Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Jysk Rejsebureau tilbyder vandreture i Danmark med guide både endagsture og ture af flere dages varighed.

Kom helt tæt på naturen og få en unik og aktiv oplevelse sammen med en af vores erfarne trekking guider samt resten af gruppen, på vores vandreture i Danmark.

Gruppestørrelsen er typisk på mellem 10-20 personer.

Se også vores sejltogter og studieture i Danmark her

VANDRETURE MED GUIDE

Avenue Hotel, København

Weekendtur til København med vandring på Amarminoen

Tag på aktiv weekendtur til København, hvor I, udover en guidet vandretur ad Amarminoen, kan opleve vores skønne hovedstad på egen hånd. Vi har inkluderet to overnatninger på det hyggelige hotel Avenue, inklusiv lækker morgenmad og wine hour hver aften.
Læs mere
3 dage
21-05-2021
fra 1.595,-
Høje skrænter på Gendarmstien ud til Flensborg Fjord

Vandring på Gendarmstien fra Padborg til Sønderborg

Vandretur på Gendarmstien med guide. Vi vandrer fire dage i grænselandet fra Padborg langs Flensborg Fjord til Sønderborg. Gendarmstien er Danmarks første Europæiske kvalitetsvandrerute. Mærk historiens vingesus undervejs, specielt når vi vandrer forbi Dybbøl Banke, hvor slaget i 1864 fandt sted.
Læs mere
4 dage
05-08-2021
fra 4.495,-
Hærvejen fra Viborg til Bølling Sø

Hærvejen fra Viborg til Bølling Sø

Vandretur på Hærvejen med rejseleder. Kom med ud og vandre på Danmarks mest populære stræk af Hærvejen, der går langs den jyske højderyg fra domkirkebyen Viborg, igennem Dollerup Bakker og slutter i det naturskønne område ved Bølling Sø.
Læs mere
3 dage
25-06-2021
fra 3.295,-
Møns Klint, Camønoen

Vandring på Camønoen

Tag med på denne tre dages vandretur på Camønoen på Møn med guide. Camønoen bliver også kaldt for kongerigets venligste vandrerute og den henvender sig til vandrere i alle aldre. På Møn findes noget af Danmarks smukkeste natur og ruterne er planlagt, så vi vandrer langs kysten, igennem skove og forbi Møns Klint.
Læs mere
3 dage
28-05-2021
3.295,-
Vandring på Amarminoen

Vandring på Amarminoen

Vandretur med guide ad den 24 km lange vandrerute, Amarminoen, i København. Du vil blive overrasket over, hvor fantastisk naturen er så tæt Københavns centrum. Vi mødes ved DR byen og vandrer via Amager Fælled, det internationale fuglereservat og Danmarks største selvsåede birkeskov i Kalvebod Fælled. Vi spiser vores inkluderede frokost ved Birkedammen og slutter af med kystvandring til hyggelige Dragør.
Læs mere
1 dag
22-05-2021
fra 250,-
Vandretur i Han Herred

Vandring i Han Herred

Tag på vandreweekend til Han Herred med Jysk Rejsebureau - Vandreturen til Han Herred byder på naturformidling, bålmad og tid til at forbinde dig med naturen.
Læs mere
3 dage
23-07-2021
fra 3.895,-
Vandring i Thy Nationalpark

Vandring i Thy Nationalpark

Tag med Jysk Rejsebureau på luksustelttur til Thy Nationalpark - oplev Danmarks første nationalparks unikke og rå natur på denne 2-dages tur ved vestkysten med rejseleder.
Læs mere
2 dage
05-06-2021
fra 1.795,-
Vandring i Husby Klitplantage

Vandring i Husby Klitplantage

Få vind i håret og sand under vandreskoene når vi drager ud i den vestjyske rå og vilde natur. Glæd dig til at en vandretur i det smukke og endeløse klitlandskab i Husby Klitplantage. Turen er med en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter som selv elsker at trave rundt ude i den store verden.
Læs mere
1 dag
04-07-2021
fra 250,-
Vandring på Endelave

Vandring på Kaninoen på Endelave

Oplev de mange vilde kaniner på den kendte Kanino-vandretur til Endelave. Den lange pilgrimsrute Caminoen i Spanien er blevet udfordret af Kaninoen! Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
Afrejsedatoer på vej
fra 350,-
Vandring i Rebild Bakker

Vandring i Rebild Bakker

Kom ud og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur i nationalparken Rebild Bakker. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
29-06-2021
fra 250,-
Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Vandring på Hindsgavl Halvø og bridgewalking

Nyd Lillebælt fra luften og oplev et stykke af den smukke danske natur på vandretur til Hindsgavl Halvø og bridgewalking på Lillebæltsbroen. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
1 dag
03-06-2021
fra 395,-
Vandretur på Bornholm med dansk rejseleder

Vandring ad kyststien på Bornholm

På denne 8-dages vandretur på solskinsøen Bornholm skal du opleve et stykke af den smukkeste og mest spektakulære danske natur. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Bornholm mere end 30 gange, og som normalt guider ture ude i verden.
Læs mere
8 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 6.995,-
Vandring i Mols Bjerge

Vandring i Mols Bjerge

Nogle af Danmarks smukkeste vandrestier finder du i Mols Bjerge! Du kan derfor både glæde dig til god motion og smuk natur i det bakkede terræn. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har gået turen i Mols Bjerge adskillige gange.
Læs mere
1 dag
23-05-2021
fra 250,-
Vandring på Anholt med dansk rejseleder

Vandring på Anholt

Noget af Danmarks smukkeste natur og de smukkeste strande finder du på Anholt! Du kan derfor både glæde dig til god motion og smuk natur i en hel weekend. Turen er med en af vores dygtige rejseledere, som har besøgt Anholt adskillige gange.
Læs mere
3 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 3.295,-
Vandring i Det Sydfynske Øhav

Vandring, øhop og glamping i det Sydfynske Øhav - 5 øer

Hop i vandrestøvlerne og tag med Jysk Rejsebureau på vandretur på hele fem øer i Det Sydfynske Øhav – vi sætter fodspor i verdens største oversvømmede istidslandskab på denne 3-dages vandretur med guide.
Læs mere
3 dage
25-06-2021
fra 3.295,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

raga|jr.dk
Mikkel Jensen

Mikkel Jensen

Rejsekonsulent

mije|jr.dk
Karina Aarup

Karina Aarup

Rejsekonsulent

kaaa|jr.dk
Til top