Søg
Søg
Mød og arbejde med mennesker fra hele verden
Mød og arbejde med mennesker fra hele verden

Working Holiday i Canada

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 5.035,-

Varighed: Op til 12 måneder

Du kan nu kombinere ferie og arbejde i Canada. Du får arbejde i skisæsonen inkl. liftkort, overnatninger, løn samt hjælp til visumansøgning. Efterfølgende kan du rejse på egen hånd eller måske finde dig et sommerjob.

Du kan nu kombinere ferie og arbejde, mens du oplever Canada. Du kan opholde dig i landet i op til 12 måneder, men du er garanteret arbejde op til seks måneder i skisæsonen. I Working Holiday programmet får du hjælp til at finde job, få arbejdsvisum (ikke inkluderet) og support under hele dit ophold i Canada.

Læs mere om Working Holiday i Canada under bemærkninger.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i Canada her

Sæson

November - september

Detaljeret beskrivelse

Jysk Rejsebureau samarbejder med The Working Holiday Club, der er eksperter i at skaffe jobs i Canada. Det hele foregår nemt og med god vejledning under hele job- og visumansøgningen. The Working Holiday Club hjælper dig med at finde job i skisæsonen og vejleder omkring visumansøgningen (ikke inkluderet i prisen, koster ca. 150 canadiske dollars). Efter bestilling hos Jysk Rejsebureau bliver du ringet op af The Working Holiday Clubs engelsktalende personale, og sammen gennemgår I hele forløbet. I juli/august måned bliver du kaldt til jobsamtale via Skype ved to store skiresorts: Whistler Blackcomb eller Silver Star. Efterfølgende vil du få tilbudt et job på ét af de to skiresorts med jobstart i starten af december. Jysk Rejsebureau hjælper med en fleksibel flybillet til Vancouver (ikke inkluderet i prisen). Dit ophold starter i Vancouver, hvor du møder The Working Holiday, som arrangere transport til enten Whistler Blackcomb eller Silver Star.

Du kan komme til at arbejde med liftoperation, skiskole, køkkenhjælp m.m. Under opholdet får du overnatninger og liftkort. Lønnen ligger på ca. CAD 150,- om ugen.
I gennemsnit arbejder du omkring fire dage på en uge. Resten af tiden har du til at udforske Canada, stå på ski m.m.

Der er begrænsninger på, hvor mange danskere der kan få et Working Holiday visum til Canada, så Jysk Rejsebureau anbefaler, at du booker i god tid.

Læs mere om working holiday i Canada.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dit visum er gyldigt i 12 måneder og giver dig ret til at opholde dig i Canada i 12 måneder. Du må gerne rejse ind og ud af landet inden for gyldighedsperioden.

Der findes nogle kriterier, som skal være opfyldt, for at du kan ansøge om et arbejdsvisum:
 • Du skal være mellem 18-35 år.

 • Du skal have dansk pas.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du skal have en returbillet ud af landet igen.
 • Du skal bevise ved indrejse til Canada, at du har CAD 2500,-

Afrejsedatoer

Slutningen af oktober eller starten af november.

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 5.035,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Hjælp til job- og visumansøgning
 • Job i op til seks måneder i skisæsonen
 • Logi i den periode du arbejder
 • 1 overnatning i Vanvouver.

Prisen er eksklusiv

 • Mad og drikke
 • Working Holiday visumet, som skal søges igennem den Canadiske Ambassade
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: