Søg
Søg
Costa Rica
Manuel Antonio Nationalpark i Costa Rica
La Fortuna vandfaldet
Backpacking i Costa Rica
Vulkanen Arenal
Vandring ved Vulkanen Arenal
Tortuguero Nationalpark
Tortuguero Nationalpark
Surfing i Costa Rica
Oplev Teatro Nacional de Costa Rica
Costa Ricas vartegn er den lille grønne frø
Oplev Monteverde Cloud Forest
Oplev Nicoya Beach i Costa Rica
Oplev Costa Ricas fantastiske vandreruter
Puerto Viejo de Talamanca
Puerto Viejo de Talamanca
Oplev den eksotiske Scarlet Mascaws i Costa Rica
Surf i Costa Rica
Oplev Cahuita Nationalpark fra en Kano
Afslapning i Costa Rica
Oplev Costa Ricas fantastiske natur fra hesteryg
Arenal Vulkanen
Oplev surfing i Costa Rica

Backpacking i Costa Rica

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: op til 90 dage

Rejs som backpacker i Costa Rica i dit eget tempo. Rejseforslaget giver dig en god start med afhentning i lufthavnen og to overnatninger på et godt budget hotel i San Jose. Herfra fortsætter dit eventyr i Costa Rica på egen hånd.

Dette rejseforslag er for dig som gerne vil rejse på egen hånd og samtidig gerne vil være dækket af pakkerejseloven. Samtidigt kan du få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres erfaringer omkring dine rejsemuligheder i Costa Rica, og kan hjælpe med at arrangere din rejse præcis efter dine ønsker og behov.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid, samt gode flyforbindelser, stop-over muligheder i Central- og i Latinamerika, børnerabatter, gode siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Sæson

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Surf i Costa Rica

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark og ankomst til San Jose
Afgang fra Danmark mod Costa Rica, hvor du afhængigt af det valgte flyselskab, ankommer hen på aftenen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit budget hotel i San Jose.

Overnatning: Budget hotel

2. dag: Oplev San Jose på egen hånd
I dag kan du opleve San Jose på egen hånd eller bruge tiden på at planlægge din rejse videre i Costa Rica. San Jose byder på en lang række seværdigheder som farverige lokale markeder, historiske museer og grønne parker som giver byens befolkning et hyggeligt pusterum i landets hovedstad. I hovedstaden finder du Plaza de la cultura som er fuld af små boder, butikker og gadesælgere som tjener deres penge på at sælge tøj, smykker og tæpper. I centrum er det ofte også billigt at købe surf udstyr til rejsen. Dagen er til fri disposition. (M)

Overnatning: Budget hotel

3-? dag: Afrejse fra San Jose mod Danmark
Din rejse slutter ved San Jose, hvorfra din videre rejse er på egen hånd. Når du er klar til at tage hjem, så er det fra San Jose du skal flyve. Tidspunktet du skal være i lufthavnen afhænger af det valgte flyselskab. Du har også mulighed for at vælge en anden international lufthavn i Centralamerika. Forhør dig hos din rejsekonsulent om tillægspriser og dine valgmuligheder.

? dag: Ankomst til Danmark
Ankomst tidspunkt i Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab.

Overnatning:
2 overnatninger på et godt budget hotel i San Jose

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis som I ønsker. Ønsker I at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Du skal betale en lokal flyskat på alle indenrigsfly.

Alle personer der forlader San Jose skal betale 30USD pr. person i lufthavnskat.


Afrejsedatoer

Start hverdag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

fra 2 personer.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - San Jose t/r
  • Afhentning i lufthavnen
  • 2 nætter i standard værelse på et centralt beliggende budget hotel i San Jose

Prisen er eksklusiv

  • Ture der ikke er nævnt i programmet
  • Måltider der ikke er nævnt i programmet
  • Drikkepenge
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: