Søg
Søg
Havana, Cuba
Plaza vieja i Havana, Cuba
Plaza vieja i Old Havanna, Cuba
Ældre cubansk dame i Cuba
Havana, Cuba
Capitolio i Havana, Cuba
Havana
Tiden står stille i vidunderlige Viñales
Lokal farmer på arbejde i Viñales
Hestevogn, Cuba
Cykelferie på Cuba
Der er så hyggeligt i de små gader i Trinidad
Børn foran katedalen i det centrale Trinidad
Cuba lokal samfund
Che Guevaras mindesmærke i Santa Clara
Cuba cayo largo
Udsigt over husene i Camaguey
Holguin, Cuba
Santiago de Cuba
Casa Particular, Cuba
Stranden i Varadero
Varadero på Cuba
Varadero strand på Cuba

Cuba på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 1 måned

Ankomstpakken til Cuba sikrer dig en blød landing, når du lander midt i en fremmed verden. Pakken er din tryghed og garanti for en god start på din rejse på Cuba.

Bestil dine flybilletter til Cuba igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Cuba. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Sæson

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Den årlige gennemsnitstemperatur varierer fra 20 til 28 grader. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid og orkansæson på Cuba, men det skal ikke afholde en fra at rejse til landet. Det regner ikke hele tiden, og selvom temperaturerne er høje, føles det ikke slemt, da øen er smal, og der konstant strømmer afkølende luftstrømme ind fra havet.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.Cuba

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse København - ankomst Havana
Afgang fra København mod Cuba, hvor du ankommer om eftermiddagen. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

Havanna er en storby med cirka 2,2 millioner indbyggere, men virker ikke så voldsom og er en hyggelig og rar indgangsvinkel til landet. Den centrale del af Havana er opdelt i tre mindre bydele: Havanna Vieja, Centro Havana og Vedado. Vedado er den nyeste, dyreste og mest moderne del af Havana. Havana Vieja og Centro Havana er helt tilbage fra den spanske kolonitid.

Hele byen oser af liv. Tag en slentretur ad Havannas smukke gader med levn og atmosfære fra den spanske kolonitid. Musikken sætter sit præg på hverdagen. Barerne, restauranterne og caféerne bobler af liv og cubansk rom, musikbands fylder lokalerne med danseglad musik, så selv den mest tonedøve gæst trommer med i takt. En chevy fra 50'erne eller en hestevogn i gadens mylder, hensætter én til en fjern fortid, hvor man kunne forvente at møde Ernest Hemingway på næste gadehjørne.

Overnatning i privat hjem (casa particular)

2. dag: Havana
Dagen er til fri disposition og Havana byder på et væld af seværdigheder som blandt andet:

San Christobal katedralen - pladsen såvel som katedralen er utrolig smuk, og der er rig mulighed for at nyde en kop kaffe på den solbeskinnede plads.

Capitolio - en sand kopi af USA’s Capitol Hill, dog, om muligt, endnu mere imponerende.

Hotel Ambos Mundos - Her boede den kendte forfatter Hemingway, og hans skrivemaskine står stadig i værelset, hvor han boede.

Overnatning i privat hjem (casa particular)

4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Cuba.Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Cuba
2 overnatninger i privat indkvartering i Havana (Casa Particular) uden måltider

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Cuba præcis, som du ønsker det, og vores rejsekonsulenter sidder klar til at opfylde dine drømme.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Cuba t/r
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger i privat hjem (Casa Particular))
  • Visum til Cuba
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Tilvalgsprodukter

fra: 7.195,-
Havanna, Cuba

Cykeltur på Cuba

Glæd dig til at cykle over grønne bakketoppe, smage cubansk rom, høre salsamusikken flyde og mærke sandet mellem tæerne på en af de hvide sandstrande.

Varighed: 8 dage
fra: 9.415,-
Eventyr i Cubas ø-hav

På sejltur i Cubas ø-hav

Oplev de mange smukke øer i Cubas ø-hav, ombord på en rummelig og komfortabel katamaran. Nyd en drink, snorkel i det turkisfarvede hav, se de mange leguaner som vandrer rundt eller tag på udkig efter krokodiller.

Varighed: 8 dage
fra: 6.000,-
Sprogskole, Havana, Cuba

Sprogskole i Cuba

Lær spansk i naturlige omgivelser i Cubas hovedstad, Havana. Med et sprogkursus kan du lære eller forbedre dit spanske samtidig med at du oplever et nyt land og har friheden til at tage på opdagelsesture ud over skolen.

Varighed: 14 dage
fra: 7.640,-
Cuba lokal dame

Vandretur i Pico Turquino

Oplev den enestående natur i et af Cubas mere ukendte hjørner. Sov i campen, bad i vandfald og nyd den smukke natur mens du vandrer i Turquino National Park.

Varighed: 5 dage
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: