arbejde, Sydafrika
Frivillig arbejde Cape Town Sydafrika
Frivilligt arbejde Cape Town Sydafrika
Frivilligt arbejde Cape Town Sydafrika
Sydafrika, Cape Town, Kite Surfing
Cape Town, Sydafrika
Cape Town, Sydafrika
Cape Town
Sydafrika, baz bus
Sydafrika, Hartbeersport, frivilligt arbejde
Sydafrika, Hartbeersport, frivilligt arbejde
Sydafrika, Hartbeersport, frivilligt arbejde
Frivilligt arbejde i Sydafrika
Amphawa, Thailand
Familietur, Thailand
Bangkok, Thailand
Sam Roi Yod, Thailand
Sam Roi Yod, Thailand
Familietur, Thailand
Spring fra klipperne eller køl ned ved det brusende vandfald på Umphang trek
Tuktuk, Bangkok, Thailand
Ziplining, Chiang Mai
Dykning, Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Dykning, Backpacker Adventure
Bangkok - cykeltur
Grand Palace, Bangkok
Tog til Kandy, Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka, Rafting
Sri Lanka, Surf
Sri Lanka, Sigiriya
Sri Lanka, Pinnawela
Skildpaddeunger ved kysten på Sri Lanka
Elefanter Sri Lanka

Sydafrika, Thailand og Sri Lanka med frivilligt arbejde

Pris pr. pers.

DKK 32.995,-

Varighed: 3,5 mdr.

Backpacker gruppetur inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser: Denne Backpacker adventure tur har fokus på frivilligt arbejde med både dyr og børn. Desuden byder turen på storslået natur, lækre strande, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Med backpacker Adventures får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Denne Backpacker Adventure tur har fokus på frivilligt arbejde med både dyr og børn. Desuden byder turen på storslået natur, lækre strande, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Cape Town, Sydafrika

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


SYDAFRIKA
Dag 1-18: Ankomstpakke, byrundtur og frivilligt arbejde i Cape Town - INKLUDERET
Jeres eventyr i Sydafrika starter med 2 overnatninger i Cape Town, hvor I den ene dag skal på en byrundtur. Herefter bliver I udstationeret på en skole eller et uddannelsescenter i svært stillede områder. Skolerne har typisk mellem 30 til 50 børn i hver klasse, hvor uddannelsescentrene har fra 5 til 50 børn per klasse. Det er begrænset, hvad disse institutioner har af ressourcer og lærerne alene kan ikke hjælpe de mange børn. I vil derefter selvsagt være til store assistance i klasseværelserne. De daglige gøremål består i at hjælpe til i klasseværelserne samt at give en-til-en undervisning til særligt udsatte børn. Det er ikke nødvendigt at have forhåndsgodkendte kvalifikationer, da alle frivillige vil være under supervision af en underviser eller koordinator. Der vil også være mulighed for at undervise på klasserne

Dag 18-35 Baz Bus Hop on & Off Buspas – INKLUDERET. På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
Baz Bus består af et Hop-on/Hop-off buspas fra Cape Town til Johannesburg. I har nu de næste 18 dage til at finde til Johannesburg. Hvor og hvornår, I stopper på ruten, er helt op til jer, og I kan vælge mellem ca. 180 hostels og lodges, hvor det er muligt at stoppe - lige så længe, I vil. Der er ingen overnatninger inkluderet undervejs, men chaufføren kan være behjælpelig med at reservere værelser, hvor I ønsker det.

Dag 35-48: Frivilligt arbejde med dyr – INKLUDERET
Som frivillig på et dyreprojekt, arbejder man med en langt række dyr; løver, geparder, mindre kattedyr og lignende. I bor tæt på selve projektet og arbejder sammen et lidenskabeligt og engageret team. Her lærer I om bevarelse af Afrikas vilde dyr og opdræt af dyr fra Afrika. Opholdet er til tider hårdt arbejde og man oplever alle aspekter af, hvad det vil sige at arbejde med dyr. Belønningen er, at I kommer tæt på dyr og steder som I normalt ikke ville. Under hele projektet får I oplæring i det daglige arbejde, og der er selvfølgelig 24 timers support under projektet.

THAILAND
Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.

Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.

Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.

Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang, køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor vi spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)

Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benytter vi bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M, F, A)

Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M, F, A)

Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot hvor i overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)

Dag 8: Mae Sot - Chiang Mai - INKLUDERET
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chaing Mai, på stationen i Chaing Mai bliver i henter og køre til Eco Resort hvor i vil have resten af dagen på egen hånd.

Overnatning:
I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at i selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.

Dag 8-10: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand. De kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.

Dag 10-30: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Udforsk Chiang Mai på cykel, tag på thai madlavningskursus, dyrk yoga, prøv kræfter med ziplining, fortsæt rejsen til Laos eller sæt kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan tage dykkercertifikat. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.

SRI LANKA
Dag 1-14: Frivilligt arbejde med skildpadder – INKLUDERET
Green Lion Turtle Conservation projektet hjælper til med at forhindre udryddelsen af havskildpadder, der er klassificeret som en kritisk truet dyreart. På dette projekt hjælper man med rehabiliteringen af skildpadder samt sørger for, at de sikkert bliver sat tilbage i deres vante omgivelser i naturen. Havskildpadder er ofte ofre for kommerciel fiskeri, og som frivillige vil I assistere i behandlingen af tilskadekomne samt syge skildpadder. Ydermere hjælper I med at beskytte æggene i redderne så disse kan udklækkes i sikre omgivelser og give de mest optimale overlevelsesbetingelser for de ny-udklækkede havskildpadder.

Dag 14-21: På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
Sri Lanka er en frodig tropeø med duftende te-plantager og hvide palmestrande. Her kan I blandt andet udfordre jeres sjæle med meditation og jeres kroppe med dykning og cykling på mountainbike. Eller bare slappe af de sidste 8 dage ved et lækkert beachresort.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.


Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Lukket 22.02.18 - 31.05.18 32.995,-
Ledige pladser 06.09.18 - 13.12.18 32.995,- Reserver

Prisen er inklusiv

Flybilletter ifølge program
Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
18 dages frivilligt arbejde i Cape Town – inkl. afhentning fra lufthavn, overnatning i sovesal, alle måltider og introweekend med bl.a. city walk og BBQ, Sydafrika
14 dages frivilligt arbejde med dyr – inkl. overnatning i sovesal og alle måltider, Sydafrika
Baz Bus “hop on & off” buspas, Sydafrika
Afhentning i lufthavnen i Bangkok, Thailand
2 overnatninger på hostel i Bangkok, Thailand
Cykeltur i Bangkok, Thailand
6 dages Umphang Trek, Thailand
2 overnatninger på Eco Resort, Chiang Mai, Thiland
14 dages frivilligt arbejde med skildpadder - inkl. overnatning i sovesal og alle måltider, Sri Lanka
IYTC ungdomsrabatkort

Prisen er eksklusiv

Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
Rejseforsikring
Vaccinationer
Visum (ETA) til Sri Lanka

Gruppestørrelse

Maks 15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: