Søg
Søg
Dykning i Cambodja
Koh Sdach Cambodja
Cambodja Koh Sdach

Dykning i Cambodja

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.745,-

Varighed: 6 dage

At lære at dykke i det lune vand omkring Koh Sdach er sjovt og anderledes. Havet omkring øen er roligt og nogle steder lavt - det gør det til et perfekt sted at lære at dykke. På land bor du i et guesthouse med hjemlig atmosfære - et sted hvor gæster bliver venner af huset.

På den første del af dit PADI kursus lærer du teori og får lov at træne tæt ved dykkercentret på husrevet der kun er en lille svømmetur væk. I takt med at du får mere dykkererfaring, sejler du længere ud med longtail båd til andre af de lokale øer, hvor der er flere fisk og til slut i dit kursus kan du komme med ud til Shark Island eller Condor revet, hvor der er god sigtbarhed, store fiske stimer og sunkne skatte. Når du ikke er ude at udforske livet under havets overflade indbyder Koh Sdach til gode oplevelser på land - du er helt derude hvor ikke så mange andre turister kommer og kan nyde det afslappede ø liv med masser af små butikker, jungle uspolerede strande, smilende børn og venlige lokale.

Sæson

Den bedste sæson at dykke i Cambodja er fra midten af oktober til midten af juni.

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Ankomst Koh Sdach
Du ankommer med en af de mange små både fra fastlandet og kan gå til dykkercentret på et par minutter. Efter du har indlogeret dig skal du udfylde alle de nødvendige papirer og planlægge de kommende dage.
Du kommer til at bo i et hyggeligt lille homestay, hvor revet bogstaveligt talt ligger lige nedenfor terrassen - hop i og udforsk det med snorkelmaske på.
Dit miljøvenlige homestay benytter sol og vindenergi, opsamler regnvand og genbruger hvad der er egnet til dette. Vores favorit spot er hængekøjerne på terrassen, hvor du kan nyde fantastiske drinks og bølgernes skvulpen.
Her er forskellige typer af indkvartering. I denne pakke bor du ovenpå dykkercentret i dorms, hvor alle sovepladser er adskilt af gardiner. Der er fælles bad og toilet.
Du kan vælge at opgradere til en lille privat bungalow - "The Treehouse" som ligger på kanten af junglen med fantastisk havudsigt. Forespørg på tillægspris.

Dag 2: Teori og små øvelser i vandet

Dag 3: Teori og øvelser i vandet
Cambodjas rev er uopdagede og uspolerede – her er god dykning også på lavt vand, så det er et godt område også for nybegyndere.

Dag 4: Eksamen og Open Water dyk
Så er det næsten tid til at blive sluppet løs på egen hånd efter dagens eksamen

Dag 5: Open Water dyk
Nyd friheden under vand og udforsk de spændende områder omkring øen.

Dag 6: Afslapning samt videre på din rejse eller forlæng dit ophold i paradis
Mange af gæsterne bliver her længere end de havde planlagt, da stemningen er virkelig hyggelig. Du kan derfor vælge enten at forlænge dit ophold eller rejse videre til nye oplevelser.

Overnatning:
5 overnatninger i dormværelse beliggende ovenpå dykkercentret. Der er mulighed for at opgradere til privat enkel indkvartering - forhør dig hos din rejsekonsulent.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Husk at du skal udfylde en medicinsk erklæring inden du booker dit dykkerophold.

Transfer til/fra Koh Sdach:
Du kommer nemt ud til øen fra Cambodjas fastland. Den nemmeste vej at komme herud er fra Sihanoukville, Phnom Penh, Kampot eller Koh Kong. Vi kan hjælpe dig med at arrangere transport eller du kan møde op på øen den dag dit kursus starter.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.745,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • PADI dykkerkursus
  • 5 nætter i dormværelse på dykkercenteret inkl. morgenmad

Prisen er eksklusiv

  • Transfer til/fra øen
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: