7-36 dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Canada er verdens næststørste land, og hele 232 gange større end Danmark, så planlægningen af din rejse er alfa og omega. Rejser du med autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en lang dag på landevejen.

En autocamper er en komfortabel rejseform for familier og små grupper, der rejser sammen. I hele Canada findes der et stort udvalg af rigtig gode campingpladser (Kampgrounds of America - KOA) med børnevenlige faciliteter.

Du har mulighed for at afhente din autocamper ét sted og aflevere det et andet sted mod betaling af et envejsgebyr. Du skal minimum være 21 år for at leje en autocampe i Canada.

Jysk rejsebureau kan tilbyde autocampers i forskellige prisklasser, størrelser og modeller. Alle modeller har det samme standardudstyr. Den primære forskel på autocamper-typerne er størrelsen og det antal personer, der er plads til. Se de forskellige modeller i billedgalleriet til højre, og læs mere på de næste sider.

Jysk Rejsebureau kan også tilbyde overnatninger, billeje og ture i Canada.

Få information og fakta om Canada her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Canada her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt maj til midt oktober. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Information om leje af autocamper

Fold program ud
Med en autocamper har du mulighed for at komme helt tæt på Nordamerikas storslåede natur. Nedenfor kan du få meget mere praktisk information om leje af en autocamper i Canada: Modeller og udlejningsselskaber
En autocamper kan lejes i fire forskellige størrelser: Jysk Rejsebureau samarbejder med flere udlejningsselskaber udover Cruise Canada, bl.a. CanaDream.
Standardudstyr
Standardudstyr for alle autocampere er: automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2-3 kogeplader, toilet, bruser, mikroovn, generator (kan benyttes mod tillæg).
Alder / kørekort
Minimumalder for leje af autocamper er 21 år. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.
Afhentning/aflevering
Du kan ikke afhente din autocamper samme dag, som du ankommer til Canada. Det er derfor nødvendigt, at du har bestilt overnatning på hotel/motel den første nat. Du kan afhente din autocamper på alle ugens dage, bortset fra søndage og nationale helligdage. Søndagsafhentning er dog muligt, hvis du har bestilt "Early Bird Departure Special". Afhentning skal ske efter kl. 13, og aflevering skal finde sted i tidsrummet kl. 9-11, med mindre du har tilkøbt "Early Bird Departure Special". Det er vigtigt, at du kontakter udlejningsselskabet på afhentningsdagen, inden du kører til udlejningsstationen, så du sikrer dig, at din autocamper er klar på det aftalte tidspunkt. Derved undgår du unødvendig ventetid. Nærmere information udleveres sammen med dine rejsedokumenter. Når du afhenter din autocamper, skal du forvente, at du skal bruge en halv times tid på at blive introduceret til betjeningen af din autocamper.
Campingpladser
Når du lejer din autocamper, får du udleveret en gratis oversigt over alle KOA (Kampgrounds of America) campingpladser i Canada. Campingguiden giver dig et godt overblik over de forskellige campingpladser, som fordeler sig jævnt over hele landet. Du får også udleveret et KOA Value Card, som giver dig 10% rabat på pladsleje hos KOA.
Kørselsrestriktioner
Du kan køre motorhome stort set overalt i Canada, dog med begrænsninger i det nordlige Canada. I tilfælde af kørsel under ekstreme forhold kan du blive gjort fuldt ansvarlig for eventuelle skader på din autocamper. Udlejningsselskabet forbeholder sig i øvrigt ret til restriktioner som følge af aktuelle vejforhold - du får nærmere instrukser, når du afhenter køretøjet.
Udlejningsstationer
Nedenfor kan du se et udvalg af de mest populære afhentnings-/afleverings byer i Canada:
 • Calgary, Alberta
 • Vancouver, British Columbia
 • Halifax, Nova Scotia
 • Toronto, Ontario
 • Montreal, Quebec
Lejeperiode
Minimum lejeperiode er 7 dage. Maksimum lejeperiode er 36 dage. Ved mere end 36 dages leje deles perioden op i to separate perioder, og der kan i så fald blive tale om vognskift.
Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars-, tyveri- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamper. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.
Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på CAD 1.500,-. Det er muligt at tilkøbe selvrisikoannulleringsforsikring lokalt ved afhentning af camperen.
Miles/km
Du skal forudbestille det antal miles/km, du forventer at bruge. Overskydende miles/km refunderes ikke.
Unlimited Mileage
Med en Unlimited Mileage pakke kan du undgå ubehagelige overraskelser. Pakken giver dig mulighed for ubegrænset kørsel i hele lejeperioden samt motorhome- og personlig udstyrspakke.
Autocamper udstyrspakke
Pakken indeholder: køkkengrej, bestik, tallerkener, kopper, glas, kedel, kost, spand, dåseåbner og lommelygte.
Personlig udstyrspakke
Pakken indeholder: pude, lagen, sovepose/sengetæppe, vaskeklud, badehåndklæde og viskestykke.
Early Bird Departure Special (ikke inkluderet i prisen)
Skal bestilles senest 30 dage før afhentning af din autocamper. Early Bird Departure Special giver dig følgende fordele:
 • Afhentning på dit hotel (i udvalgte områder, forhør dig ved din rejsekonsulent) og transport til udlejningsstationen
 • Tidlig afhentning af din autocamper mellem kl. 9 og kl. 12
 • Sen aflevering af din autocamper indtil kl. 15
 • Transport til hotel (i udvalgte områder, forhør dig ved din rejsekonsulent) eller lufthavn efter aflevering.
Envejsleje
Det er muligt at aflevere din autocamper et andet sted end der, hvor du afhenter det. Der vil være et pristillæg på mellem CAD 400-600,- og lokal skat. Hør nærmere hos Jysk Rejsebureau.
Depositum
Når du afhenter din autocamper, skal du betale et depositum på CAD 500,-, hvis du benytter kreditkort (anbefales) eller CAD 2.000,- ved brug af andre betalingsmidler. Når du har afleveret din autocamper, refunderes depositum til dit kreditkort modregnet eventuelle udgifter til lokale tilkøb.

Bemærkninger

Priserne på en autocamper er fleksible. Derfor kan Jysk Rejsebureau ikke give dig en fyldestgørende prisoversigt her på hjemmesiden. Kontakt din rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau for at få en konkret pris på den autocamper, du ønsker at leje - eller få et samlet tilbud på hele din rejse til Canada.

Kort fortalt betyder det fleksible prissystem, at jo tidligere du bestiller, desto mere kan du spare. Det er udbud og efterspørgsel, der bestemmer den såkaldte flexrate. Mange ledige autocampere på en given dato og udlejningsstation betyder en lav flexrate. Få ledige autocampere betyder en høj flexrate. Priserne revideres hver søndag. Når du bekræfter din autocamper, låses prisen fast.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Det er en god idé at have ”bløde” tasker med, da det kan være lidt svært at få plads til store kufferter i motorhomes/autocamperne

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top