Søg
Søg
Backpacker Adventure jorden rundt
Sejltur langs Ganges ved Varanasi
Badende elefanter ved Chitwan N.P.
En kano tur i Chitwan giver dig mulighed for at spotte dyr i fantastisk smukke og rolig omgivelser
Chitwan, Nepal
Udsigten over bjergene fra Phewa Tal søen i Pokhara
Paragliding ved Pokhara
Paragliding ved Pokhara
Rejs med lokaltransport, true-backpacker-style, i Nepal
Rafting på Trisuli floden
Dette trek giver dig mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen og den nepalesiske kultur
Tid til en pause i en af de små landsbyer
Backpacker Adventure
Bhairav Kunda Trek
Hellige mænd i Kathmandu
Ligbrændinger og helligmænd ved Pashupatinath i Kathmandu
Boudhanath stupaen i Kathmandu
Helligmand, Kathandu, Nepal
Stupa, Kathmandu, Nepal
Kathmandu
Bungy time...
Grand Palace, Bangkok
Klong Tur Bangkok
Tuk Tuk Thailand
Bangkok - cykeltur
Ziplining, Chiang Mai
Umphang Trek, Thailand
Spring fra klipperne eller køl ned ved det brusende vandfald på Umphang trek
Koh Tao, Thailand
Dykkerkursus på Koh Tao
Dykning, Backpacker Adventure
Dykning, Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Mojo_surf_group
Australien, Surfing, Mojo
Fraser Island, Australien
Australien, Fraser Island, Maheno
Australien, Fraser Island
Australien, Fraser Island
Fraser Island, Australien
Australien, Whitsundays
Whitehaven Beach, Australien
Riverrafting i Cairns
lokale børn fiji
Der findes masser af havskildpadder både på Fiji og i Australien
Fiji
Mantaray Island Resort, Yasawas, Fiji
Blue Lagoon, Yasawas, Fiji
Hollywood skilt i Los Angeles
Santa Monica Pier, Los Angees, USA
Los Angeles, Californien
Trek America
Grand Canyon, USA
Yosemite, Glacier Point, USA
Yosemite vandfald, USA
Yosemite
Las Vegas, Nevada
Las Vegas, USA
Golden Gate i San Francisco
Det er et must at besøge Alcatraz når man du er i San Francisco
Statue of Liberty, New York, USA
Manhatten, USA
New York, USA

Indien, Nepal, Thailand, Australien, Fiji og USA

Pris pr. pers.

DKK 49.995,-

Varighed: 3,5 mdr.

Grupperejsen er inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser

Rejs jorden rundt sammen med andre backpackere på denne rundrejse til Indien, Nepal, Thailand, Australien, Fiji og USA. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Tag med på denne Backpacker Adventure rejse jorden rundt. Oplev de smukke templer i Indien, tag på vandring i Himalaya i Nepal samt udforsk junglen i Thailand og få mulighed for at tage et billigt dykkercertifikat. Herefter rejser I med buspas op af østkysten i Australien, slapper af på stranden i Fiji og afslutter rejsen i USA, hvor I skal besøge de kendte nationalparker og storbyer.

Turen har ikke flere afgange i 2019, men nye datoer for 2020, er kommer snart.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Indien

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


INDIEN & NEPAL
Dag 1-4: Ankomstpakke, Best of Delhi - INKLUDERET
Med denne tur bringer vi jer trygt og nemt fra lufthavnen til jeres guesthouse. På vores service center bliver I budt velkommen af vores lokale eksperter, som introducerer jer til byens seværdigheder. Med denne ankomstpakke oplever I den ægte biografstemning som i en Bollywood film. I indsnuser Delhis baggyder i selskab med en guide, der har levet i gaderne. Og ikke mindst kommer I på en fortryllende cykeltur gennem de små oaser i Delhi, hvor ingen turistbusser kan køre. I sandhed en perfekt introduktion til Delhi og Indiens kultur og eventyr.

Dag 4-19: Overland fra Delhi i Indien til Kathmandu i Nepal - INKLUDERET
Dette "overlandeventyr" forbinder magiske Indien og det eventyrlige Nepal. Turen starter i Delhi hvorfra I bliver kørt til den livlige storby Agra, hvor man kan opleve et af verdens syv vidundere; Taj Mahal. På turen bliver der også tid til at opleve Agra Fort og den forladte ”spøgelsesby” Fatehpur Sikri.
Næste stop er Varanasi, hvor I har to hele dage til at udforske byen og sejle på den hellige flod Ganges. Herefter fortsætter I mod Kushinagar, hvor det siges, at Buddha tog sit sidste åndedræt. Efter en eftermiddag med blandt andet buddhistiske templer går turen over grænsen til Nepal, hvor I tager videre til Chitwan National Park. Her venter to dage med store natur- og dyreoplevelser. Oplev næsehorn, isfugle og tag en svømmetur i floden blandt elefanter, inden turen går videre til Pokhara. Her er mulighed for at tage på mindre vandreture, paraglide, leje en båd eller bare nyde udsigten over søen Phewa Tal og bjergene. Efter to dage i Pokhara går turen mod Kathmandu.

Dag 19-33: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
I har stadig kun udforsket en lille del af Nepal. Jysk servicekontor i Kathmandu kan hjælpe jer med trekkingture, bungy jump, riverrafting og meget mere.

Dag 33: Afrejse fra Kathmandu til Bangkok

THAILAND
Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.

Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.

Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.

Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang, køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor vi spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)

Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benytter vi bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M, F, A)

Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M, F, A)

Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot hvor i overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)

Dag 8: Mae Sot - Chiang Mai - INKLUDERET
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chaing Mai, på stationen i Chaing Mai bliver i henter og køre til Eco Resort hvor i vil have resten af dagen på egen hånd.

Overnatning:
I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at i selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.

Dag 8-10: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.

Dag 10-24: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Udforsk Chiang Mai på cykel, tag på thai madlavningskursus, dyrk yoga, prøv kræfter med ziplining fortsæt rejsen til Laos eller sæt kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor du kan tage dykkercertifikat. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.

Dag 24: Afrejse fra Bangkok til Sydney

AUSTRALIEN
Dag 1-3: Ankomstpakke, Sydney – INKLUDERET
Ved ankomst til Sydney bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i to nætter. I får også et bykort over Sydney og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejdere på jeres hostel.

Dag 3-7: Great Aussie Surfing, 5 dage - INKLUDERET
Denne prisvindende 5-dages tur mellem Sydney og Byron Bay er den ultimative måde at overgive dig til australiernes yndlings-fritidsbeskæftigelse. Samtidig kan I fuldt ud leve jer ind i og nyde livsstilen omkring surfing, vand og strand. Med syv surflektioner, nogle virkelig dedikerede instruktører og surfbræt, våddragt og uforstyrret strand får I gode muligheder for at afprøve jeres evner på et surfbræt. Ud over at opleve kicket ved at komme op at stå på et surfbræt, vil I undervejs møde en masse fede mennesker, slappe af og nyde en strandfest eller to. Glæd jer til at få de helt store smil frem!

Dag 7-27: Greyhound buspas fra Byron Bay til Cairns – INKLUDERET
Jeres buspas gælder fra Byron Bay og hele vejen til Cairns, hvor I stopper undervejs. Hvad I oplever, og hvor I stopper, er helt op til jer.

Dag 7-27: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen.
Ta' med jeres buspas på opdagelse til f.eks. verdens største sandø Fraser Island, oplev nogle af verdens smukkeste strande på Whitsundays og tag dykkercertificat på verdens største koralrev ved Great Barrier Reef.

Dag 27: Afrejse fra Cairns til Fiji

FIJI
Dag 1-2: Ankomstpakke, Nadi - INKLUDERET
Ved ankomst til Nadi bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på hostel. I får også et bykort over Nadi og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejdere på jeres hostel.

Dag 2-8: Fiji Island Hopping 7 dage - INKLUDERET
Tropeparadiset Fiji er synonymt med sol, sand og vand. Landet med de mange øer byder på første klasses oplevelser, hvad enten du er til afslappende solbadning og snorkling eller sanseberigende dykning, surfing og rafting.
Vi har sammensat et program hvor I kommer til tre forskelige øer og til nogen af de smukkeste strande i verden. De forskellige resorts på øerne, drives af landsbyboere og varierer i standard og stil, men alle tilbyder en vidunderlig gæstfrihed der er helt enestående for Fiji.

Dag 8-9: Afrejsepakke, Nadi - INKLUDERET
I bliver hentet i havnen og kørt til jeres hostel i Nadi. Her har I en enkelt overnatning, hvorefter du bliver kørt i lufthavnen.

USA
Dag 1-4: Overnantning på hostel i Los Angeles - INKLUDERET
Los Angeles er USA’s underholdningsby nr. 1. Hjemsted for berømte filmstjerner og varetegnet Hollywood-skiltet. Byen summer i bogstaveligste forstand af kultur og "happenings". Tag en slentretur på Walk of Fame og se fortovets lyserøde stjerner med navnene på byens berømtheder. Besøg Mann’s Chinese Theater, det bedst bevarede filmpalads fra den gyldne Hollywood æra. Kør en tur i Beverly Hills, byens berømte nabolag og få et glimt af de herskabelige huse.

Dag 4: Los Angeles – Colorado River - INKLUDERET
I dag starter jeres 7 dages ture fra Los Angeles til San Francisco til nogen af de smukkeste nationalparker i USA. Medbring varm sovepose. Bemærk, at alle skal betale 10 USD pr. person pr. dag i fælles food kitty og det forventes at alle deltager aktivt i den daglige madlavning og oprydning samt opsætning/rydning af lejr. Efter en kort tur i Hollywood forlader I The City of Angels og kører gennem Californien til Arizona for at opleve ørkenen og kaktusser. Aftenen tilbringer I ved Colorado River.

Dag 5: Grand Canyon - INKLUDERET
I dag kan I glæde dig til at opleve USA’s fornemmeste nationalpark Grand Canyon. I vil helt sikkert få en hel ny forståelse for, hvorfor den bliver kaldt Grand Canyon! Oplev den til fods eller tag en flyvetur henover (ikke inkluderet). Grand Canyon er et storslået syn uanset vinklen. Dagen slutter af på kanten, hvorfra i skal se solnedgangen.

Dag 6-7: Las Vegas - INKLUDERET
Det næste på programmet er Las Vegas. Hovedgaden The Strip, de utallige shows, kasinoerne og klubberne – I vil med garanti blive imponeret over Sin City’s glitrende og højtrystede spektakel, når I kører ned ad Las Vegas Boulevard i en limo (inkluderet). Hop på en af verdens højeste forlystelsesture ved Stratosphere. Derudover står det jer frit for at flyve en tur i helikopter hen over The Strip eller ganske simpelt spille natten væk i et verdensklasse-kasino.

Dag 8-9: Yosemite - INKLUDERET
Turen går nu gennem det centrale Californien mod Yosemite Nationalpark. Her får I mulighed for at vandre eller cykle gennem det ekstraordinære landskab med granit monolitter og spektakulære vandfald. Hold udkig efter bjørne og præriehunde der løber frit omkring. Som solen går ned, kan man oftest høre deres hyl imellem de gigantiske kæmpefyr. Yosemite går rent ind hos alle naturelskere.

Dag 10: San Francisco - INKLUDERET
I kører vestpå igennem guldfeberens Californien og slutter af med at køre over Golden Gate Bridge ind i San Francisco, som mange anser for at være den fedeste by i USA. Turen slutter cirka kl. 17.00.

Overnatning:
4 overnatninger i telt.
2 overnatninger på hostel/hotel.

Dag 10-13: Overnantning på hostel i San Francisco - INKLUDERET San Francisco er ”Everybody’s Favorite City” med endeløse muligheder. Shop i China Town og ved Union Square, tag sporvognen op og ned ad de stejle gader, se Alcatraz på sin ensomme ø i bugten, hæng ud i det gamle hippie-kvarter Haight-Ashbury og kig jer omkring ved Fisherman’s Wharf og gå en tur over Golden Gate Bridge.

Dag 14-17: Overantning på hostel i New York - INKLUDERET Hvad er der at sige, andet end det bedste er gemt til sidst. New York er en fantastisk storby med sublime shoppingmuligheder, flot arkitektur, barer, restauranter, parker og den helt særlige New Yorker stemning, som man nærmest bliver afhængig af. Brug jeres sidste dage på at nyde Manhattan og de omkringliggende bydele herunder blandt andet Brooklyn.

Dag 17: Afrejse fra New York i USA
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Prisen er inklusiv


Indien
 • Afhentning i lufthavnen i Delhi
 • Alle overnatninger og transport i Indien
 • Bollywood film i Delhi
 • City walk med tidligere gadebørn i Delhi
 • Cykeltur i Delhi
 • Fatehpur Sikri trek
 • Besøg ved Agra Fort
 • Besøg i byen Varanasi
 • Sejltur på Ganges floden
 • Besøg i byen Kushinagar

Nepal
 • Jungle-, fugle- og kanotur ved Chitwan Nationalpark
 • 2 overnatninger i Chitwan Nationalpark
 • Bus fra Chitwan til Pokhara
 • 3 overnatninger på hostel i Pokhara
 • Bus fra Pokhara til Kathmandu
 • 3 overnatninger i Kathmandu

Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 overnatninger i Chiang Mai

Australien
 • Afhentning i lufthavnen i Sydney
 • 2 overnatninger på hostel i Sydney
 • 5 dages surfcamp i Byron Bay
 • Greyhound buspas fra Byron Bay til Cairns
 • Visum til Australien

Fiji
 • Afhentning i lufthavnen i Nadi
 • 8 overnatninger på hostel
 • Færge mellem øerne
 • Afrejse transfer fra hostel til lufthavn, Nadi

USA
 • Alle overnatninger på rejsen i USA (4 overnatninger i telt og resten på hostel)
 • 7 dages tur med guide, start i Los Angeles og slut i San Francisco
 • Entré til nationalparkerne Grand Canyon og Yosemite
 • Besøg ved Golden Gate Bridge i San Francisco
 • Limousine-tur i Las Vegas
 • City tour i San Francisco og i Hollywood

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Entrebilletter til seværdighederne i Indien
 • Mad og drikke på 7 dages turen (du betaler 10 USD/dag til en fælles foodkitty, så gruppen kan handle mad ind sammen)
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Indien (søges online hjemmefra og koster ca. 82 USD)
 • Visum til Nepal (søges lokalt ved ankomst og koster ca. 40 USD)
 • ESTA USA (søges online hjemmefra og koster ca. 14 USD)

Gruppestørrelse

Maks 14 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: