Søg
Søg
Udsigten over Moraine Lake i Banff National Park
Vancouver, Canada
Lake Louise, Banff, Canada
Jasper, Gletcher, Canada

Canadas vilde natur

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.395,-

Varighed: 12 dage

På denne tur kommer du ind i hjertet af den canadiske vildmark og får en fantastisk naturoplevelse samt mulighed for at se vilde dyr.

Udforsk den uberørte og imponerende natur i British Columbia og Alberta, hvor Canadas Rocky Mountains byder på en suveræn oplevelse af vildmark. Her er verdensklasse-ruter for både dem med vandresko på og dem med en mountainbike i omgivelser med klare bjergsøer, høje grantræer og snedækkede bjergtoppe. Tilføj derudover dyreliv, ridning på hesteryg, whitewater rafting og kanotur.. Det bliver helt sikkert svært for en naturelsker at finde to mere berusende uger!

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson
Juni - september.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Vancouver – Okonagan Valley
I dag træder du ind i et landskab af snedækkede bjergtoppe, mørke nåletræs skove og glitrende floder, hvor du skal mødes med din rejsegruppe og lære dem at kende.

2-3. dag: Yoho National Park
Hvad enten du er til hiking- eller raftingture ved den kendte Kicking Horse River, vil du under alle omstændigheder blive betaget af de smukke omgivelser. Du vil være så heldig at se det smukke Takakkaw vandfald, som tårner sig op med sin imponerende højde på 384 m. Du vil også få muligheden for at se parkens største sø "Emerald Lake", som er omgivet af en mangfoldig natur, hvor blandt andet små miniorkidéer trives i de fugtige omgivelser.

4-5.dag: Banff National Park
Indånd den friske bjergluft og gå på udkig efter bævere, bjørne, pindsvin og elge. Du kan også tage en tur i gondolen, som fører dig til toppen af Sulphur Mountain, hvor du har udsigt til et utal af bjergtoppe. Efterfølgende skal batterierne lades op i en ad Banff's afslappende varme kilder.

6. dag: Lake Louise
Et imponerende chateau har udsigt over the turkise overflade på Lake Louis, som er omringet at smukke bjerge. Området omkring Lake Louis er et populært sted at starte trekking ture og forskellige andre aktiviteter som f.eks. kanotur, hvor du har muligheden for at nyde omgivelserne til vands.

7-8. dag: Jasper National Park
I dag går turen ad den smukkeste rute, du finder igennem Rocky Mountains, nemlig Icefields Parkaway. Denne rute strækker sig 232 km og fører dig gennem to nationalparker og områder, som er rige på fantastisk historie og naturlig skønhed.

9. dag: Wells Gray Provincial Park
I dag er der fokus på roen, stilheden og isolationen fra omverdenen. Du vil opleve den imponerende natur fra høje bjerge, dybe kløfter, kegleformede vulkaner, mystiske gamle skove og skummende vilde floder.

10-11. dag: Whistler
I dag går rejsen videre af Gold Rush trail, som var vejen de tidlige guldgravere og pionere rejste ad, for at gøre stop i de omkringliggende byer. Du ender i byen Whistler, som er mest kendt som en vinterdestination, men som om sommeren byder på masse adrenalinsport.

12. dag: Whistler - Vancouver
I dag går turen tilbage til Vancouver, hvor du kan gøre stop i Stanley Park, som er et område på 4.000 hektar. I parken findes der totempæle fra 1920, og du har mulighed for at smage den søde canadiske ahorn sirup. Efterfølgende gøres der stop ved Prospect Point, som er en fantastisk udsigtspost, hvor du kan se ud over Lion’s Gate Bridge samt det nordlige og sydlige Vancouver. En perfekt afslutning efter 12 dage i Canada's fantstiske natur.

Overnatning:
11 overnatninger i telt.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen køres i minibus og kommunikationen er på engelsk.

Målgruppe: 18-38 årige.

På jr.dk har vi udvalgt nogle af de bedste ture i Canada, men udvalget er meget bredere. Denne tur går kun juni - september. Der findes flere gode alternative ture til de øvrige måneder. Kontakt din rejsekonsulent, hvis du har andre ønsker end de ture, der er beskrevet her.

Afrejsedatoer

Forhør dig nærmere om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.395,-


Prisbemærkning

Følgende aktiviteter er ikke inkluderet i turens pris, men kan købes undervejs igennem din guide (cirka priser):
Mountain biking in Jasper US$8-$75
> Aerial gondola/tramway in Banff US$35
> Extreme zipline course in Whistler US$110-$130
> Whitewater rafting on the Kicking Horse River US$120-$130
> Scenic glacier flight, Banff US$265
> Canoeing on Lake Louise US$45 per hour
> Horseback riding in Banff US$45-$130
> Canoe/kayak rental in Banff US$36 per hour
> Horseback riding in Wells Gray US$55

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Max 13 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Transport i minibus
  • 11 overnatninger i telt
  • Guide
  • Campingudstyr (undtagen sovepose)
  • Masser af aktiviteter

Prisen er eksklusiv

  • Mad og drikke (du betaler USD 10,- pr. dag til en fælles foodkitty, så gruppen kan handle mad ind sammen).
  • Det god skik i Canada at give guiden/chaufføren drikkepenge.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Canada vest: 21-08-2018 18:00:00 : 10808
Herning
21. august 2018 kl. 18:00

Canada vest

Roadtrip i Vestcanada: 11-09-2018 18:00:00 : 10715
Roadtrip i Vestcanada: 13-11-2018 18:00:00 : 10716
Se mere her
Til top
Find os på: