Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i Grækenlands hovedstad, Athen - en fantastisk by, der er kendt for Akropolis og lækker mad på små, hyggelige Tavernaer. I kører videre til det nordlige Grækenland, tæt ved grænsen til Albanien, til nationalparken Vikos-Aoos - en ukendt perle og et af de mest uberørte områder i Grækenland. Her skal I vandre igennem verdens dybeste kløft, og til Alpinsøen Dragon Lake, bo på refugium, besøge små, hyggelige lokale landsbyer samt riverrafte på den krystalklare flod, Voidomatis, inden I kører retur til Athen. Fra Athen vil I være på egen hånd til at opleve mere af Grækenland. I har et færgepas inkluderet med fire færgestop, så det vil være naturligt at tage på ø-hop i det græske øhav. I kunne tage til beach party på Mykonos, tage et dykkercertifikat på den lille, lokale ø, Amorgos, eller leje scooter og køre rundt på Milos. I vælger selv, hvilke af de 55 øer, I vil tage til, og I står selv for overnatning og ture på øerne - den ultimative ø-hop-backpacker-frihed!

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv, hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre

Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger samt mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Grækenland
Afgang fra Danmark mod Athen, hvor I ankommer samme dag. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres overnatningssted. Ved ankomst til jeres guesthouse vil I møde jeres lokalguide, som vil tage jer ud på en lille gåtur i centrum af Athen, og om aftenen vil guiden introducere jer for den græske mad på en hyggelig taverna med gyros, frisk feta, velmarinerede souvlaki, cremet tzatziki og saftige kalamata oliven.(A)
2. dag: Kørsel fra Athen til nationalparken Vikos-Aoos, vandring på Vradeto trappen og besøg i lokal landsby
Efter morgenmaden tjekker I ud fra jeres guesthouse i Athen og kører mod Zagori-regionen og Vikos-Aoos Nationalpark. Dagens vandretur starter i landsbyen Vradeto, den højest beliggende landsby i området i 1340 m. Indtil 1974 var landsbyen kun forbundet med resten af verden via den berømte "Vradeto trappe", som I selvfølgelig skal op ad. I kommer på dagens vandring også til Beloi, hvorfra der er en meget imponerende udsigt ud over Vikos kløften. I spiser frokost i landsbyen Kapesovo, og har her god tid til at udforske landsbyen og nyde de lokale delikatesser. I vandrer herefter til landsbyen Dilofo, hvor I skal tilbringe natten. (M,A)
3. dag: Vandring igennem Vikoskløften - verdens dybeste kløft
Der venter jer i dag en meget hård og smuk tur, da I skal krydse den imponerende kløft, Vikos, som ligger i hjertet af nationalparken Vikos-Aoos. Kløften er ifølge Guinness Rekordbog den dybeste kløft i verden. Vandreturen fra landsbyen Monodendri til Vikos tager ca. 7 timer. Undervejs får I snacks til frokost, og ved ankomst har I god tid til at nyde den smukke udsigt, inden I kører til landsbyen Papigko, hvor I skal overnatte. (M,A)
4. dag: Vandring til Alpinsøen Dragon Lake
Dagens mål i dag er Dracolimni, også kendt som Dragon Lake. I starter tidligt med at vandre op igennem et skovområde. Jo højere I kommer op, jo færre træer vil der være, indtil I når op over trægrænsen i den alpine zone ved bjerget Tymphe. Undervejs på dagens vandring, vil I passere små kilder med rent drikkevand, så I kan fylde jeres flasker. Efter ca. fire timers vandring, når I til Astracas refugie, hvor I kan slappe lidt af og spise frokost. Det er også her, I skal sove om natten, så det er muligt at efterlade jeres bagage her og vandre de sidste 1 ½ time op til Dragon Lake uden bagage. Søen ligger utrolig smukt, omringet af Epirus-bjergkædens højeste bjerge. I har ca. 1 time retur til Astracas refugie, hvor I skal overnatte og spise aftensmad. (M)
5. dag: Vandring til landsbyen Konitsa, badestop og transport til hytte i skoven
Efter morgenmad på Astracas refugiet, vandrer I ca. 5 timer ned til landsbyen Konitsa. På vejen gør I et stop ved Ovires, et meget smukt og stille sted med naturlige pools og vandfald, som I kan bade i. I gør pause i Konitsa, og spiser frokost inden I bliver kørt ca. 30 min til den lille isolerede skovhytte. Hvis der stadig er energi vil der være mulighed for zipline. Vi slutter dagen af med barbecue aftensmad. (M,F,A)
6. dag: Rafting på den krystalklare Voidomatis-flod
I dag skal I på raftingtur på Voidomatis-floden. Turen er meget stille, rolig og afslappende, og uden nogen tekniske vanskeligheder. Så der er god tid til at nyde naturen midt i Vikos Nationalpark, mens I padler i det krystalklare, turkise vand ned ad Voidomatis-floden, som er kåret som den reneste flod i Europa. Efter raftingturen kører l retur til Athen. (M)
7–21. dag: På egen hånd i Grækenland med Jysk Rejsebureau i ryggen (Færgepas inkluderet)
I kan nu rejse hen, hvor I vil – frihed til at opleve Grækenland på egen hånd sammen med jeres gruppe. Måske I vil opleve mere på fastlandet? Eller tage på ø-hop til mange af Grækenlands smukke øer? I har et færgepas inkluderet i rejsen. Med dette kan I udforske nogle af Grækenlands mest fantastiske øer. Færgepasset er gyldigt i 1 måned, og giver jer mulighed for at opleve forskellige græske øer. I har fire færge stop inkluderet. I bestemmer selv, hvilke af de 55 inkluderede øer, I vil besøge, og hvor lang tid I vil tilbringe på øerne. Skulle I ønske flere stop, så kan I booke dem med 30% rabat. Færgerne skal bookes på forhånd, inden I ankommer til havnen, så I ikke risikerer, at der er udsolgt. Overnatning og ture på øerne står I selv for, men Jysk Rejsebureau kan hjælpe med at booke disse, hvis I ønsker at have overnatninger og ture planlagt på forhånd. I kunne evt. tage et dykkercertifikat på Amorgos, eller opleve de kendte strandfester på Mykonos. I kan f.eks. tage en af disse populære ruter: Piraeus/Athen - Naxos - Paros – Santorini Piraeus/Athen - Mykonos - Syros - Tinos Piraeus/Athen - Amorgos - Los Piraeus/Athen - Mykonos - Syros – Tinos Piraeus/Athen - Donoussa - Iraklia - Koufonissi – Schinoussa
21. dag: Hjemrejse fra Athen
I dag går turen hjem til Danmark, og I flyver fra Athen til København. Vi anbefaler, at I kommer til Athen dagen inden jeres hjemrejse. Hvis I ønsker det, kan I flyve hjem senere, fortsætte til andre lande eller måske kombinere denne rejse med frivilligt arbejde eller en anden Backpacker Adventure grupperejse.

Bemærkninger

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse, eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger man at kombinere med en anden Backpacker Adventure rejse, så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse samt rabat for de flybilletter, som ikke benyttes.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:
Spanien

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Udsolgt Rejseperiode08.10.22 - 28.10.22 Tilmeldingsfrist09-08-2022
11.995,-

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 14 personer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Athen t/r (inkl. bagage)
 • Frihed til at opleve Grækenland på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
  • Grækenland
   • Afhentning i lufthavnen i Athen
   • 2 overnatninger på guesthouse i Athen
   • 1 overnatning på guesthouse i Dilofo
   • 1 overnatning på guesthouse i Papigko
   • 1 overnatning på guesthouse i Astracas refugie
   • 1 overnatning på guesthouse i Pades
   • Vandring i Vikos-Aoos Nationalpark med guide
   • Baggagetransport på vandreturen
   • Riverrafting på Voidomatis-floden
   • Ø-hop færgepas med 4 indenrigsfærger

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Sovepose på vandreturen
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Vaccinationer

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top