Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere
Jysk Rejsebureau tilbyder vandreture med guide i Danmark både endagsture og ture af flere dages varighed.

Kom helt tæt på naturen og få en unik og aktiv oplevelse sammen med en af vores erfarne trekking guider samt resten af gruppen, på vores vandreture med guide i Danmark.

Gruppestørrelsen er typisk på mellem 10-20 personer.

VANDRETURE MED GUIDE

Vandring i Thy Nationalpark

Vandring i Thy Nationalpark

Tag med Jysk Rejsebureau på luksustelttur til Thy Nationalpark - oplev Danmarks første nationalparks unikke og rå natur på denne 2-dages tur ved vestkysten med rejseleder.
Læs mere
2 dage
10-04-2021
fra 1.795,-
Vandretur på Bornholm med dansk rejseleder

Vandring ad kyststien på Bornholm

På denne 8-dages vandretur på solskinsøen Bornholm skal du opleve et stykke af den smukkeste og mest spektakulære danske natur. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Bornholm mere end 30 gange, og som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
8 dage
16-05-2021
fra 6.995,-
Vandring i Mols Bjerge

Vandring i Mols Bjerge

Nogle af Danmarks smukkeste vandrestier finder du i Mols Bjerge! Du kan derfor både glæde dig til god motion og smuk natur i det bakkede terræn. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har gået turen i Mols Bjerge adskillige gange. De tre ture i december er specielle juleudgaver der byder på små overraskelser.
Læs mere
1 dag
13-12-2020
fra 250,-
Vandring i Husby Klitplantage

Vandring i Husby Klitplantage

Få vind i håret og sand under vandreskoene når vi drager ud i den vestjyske rå og vilde natur. Glæd dig til at en vandretur i det smukke og endeløse klitlandskab i Husby Klitplantage. Turen er med en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter som selv elsker at trave rundt ude i den store verden.
Læs mere
1 dag
18-04-2021
fra 250,-
Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Nyd Lillebælt fra luften og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur til Hindsgavl Halvø og bridgewalking på Lillebæltsbroen. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
14-03-2021
fra 395,-
Vandring i Rebild Bakker

Vandring i Rebild Bakker

Kom ud og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur i nationalparken Rebild Bakker. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
03-01-2021
fra 250,-
Vandring på Amarminoen

Vandring på Amarminoen

Vandretur med guide ad den 24 km lange vandrerute, Amarminoen, i København. Du vil blive overrasket over, hvor fantastiks naturen er så tæt Københavns centrum. Vi mødes ved DR byen og vandrer via Amager Fælled, det internationale fuglereservat og Danmarks største selvsåede birkeskov i Kalvebod Fælled. Vi spiser vores inkluderede frokost ved Birkedammen og slutter af med kystvandring til hyggelige Dragør.
Læs mere
1 dag
20-03-2021
fra 250,-
Vandring på Endelave

Vandring på Kaninoen på Endelave

Oplev de mange vilde kaniner på den kendte Kanino-vandretur til Endelave. Den lange pilgrimsrute Caminoen i Spanien er blevet udfordret af Kaninoen! Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
04-04-2021
fra 350,-
Vandring på Anholt med dansk rejseleder

Vandring på Anholt

Noget af Danmarks smukkeste natur og de smukkeste strande finder du på Anholt! Du kan derfor både glæde dig til god motion og smuk natur i en hel weekend. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Anholt adskillige gange.
Læs mere
3 dage
04-06-2021
fra 3.295,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Rejsekonsulent

jeve|jr.dk
Rejsekonsulent Heidi Johansen

Heidi Johansen

Rejsekonsulent

hejo|jr.dk
Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

raga|jr.dk
Til top