Søg
Søg
Med tog gennem Canadas smukke natur
Lake Louise i Banff National Park
Toronto, Canada
Jasper, Gletcher, Canada
De smukke togstrækninger gennem vildmarken

Med tog i Canada

Varighed: 1-15 dage

En fantastisk måde at mærke Canada på er med tog. Canada byder på en lang række unikke togrejser, hvor du kan nyde landets smukke natur og fantastiske byer.

En fantastisk måde at mærke Canada på er med tog. Canada byder på en lang række unikke togrejser, hvor du i ro og mag kan nyde landets smukke natur, betagende landskaber og fantastiske byer.

Uanset om du besøger den øst- eller vestlige del af Canada, har du mulighed for et helt fantastiske togeventyr.

Jysk Rejsebureau kan hjælpe med at finde lige den rute du, har i tankerne.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i Canada her
Se vores rejseforslag som tager dig på eventyr langs det legendariske togstræk fra Rocky Mountains til Vancouver med Rocky Mountaineer

Sæson

Hele året, men flere ruter kører kun fra maj til september.

Detaljeret beskrivelse

Mountain Rails - 8 dage
Du bydes velkommen om bord på ét af de mest spektakulære toge i Canada, The Rocky Mountaineer. Togstrækningen fra Calgary til Vancouver (eller omvendt) går for at være én af verdens smukkeste. Du vil under turen passere sneklædte bjerge, imponerende gletsjere, smukke dale, tæt skov, floder og storbyer.
Fra Calgary går turen mod Banff igennem det meget smukke landskab. Fra Banff kommer du rundt i området med bus. Toget fortsætter mod vest og passerer bl.a. Yoho National Park, Kicking Horse Pass og Rogers Pass i Glacier National Park, inden du rammer Vancouver.

Trans Canada - 15 dage
Tag med på en ”pioner” rejse fra Toronto i øst, tværs over prærien og via the Canadian Rockies til Vancouver i vest (eller omvendt).
Selve togturen byder på et fantastisk varieret landskab fra de store søer i Manitoba, store vidder i Saskatchewan, over prærien til de betagende bjergtinder i Alberta og British Columbia til Vancouver.
Udover den fantastiske togrejse er der også inkluderet en masse oplevelsesture til bl.a. Niagara Falls, Icefield Parkway, Lake Louise, sightseeing i Banff og meget mere.

Capital Experience - 10 dage
Denne spændende togrejse udgår fra Toronto og tager dig via Ottowa, Quebec og Montreal, inden du returnerer til Toronto. Der overnattes undervejs 2 nætter på hotel i hver by, og der er inkluderet spændende sightseeingture samt heldags tur til Niagara Falls.
Oplev højdepunkterne i øst Canada og få et indblik i de forskellige livsstile og kulturer i de to provinser Ontario og Quebec. Fra Toronto følger toget den nordlige bred af Lake Ontario og fortsætter nordøst til den charmerende by Ottawa. Turen fortsætter til Quebec, der er hjertet af fransk-canadisk kultur. Herfra går turen vest på igen via Trois Riviéres og til Montréal, hvor du vil opleve en inspirerende blanding af engelsk og fransk kultur. Via St. Lawrence River og den nordlige bred af Lake Ontario går turen retur til Toronto.

Ovenstående er et udpluk af de mange togoplevelser og ture, Jysk Rejsebureau kan tilbyde.
Går du med tankerne omkring langt mere frihed på rejsen, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med individuelle togbilletter mellem de større byer på både øst- og vestkysten.
Det canadiske togselskab Via Rail tilbyder et rigtig godt net af togruter i hele Canada.
Dette gør, at du har mulighed for at planlægge din rejse med mange eller få stop undervejs og kombinere flere forskellige transportmuligheder.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau kan hjælpe med råd og vejledning til togkategorier, så hvad enten du ønsker at rejse på turistklasse eller business class, er vi behjælpelige.

Afrejsedatoer

Afhænger af, hvilken rute du vælger.

Priser

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: