Søg
Søg
Udsigten over Moraine Lake i Banff National Park
Vancouver, Canada
Lake Louise, Banff, Canada
Jasper, Gletcher, Canada

Canadas vilde natur

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.970,-

Varighed: 12 dage

På denne tur kommer du ind i hjertet af den canadiske vildmark og får en fantastisk naturoplevelse samt mulighed for at se vilde dyr.

Udforsk den uberørte og imponerende natur i British Columbia og Alberta, hvor Canadas Rocky Mountains byder på en suveræn oplevelse af vildmark. Her er verdensklasse-ruter for både dem med vandresko på og dem med en mountainbike i omgivelser med klare bjergsøer, høje grantræer og snedækkede bjergtoppe. Tilføj derudover dyreliv, ridning på hesteryg, whitewater rafting og kanotur.. Det bliver helt sikkert svært for en naturelsker at finde to mere berusende uger!

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson

Juni - september.

Detaljeret beskrivelse

1-2. dag: Whistler
I dag træder du ind i et landskab af snedækkede bjergtoppe, mørke nåletræs skove og glitrende floder, hvor du skal mødes med din rejsegruppe og lære dem at kende. Turen går af Gold Rush trail, som var vejen de tidlige guldgravere og pionere rejste ad, for at gøre stop i de omkringliggende byer. Du ender i byen Whistler, som er mest kendt som en vinterdestination, men som om sommeren byder på masse adrenalinsport.

3-4. dag: Wells Gray Provincial Park
I dag er der fokus på roen, stilheden og isolationen fra omverdenen i Wells Gray Provincial Park. Du vil opleve den imponerende natur fra høje bjerge, dybe kløfter, mystiske skove og skummende vilde floder. Gruppen bor på en autentisk ranch ved parken, hvor der er mulighed for fantastiske trekkingture.

5-6. dag: Jasper National Park
Legendariske Jasper National Park er næste stop på rejsen. Parken er den største nationalpark I Canada og rummer wildlife som elge og bjørne til sneklædte bjergtoppe og imponerende gletsjere. Her kan du bade mountainbike eller trekke rundt I parkens imponerende natur.

7-8. dag: Icefields Parkaway og Yoho National Park
I dag går turen ad den smukkeste rute, du finder igennem Rocky Mountains, nemlig Icefields Parkaway. Denne rute strækker sig 232 km og fører dig gennem to nationalparker og områder, som er rige på fantastisk historie og naturlig skønhed.
Hvad enten du er til hiking- eller raftingture ved den kendte Kicking Horse River, vil du under alle omstændigheder blive betaget af de smukke omgivelser. Du vil være så heldig at se det smukke Takakkaw vandfald, som tårner sig op med sin imponerende højde på 384 m. Du vil også få muligheden for at se parkens største sø "Emerald Lake", som er omgivet af en mangfoldig natur, hvor blandt andet små miniorkidéer trives i de fugtige omgivelser.

9-10.dag: Lake Louise og Banff National Park
Indånd den friske bjergluft og gå på udkig efter bævere, bjørne, pindsvin og elge. Du kan også tage en tur i gondolen, som fører dig til toppen af Sulphur Mountain, hvor du har udsigt til et utal af bjergtoppe. Efterfølgende skal batterierne lades op i en ad Banff's afslappende varme kilder.
Oplev det imponerende chateau med udsigt over den turkise overflade på Lake Louis. Området omkring Lake Louis er et populært sted at starte trekking ture og forskellige andre aktiviteter som f.eks. kanotur, hvor du har muligheden for at nyde omgivelserne til vands.

11.dag: Calgary
Nyd formiddagen med gruppen i Banff, inden kursen sættes mod Calgary, hvor turen slutter sidste på eftermiddagen.

Overnatning:
9 overnatninger i telt og 1 overnatning på budget hotel.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen køres i minibus og kommunikationen er på engelsk.

Målgruppe: 18-38 årige.

På jr.dk har vi udvalgt nogle af de bedste ture i Canada, men udvalget er meget bredere. Denne tur går kun juni - september. Der findes flere gode alternative ture til de øvrige måneder. Kontakt din rejsekonsulent, hvis du har andre ønsker end de ture, der er beskrevet her.

Afrejsedatoer

Forhør dig nærmere om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.970,-


Prisbemærkning

Følgende aktiviteter er ikke inkluderet i turens pris, men kan købes undervejs igennem din guide (cirka priser):
Mountain biking in Jasper US$8-$75
> Aerial gondola/tramway in Banff US$35
> Extreme zipline course in Whistler US$110-$130
> Whitewater rafting on the Kicking Horse River US$120-$130
> Scenic glacier flight, Banff US$265
> Canoeing on Lake Louise US$45 per hour
> Horseback riding in Banff US$45-$130
> Canoe/kayak rental in Banff US$36 per hour
> Horseback riding in Wells Gray US$55

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Max 13 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Transport i minibus
  • 1 overnatning på budget hotel
  • 9 overnatninger i telt
  • Guide
  • Campingudstyr (undtagen sovepose)
  • Masser af aktiviteter

Prisen er eksklusiv

  • Mad og drikke (du betaler CAD 15,- pr. dag til en fælles foodkitty, så gruppen kan handle mad ind sammen).
  • Det god skik i Canada at give guiden/chaufføren drikkepenge.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: