Søg
Søg
Eventyr i Cubas ø-hav
Cuba lokal dame
Cuba Cienfuegos
Cuba bay
Cuba dyrliv
Cuba strand
Cuba cayo largo
Cuba træhus

På sejltur i Cubas ø-hav

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.415,-

Varighed: 8 dage

Oplev de mange smukke øer i Cubas ø-hav, ombord på en rummelig og komfortabel katamaran. Nyd en drink, snorkel i det turkisfarvede hav, se de mange leguaner som vandrer rundt eller tag på udkig efter krokodiller.

Vil du opleve Cuba på en ny og spændende både, så er denne tur den helt perfekte kombination af afslapning, oplevelser og muligheden for at se nogle af de smukkeste øer i havet omkring det sydøstlige Cuba.

Turen starter i Havana og rejser efterfølgende til Cienfuegos hvor du skal ombord på båden, der tager dig ud til the cubanske ø-hav. En spændende rejse der tager dig rundt til Cayo Rico, Cayo Largo og Cayo Rosario. En unik sejltur, hvor du får muligheden for at snorkle med masser af fisk, se krokodiller, møde leguaner og måske aber.
Turen er perfekt at kombinere med andre ture eller hvis du rejser rundt på egen hånd.

Sæson

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde en fra at besøge landet, da Cuba uanset klima er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Havana og Cienfuegos
Turens første dag byder på et infomøde hen på eftermiddagen, hvor du har mulighed for at møde de andre gæster på båden, samt bådens crew.
Alt efter hvornår du ankommer til Havana, er det desuden muligt at tage rundt i byen på egen hånd og opleve bl.a den gamle bydel, Habana Vieja, havnepromenaden Malecón osv.
Efter informationsmødet tager I i samlet flok til Cienfuegos (ca. 4 timers køretur) og får fælles middag på båden efter ankomst hertil. Resten af aftenen bruges på at lære båden og mandskabet bedre at kende.

2.-6. dag: Afgang fra Cienfuegos og Canarreos ø-hav
I dag sejler du fra Cienfuegos til det fantastiske Canarreos ø-hav, hvor du kan opleve nogle af Cubas smukkeste øer. Området består af ca. 350 øer og siges at være et unikt og roligt område at besøge som rejsende i Cuba. Du får mulighed for at udforske nogle af øerne, så sug til dig af alt, hvad de små ø-samfund har at tilbyde og udnyt hvert et ledigt øjeblik til at kaste dig i det azurblå hav og tag en snorkeltur med de farverige fisk.
Turen tager dig på besøg til tre forskellige øer, som hver har sin charme.

Cayo Largo
Dette er den største ø i Canarreos ø-hav og kendt for sin 25 km. lange hvide sandstrand omgivet af mangroveskov. Her kommer du helt ned i tempo. Slap af ved stranden, læs en bog, spil strandvolley eller tag en snorkletur i det store hav. Gå på opdagelse i mangroveskoven, hvor du kan tage en sejltur og måske være heldig at spotte krokodiller.

Cayo Rico
Cayo Rico er en hyggelig lille ø, hvor du bliver mødt af det smukkeste turkisfarvede vand, som indbyder til en snorkletur. Spring i fra båden og oplev et undervandsliv fyldt med spændende fisk og koralrev. Du har også muligheden for at fodre leguanerne eller slappe af med en cocktail ved den lille strandbar.

Cayo Rosario
På denne ubeboede ø er der kun enkelte personer, som vedligeholder øens abereservat, og holder øen pæn og ren. Nyd de mange fisk som svømmer helt inde ved havbunden på Cayo Rosario, og ligesom Cayo Rico kan du også her opleve de fritgående leguaner samt aber. Medbring gerne en lille gave til dem som sørger for at øen og abereservatet er fint og rent.

7. dag: Tilbage til Cienfuegos
Efter nogle dejlige dage til søs sættes kursen atter mod Cienfuegos. Efter ankomst hertil vil det være muligt at tage med på en stille gåtur gennem byen, sammen med nogle fra mandskabet. Aftensmaden indtages samlet og overnatningen foregår på et hotel.

8. dag: Cienfuegos til Havana
Efter morgenmaden går det atter tilbage til Havana, hvor din tur stopper. Herfra er det muligt at rejse videre rundt i Cuba, på egen hånd, eller med et skræddersyet program lavet af vores dygtige rejsekonsulenter. Alt kan lade sig gøre.

Overnatning:
6 overnatninger i 2-3 personers kahytter med toilet/bad
1 overnatning på hotel
7 x morgenmad, 5 x frokost og 7 x aftensmad

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Afrejsedatoer

Denne tur kan påbegyndes hver lørdag fra midt oktober til midt april.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.415,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks. 14 personer

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Overnatning ifølge program
  • Transport ifølge program
  • 7 x morgenmad, 5 x frokost og 7 x aftensmad
  • Turguide

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet
  • Drikkepenge til mandskab
  • Aktiviteter ud over program
  • Afgangsskat i lufthavn
  • Rejseforsikring
  • Regn med ca. at bruge 5-600 kr til måltider der ikke er inkluderet i programmet (75-90 CUC)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: