Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
8 dage
Vandretur i Danmark
Fra 7.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bornholm er en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Oplev Danmarks mest varierede, unikke og mangfoldige natur. Kyststien på Bornholm følger kysten langs mange af de gamle redningsstier og er i alt 120 km lang. Undervejs kommer vi forbi fantastiske Hammershus slotsruin, nogle af Danmarks smukkeste strande og mere end 30 havne og fiskerlejer – hvor der vil være rig mulighed for at stille sulten på et af øens mange røgerier.

Vi vil overnatte i hyggelige byer undervejs hvor vi får en god nats søvn, spiser lidt god mad og kan få købt en souvenir. Det meste af turen foregår dog i uforstyrret natur, hvor flotte klippelandskaber og skønne sandstrande konkurrerer med fantastiske udsigter over Østersøen.


Glæd dig til
 • Hyggeligt samvær med andre vandreglade mennesker
 • 120 km fantastisk vandring fordelt på 8 dage/7 nætter (inkl. bagagetransport)
 • Nogle af Danmarks mest spektakulære kyststrækninger
 • Hyggelige og smukke byer
 • Historiske ruiner, grotter og masser af fugleliv


Rejseleder

Heidi har været ansat i Jysk Rejsebureau i næsten 14 år, og er en af vores dygtige rejseledere på Caminoen. Hun har igennem de sidste 22 år besøgt Bornholm 1-2 gange om året, og har derfor et indgående kendskab til den smukke ø, og vil kunne guide jer i den rigtige retning uanset om det er den bedste is eller røgede sild, I er ude efter. Trods de utallige besøg på Bornholm er hun endnu ikke løbet tør for nye oplevelser- hvilket siger lidt om øens mangfoldighed. Naturen på Bornholm trækker i lige så høj grad som de hyggelige byer og mange gode spiseoplevelser, så vi kan være sikre på, at hun langt de fleste aftener vil have et rigtig godt bud på hvor aftensmaden burde indtages! Heidi sidder til dagligt med speciale i Oceanien, Asien og Canada. Trods dette er der, ifølge hende, faktisk ikke ret mange steder, der slår Danmarks eneste klippeø, Bornholm.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Vandring fra Rønne til Hasle
Vi mødes i Rønne ca. kl.13. Jysk Rejsebureau kan hjælpe med flybilletter fra alle danske lufthavne til Rønne samt oplysninger om færgeafgange fra Ystad. Fra mødestedet vil vores bagage blive fragtet til vores vandrerhjem i Hasle, mens vi starter vores første vandreetape. Dette er en af kyststiens kortere etaper, hvor vi bevæger os gennem forholdsvist fladt terræn. Vi kommer igennem strand og skov, og går også forbi Puritsøen og kultippen på vores vej til Hasle. Anslået vandretid 3 timer, 10,5 km.
2. dag: Hasle til Sandvig via Teglkås, Hammershus og den spektakulære Hammerknude
Turens 2. etape er en af de mest idylliske, og nok også den mest fysisk krævende. På turen kommer vi forbi små fiskerlejer, historiske Jons kapel og ikke mindst Hammershus slotsruin. Naturen undervejs er dramatisk og overvældende – nok det smukkeste kyststræk i Danmark. Vi vil undervejs have en fantastisk udsigt over Østersøen, og i klart vejr vil vi kunne se helt til Sverige. Vores bagage bliver transporteret til vores næste overnatningssted hver dag, så vi kun skal vandre med en dagsrygsæk.(M) Anslået vandretid 6 timer, 20 km.
3. dag: Sandvig til Gudhjem via Døndalen og Helligdomsklipperne
En kendt dansker har en gang udtalt, at den eneste vandretur der er smukkere end turen fra Gudhjem til Helligdomsklipperne, er turen fra Helligdomsklipperne til Gudhjem. Dagens vandring bringer os denne vej forbi. Inden da skal vi på endnu et fantastisk kysstræk fra Allinge til Tejn og forbi den fantastiske Døndal. Det vil være muligt at forlænge vandreturen med en tur op gennem Døndalen til Danmarks højeste vandfald (1 time, 2 km). Vi vil passere skærgårdsagtige kyster og opleve fantastiske udsigter på vores vej til Gudhjem.(M) Anslået vandretid 6 timer, 20 km.
4. dag: Gudhjem til Svaneke via Cobra stien (den ’hemmelige’ sti)
Dagens etape går mellem to af Bornholms allersmukkeste byer. Terrænet vil være noget af det mest afvekslende på vores tur, og vi vil se nogle imponerende naturfænomener. Vi passerer en del små byer undervejs og støder endda på nogle af de mere hemmelige stier på Bornholm. Vi kommer også forbi en hemmelig havn, Haralds havn, som under 2. verdenskrig blev brugt af modstandsbevægelsen til at smugle flygtninge til Sverige. (M) Anslået vandretid 5 timer, 17,5 km.
5. dag: Svaneke til Balka via Årsdale og Nexø
Kysten ændrer sig nu fra klippe til sandsten, og dagens tur vil være overvejende flad- og kort. Undervejs er der rig mulighed for at spotte sæler. Vi passerer i Årsdale en gammel mølle, der stadig fungerer, som især er et stop værd. Nexø, som er Bornholms næststørste by, vil være et oplagt frokoststop inden vi kommer ud på Bornholms smukkeste strande og et vildtreservat, som er øens bedste sted at spotte fugle. (M) Anslået vandretid 3-4 timer, 14 km.
6. dag: Balka til Boderne via Slusegaarden Vandmølle
På dagens vandretur vil der være rig mulighed for en dukkert, så husk at pakke badetøjet. Vi vandrer langs strand og strandskrænter og passerer Europas højeste fyrtårn og en gammel vandmølle fra 1800-tallet. Nær vandmøllen finder vi et geografisk knudepunkt, hvor den 15. østlige længdegrad og den 55. nordlige breddegrad krydser hinanden. Inden Boderne kommer vi til Raghammer skydeterræn, og her skal vi vandre uden om så vi kan komme til vores overnatningssted ved Boderne.(M) Anslået vandretid 6-7 timer, 22 km.
7. dag: Boderne til Rønne via Sose bugt og Arnager
Vi nærmer os udgangspunktet for turen, og kan snart prale med at have vandret hele Bornholm rundt. Den sidste etape går gennem strand og skov, og er overvejende flad. Dog med rig mulighed for at gå i klinterne, hvis man vil udfordre sig selv lidt. Vi kommer forbi det røde vandfald (som farves rødt af okker i vandet) og Sose bugt, hvor en af Danmarkshistoriens største skibskatastrofer fandt sted for mere end 300 år siden. Vi passerer masser af strand, hvor vi kan nyde en dukkert, samt små fiskesamfund. Turen afsluttes ved Rønne vandrehjem. Eftermiddagen kan bruges på at udforske skønne Rønne, inden vi i morgen vender næsen hjemad igen.(M) Anslået vandretid 5-6 timer, 22 km.
8. dag: Afrejse
Efter morgenmaden tjekker vi ud og siger farvel til hinanden. Jysk Rejsebureau kan hjælpe med flybilletter, færgetider osv.(M)

Overnatninger

7 overnatninger på vandrehjem og hoteller.

Bemærkninger

Hvad kræver det af dig?
Vi går gennemsnitligt ca. 18 km om dagen. Den længste dag er på 22 km, og den korteste er på 10,5 km. Det er et trek, hvor alle kan deltage, og det kræver ingen erfaring med trekking. Det er et moderat til hårdt trek med en del stigninger, og det er derfor forventet, at man er i god vandreform. Vi bærer kun på vores dagsrygsæk, da den resterende bagage vil blive transporteret mellem vores overnatningssteder. Vi går 7 dage i træk, så vablerne kan blive den største fjende på denne tur, så sørg derfor for, at vandrestøvlerne er gået til inden afrejse.
Denne rejse er generelt ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode22.05.22 - 29.05.22 Tilmeldingsfrist22-03-2022
7.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode26.06.22 - 03.07.22 Tilmeldingsfrist26-04-2022
7.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode02.10.22 - 09.10.22 Tilmeldingsfrist02-08-2022
7.995,-
Reserver
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Minimum 10 deltagere Maximum 15 deltagere

Næste: 22-05-2022
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Vandrestøvler/sko
 • Vandrerygsæk
 • Regntøj
 • Vindjakke
 • Drikkedunk
 • Solbriller
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Snacks - energibar eller chokolade

Prisen er inklusiv

 • Rejseleder på hele turen
 • Transfer ifølge program
 • 7 overnatninger ifølge program med morgenmad
 • Bagagetransfer mellem alle overnatninger
 • Infomøde inden afrejse med gennemgang af ruten og udstyr
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Frokost (madpakke kan købes på hotellet)
 • Aftensmad
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entreer
 • Singleværelsestillæg er på 3000 kr., hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Transport til/fra Bornholm

Prisbemærkning

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Efter tilmeldingsfristen er det indbetalte beløb ikke refunderbart.

Transport til og fra Bornholm er ikke inkluderet. Jysk Rejsebureau kan hjælpe med flybilletter og færgeinfo.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Covid-19: Såfremt turen ikke kan gennemføres grundet Covid-19 restriktioner, vil du få det indbetalte beløb refunderet.


Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

aarhus|jr.dk

Michael Laursen

Rejsekonsulent

kolding|jr.dk
Rejsekonsulent, Ann Cathrine Kallehave Larsen

Ann Cathrine Kallehave Larsen

Rejsekonsulent

aarhus|jr.dk
Til top