Søg
Søg
Tag på hvalsafari ved Tadoussac
Kom tæt på de vilde dyr i Algonquin Provincial Park
For de eventyrlystne venter der adrenalinrush på Via Ferrata du Diable - en adventure rute via bjergsider og kabelbroer ved Lac St-Jean
Hold øjnene åben for der er god mulighed for at spotte elge, bjørne og mange andre vilde dyr, imens du kører gennem vildmarken
Quebec, Canada
En god måde at opleve det smukke natur ved Lac St-Jean og Mont-Tremblant er fra sadlen på en mountainbike
Mont-Tremblant National Park er et mekka for kajakroere
Oplev vilde dyr som elge i Algonquin Provencial Park
For de eventyrlystne venter der adrenalinrush på Via Ferrata du Diable - en adventure rute via bjergsider og kabelbroer ved Mont-Tremblant
Totonto byder på god shopping, masser af hyggelig kaffebarer og hyggelige lokalmarkeder
For de eventyrlystne venter der adrenalinrush på Via Ferrata du Diable - en adventure rute via bjergsider og kabelbroer ved Mont-Tremblant
Pak rygsækken med en god frokost og tag på kano-eventyr i Algonquin Provincial Park
Pak rygsækken med en god frokost og tag på kano-eventyr i Algonquin Provincial Park
Pak rygsækken med en god frokost og tag på candretur i Algonquin Provincial Park
Pak rygsækken med en god frokost og tag på kano-eventyr i Algonquin Provincial Park
Rafting er for alle, da der er flere forskellige sværhedsgrader - du kan komme på rafting ture flere steder rundt i Ontario og Quebec
Fort Henry blev bygget i 1812 for at forsvare Kingston Royal Naval Dockyard for mulige Amerikanske angreb. I dag er fortet en turistattraktion, hvor du kan lære om fortets historie og opleve parader
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften
Udsigt over de spektakulære Thousand Islands
Rafting er for alle, da der er flere forskellige sværhedsgrader - du kan komme på rafting ture flere steder rundt i Ontario og Quebec
1000 Islands, Kingston, Canada
Kingston, Canada.
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Canada

Bjørne, hvaler & vildmark i Østcanada

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.495,-

Varighed: 18 dage

Dette rejseforslag er for de eventyrlystne, der vil langt ud i det østlige Canadas vildmark. Ruten går længere nordpå end de klassiske ruter, men du kommer stadig til at opleve must-sees som Toronto, Algonquin Provincial Park, Saguenay, Tadoussac, Quebec, Mont-Tremblant, 1000 Islands og Niagara Falls. På rejsen kommer du til at opleve alt fra storby og vildmark til bjørne og hvaler.

Denne rejse starter i Toronto, hvor du har et par dage til at nyde byens markeder, malls og hyggelige resturanter. Fra Toronto går turen til Algonquin Provincial Park, hvor der er rig mulighed for at opleve den smukke natur og dyrelivet fra en kano. Fra Algonquin Provincial Park sætter de fleste kursen sydpå, men det skal du ikke - din rute går via byerne Val-D'or og Chibougamau helt ude i Canadas vildmark. Ruten går via skove, søer og små landsbyer, hvor du sikkert render ind i nogle lokale originaler, der undrer sig over, hvorfor en dansk turist har bevæget sig så langt nordpå. Med andre ord, du oplever en helt anden side af Canada, og du får virkelig en følelse af, hvor enormt og øde verdens 2. største land i virkeligheden er. Efter to dage i vildmarken ankommer du til dit B&B ved Lac St-Jean. Her kan du slappe af med en svømmetur i søen. Fra Lac St-Jean går turen til Saguenay, hvor du finder masser af smukke vandreture langs fjorden. Næste stop er den hyggelige havneby Tadoussac, hvor du får mulighed for at opleve blåhvaler og pukkelhvaler. Quebec er næste stop, hvor der venter dig storbysoplevelser og masser af kultur, inden du igen begiver dig ud i naturen til Mont-Tremblant. Mont-Tremblant National Park er et mekka for kanoture, men du finder også masser af adventuresport, som f.eks. ziplining. Næste stop på rejsen er Gananoque, hvor du kan sejle ved 1000 Islands. Fra Gananoque fortsætter du langs Lake Ontario til Niagara Falls. Her kan du opleve de smukke vandfald, inden rejsen går tilbage til Toronto og hjem til Danmark.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson
Start maj til slut september.

Klimamæssigt findes der store variationer i Canada. På prærien kan det være op til +35 grader om sommeren og ned til -25 grader om vinteren.

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt juni til midt september. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Tager du afsted for at stå på ski, er vinterhalvåret fra især november til marts ideelt.

Oplev vilde dyr som elge i Algonquin Provencial Park

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Toronto
Afgang fra Danmark mod Toronto med ankomst samme dag. Efter du har afhentet din bil, kører du mod dit hotel i Toronto. Resten af dagen er du fri til at opleve nogle af de mange attraktioner, som Toronto har at byde på. Tag for eksempel en tur i Eaton centret for at shoppe, besøg nogle af byens restauranter, nyd udsigten fra CN Tower eller udforsk St. Lawrence Market.

2. dag: På opdagelse i Toronto
Du har hele dagen til at udforske Toronto på egen hånd.

3. dag: Toronto - Huntsville (230 km)
Dagen starter med en smuk køretur via Huron Country og Georgian Bay’s "30.000 øer" til Huntsville, som ligger ved den flere hundrede år gamle Algonquin Provincial Park.

4. dag: På opdagelse i Algonquin
Hele dagen er sat af til at udforske den smukke natur og det fantastiske dyreliv i Algonquin Provincial Park. Lej en kano eller snør vandreskoene og begiv dig på eventyr i parken.

5. dag: Huntsville - Val-D'or (500 km)
I dag begiver du dig ud på en to dages køretur gennem Østcanadas vildmark. Her kommer nærmest ingen turister, og du kan være sikker på at komme i kontakt med lokale originaler på tankstationer og diners under din rejse gennem ødemarken. Gør stop i den smukke natur undervejs og nyd roen. Du krydser i løbet af dagen grænsen til Quebec.

6. dag: Val-D'or - Chibougamau (360 km)
Endnu en dag i Østcanadas vildmark fortsætter. Hold øjnene åben for der er god mulighed for at spotte elge, bjørne og mange andre vilde dyr, imens du kører gennem den uberørte natur.

7. dag: Chibougamau - Saguenay (378 km)
I dag forlader du Østcanadas vildmark. Turen går via det smukke område ved søen Lac St-Jean. Fra Lac St-Jean kører du til Saguenay, hvor du bor to nætter på B&B hos en lokal familie.

8. dag: På opdagelse i Saguenay Fjord National Park
I Saguenay Fjord National Park finder du masser af god vandring og det er muligt at prøve kræfter med Via Ferrata, som er en rute op af bjerget via kabelbroer - en aktivitet som vil give alle lidt sved på panden, men som de fleste kan være med på. Det er også muligt, at komme på bjørneture i parken eller cykle mountainbike.

9. dag: Saguenay - Tadoussac (126 km)
I dag går turen til Tadoussac, en hyggelig landsby ved St. Lawrence-bugten. Området er blandt verdens bedste områder at spotte hvaler i. Der er mulighed for at opleve hvalerne i båd, zodiac eller større både. I perioden maj til oktober kan du opleve 13 forskellige hvalarter i området, bl.a. de enorme blåhvaler og pukkelhvaler.

10. dag: Tadoussac - Quebec (210 km)
Du kan vælge at starte dagen med en hvalsafari (kan tilkøbes hjemmefra), inden du sætter kursen mod Quebec. Quebec er en de ældste byer i landet, og mange af dens gader er i dag stadig præget af det 18. århundredes stil og struktur.

11. dag: På opdagelse i Quebec
I dag har du en hel dag til rådighed i Canadas ældste by Quebec City. Blandt højdepunkterne er byens befæstning, den nationalhistoriske park, Place Royale og ikke mindst Quebec Citys gamle bydel, som af UNESCO er udnævnt til at være en World Heritage Site.

12. dag: Quebec - Mont-Tremblant via Montreal (370 km)
Tag fra Quebec og nyd den smukke køretur på Chemin du Roy, som bringer dig forbi mange historiske fransk-canadiske landsbyer, bl.a. byen Trois-Rivières. Det er også muligt at køre via Montreal, hvor du kan gøre frokost-stop og nyde en gåtur, inden du fortsætter turen til Mont-Tremblant.

13. dag: På opdagelse ved Mont-Tremblant
Nyd en hel dag i Mont Tremblant og Mont-Tremblant National Park. Her er der rig mulighed for at sejle kano, vandre, cykle eller zipline i områdets smukke natur. For de eventyrlystne venter der adrenalinrush på Via Ferrata du Diable - en adventure rute via bjergsider og kabelbroer.

14. dag: Mont-Tremblant - Gananoque via Ottawa (316 km)
I dag krydses grænsen tilbage til Ontario. Du kan gøre stop i Canadas hovedstad Ottawa, inden du fortsætter rejsen til Gananoque. Udforsk den smukke natur i 1000 Islands regionen på en sejltur. Gananoque er en lille hyggelig by med hyggelige cafeer og restauranter.

15. dag: Gananoque - Niagara Falls (414 km)
Fra Gananoque kan du køre via Kingston til Niagara Falls. Kingston er kendt for sine gode resturanter, mange museer og paraderne ved Old Fort Henry. Nyd formiddagen i Kingston inden du kører langs Lake Ontario til Niagara Falls.

16. dag: På opdagelse ved Niagara Falls
Du har dagen på egen hånd. Besøg Niagara-on-the-Lake - en charmerende landsby fra det 19. århundrede. Nyd en sejltur ombord på Maid of the Mist, som tager dig helt tæt på vandfaldene American Falls og Horseshoe Falls.

17. dag: Niagara Falls - Toronto lufthavn (130 km)
Nyd den sidste morgen i Niagara Falls inden du sætter kursen mod Torontos internationale lufthavn. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
16 overnatninger på et mix af b&b, hoteller og lodges.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Alle hotelovernatninger er reserveret på forhånd. Der kan forekomme ændringer i hotellerne, men standarden vil være tilsvarende.

Kørsel foregår i egen lejet bil, der er reserveret på forhånd (inkluderet i prisen). Bilen hentes og afleveres i lufthavnen.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.495,-


Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere værelsestype og billeje mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Toronto t/r
  • Billeje med alle forsikringer og fri kilometer
  • 16 overnatninger i dobbeltværelse på B&B, hotel og lodges

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer
  • Drikkepenge
  • Entré til nationalparker
  • Parkeringsafgifter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Canada vest: 21-08-2018 18:00:00 : 10808
Herning
21. august 2018 kl. 18:00

Canada vest

Roadtrip i Vestcanada: 11-09-2018 18:00:00 : 10715
Roadtrip i Vestcanada: 13-11-2018 18:00:00 : 10716
Se mere her
Til top
Find os på: