Søg
Søg
Oplev friheden med et fleksibelt buspas
Vancouver, Canada
Mød og oplev Canada med mennesker fra hele verden
Der er masser af mulighed for at vandre i den fantastiske canadiske natur
Der findes mange forskellige ruter på både både øst- og vestkysten
Lake Louise i Banff National Park
Jasper, Gletcher, Canada
Spirit Island, Jasper, Canada
Grizzly bjørn, Banff, Canada
Jasper, Gletcher, Canada

Buspas Vancouver - Banff

Frapris pr. pers. v. 1. pers.

DKK 3.050,-

Varighed: Minimum 5 dage

Der findes mange forskellige buspas i Canada med forskellige ruter på både øst- og vestkysten. Dette eksempel tager dig fra Vancouver via British Columbia og Albertas smukkeste nationalparker til byen Banff. Du kommer til at opleve sneklædte bjerge, gletsjere, enorme vandfald, dyreliv og gletsjersøer.

Canada tilbyder et væld af store adventure- og naturoplevelser. Desværre er det ikke nemt at komme rundt til de fantastiske nationalparker uden køretøj. Et buspas giver dig mulighed for at gøre så meget som muligt, på den tid du har - hvad enten du er der for fem dage eller 12 måneder. Du får tilmed rabat på ture og overnatninger samt hjælp til at booke det. Undervejs stopper bussen ved seværdigheder og attraktioner.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson

Marts - november.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Vancouver - Kelowna
Om morgenen er der afhentning fra udvalgte hostels i Vancouver. Vi forlader byen og rejser østpå mod Kelowna. Undervejs stopper vi bl.a. for at nyde en vandretur gennem regnskoven til Bridal Veil Falls. I Kelowna får du mulighed for at opleve Okanagan søen fra en jet boat. (A)

2. dag: Kelowna - Banff
Du kan vælge at blive i Kelowna nogle ekstra dage eller hoppe på bussen til Banff. Rejsen til Banff går via 4 nationalparker. Undervejs stopper vi i Revelstoke, hvor der er mulighed for at tage en tur i kajak, vandre eller bare nyde den smukke natur. Herefter venter Rocky Mountains og masser af stop bl.a. ved Emerald Lake, inden vi rammer byen Banff. (A)

3. dag: Banff - Lake Louise
Du har igen mulighed for at blive et par dage i byen eller tage bussen til Lake Louise via Lake Louise, Moraine Lake, sneklædte bjerge, Johnston Canyon og Takkakaw Falls. Undervejs er der mulighed for at opleve masser af dyreliv. Om aftenen kan du nyde varmen fra lejrbålet imens du kigger op på den smukke stjernehimmel.

4. dag: Lake Louise - Jasper
Indtag de mange vandrestier omkring Lake Louise eller tage bussen videre til Jasper via Icefields Parkway. Undervejs gøres der bl.a. stop ved Columbia Icefields, Maligne Canyon og Maligne Lake.

5. dag: Jasper - Banff
Lej en mountainbike eller hop i vandrestøvlerne og udforsk området omkring Jasper. Der er også mulighed at tage bussen tilbage til Banff via Parker Ridge (hvis vejret tillader det) og Peyto Lake. I Banff er der mulighed for at udforske det lokale natteliv med dine medrejsende. (A)

Overnatning:
Ikke inkluderet. Kan bookes på bussen af din chauffør/guide.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

2-4 gange om ugen afhængig af hvornår du rejser på året.

Priser

Frapris pr. pers. v. 1. pers.

DKK 3.050,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Transport i minibus
  • Chauffør/guide
  • Entré til nationalparker
  • 2 x aftensmad og masser af stop undervejs.

Prisen er eksklusiv

  • Mad og drikke
  • Overnatninger
  • Obligatorisk lokale betalinger USD 120,-
  • Det god skik i Canada at give guiden/chaufføren drikkepenge.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: