Søg
Søg
Billeje, Canada
Lake Louise i Banff National Park
Elg, Omega Park, Canada
Algonquin Provincial Park, Canada
Quebec, Canada
Kano, øst Canada
Hval, Nova Scotia, Canada
Jasper, Gletcher, Canada

Billeje i Canada

Varighed: Min. 1 dage - Max 62 dage

Det giver en dejlig følelse af frihed at have sin egen bil. Du bestemmer selv tempoet og kan stoppe, hvor du har lyst.

Canada er et nemt land at køre rundt i på grund af det simple vejnet. Canada, som er verdens næststørste land, og hele 232 gange større end Danmark, har utrolig meget at byde på. Landets vilde natur er et eldorado for naturelskere, og her er god plads til alle. Når alt kommer til alt, er billeje den bedste måde at opleve Canada på. Det giver den ultimative frihed.
Canadierne er generelt meget hensynsfulde bilister, og man lærer hurtigt at følge med trafikken.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson

Hele året.

Detaljeret beskrivelse

Jysk Rejsebureau benytter flere biludlejningsselskaber i Canada og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde en bil, der passer til dit behov. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke ret stor. Se et udvalg af de forskellige modeller i billedgalleriet til højre.

Jysk Rejsebureau tilbyder mange slags modeller, så hvis du ikke finder, hvad du søger her, så kontakt en rejsekonsulent, og I vil i fællesskab finde præcis det, du søger.

Det er muligt at hente din udlejningsbil i én by og aflevere den i en anden, evt. mod et gebyr for envejsleje. Aldersgrænsen for at leje en bil i Canada er 25 år.


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra og køber et kort over landet.

Alder / kørekort
Minimumalder for leje af bil i er 25 år.

Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort, som skal præsenteres ved afhentning af bilen. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, således at du undgår eventuelle sproglige misforståelser.

Afhentning/aflevering
Du kan afhente og aflevere din bil i de fleste lufthavne i Canada. Mange steder vil det også være muligt, efter aftale, at afhente eller aflevere bilen i midtbyen. Det er ikke muligt at få bilen leveret til et hotel.

Et lejedøgn er på 24 timer og starter på tidspunktet for afhentning. Du skal derfor aflevere din bil senest på samme tidspunkt af dagen, som du afhenter.

Ved for sen aflevering vil du blive afkrævet tillæg for et ekstra døgns leje. Tillægget afregnes direkte til udlejningsselskabet.

Kørselsrestriktioner
Du kan køre bil stort set overalt i Canada. Du skal dog være opmærksom på, at det som regel kun er tilladt at køre på asfalterede veje med almindelige udlejningsbiler. Hvis du ønsker at køre off-road, bør du leje en 4WD. Få mere at vide hos Jysk Rejsebureau.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser


Prisbemærkning

Jysk rejsebureau benytter flere forskellige biludlejningsselskaber i Canada og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der er altid mange forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi finder en bil, der passer til netop dit behov.

Forhør dig om priser og forsikringer hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: