Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 4.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring De Forenede Arabiske Emirater. Vi kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Dubai og De Forenede Arabiske Emirater her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Dubai her

Bedste rejseperiode

Den bedste rejseperiode er fra november til og med marts, hvor temperaturen er behagelig og ikke for varm. I sommermånederne kan temperaturen komme op på 40-50°C, hvilket gør det utroligt varmt at opholde sig udenfor.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i De Forenede Arabiske Emirater (Dubai) er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Dubai, hvor du ankommer ved midnat eller tidligt næste dag.
2. dag: Ankomst Dubai
Ankomst til Dubai. Der er booket en shuttletransport fra lufthavnen til dig, som vil køre dig til dit hotel. Resten af dagen på egen hånd.
3. dag: På eventyr i Dubai
Tag på opdagelse i den lokale souq (marked), nyd de gode badestrande, oplev den imponerende udsigt over Dubai fra toppen af Burj Khalifa, nyd en romantisk middag på et dhow cruise, overnat med beduinerne i ørkenen, nyd en vandpibe med de lokale eller tag på shopping i storbyernes enorme shoppingcentre. (M)
4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i De Forenede Arabiske Emirater. For de eventyrlystne er det muligt at leje bil og udforske en anden side af ørkenstaten: snorkel blandt farverige fisk og koraller ved Fujairah, mærk stemningen i Sheikh Zayed Grand Mosque, nyd de fantastiske strande ved Dibba, udforsk det enorme kamelmarked i Al-Ain, oplev solopgang over Al Jahili Fort og tag en svømmetur i Hatta Rock Pools. (M)

Overnatninger

2 overnatninger på turistklasse hotel i Dubai

Overnatninger er baseret på hotel i turistklasse, men Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller på denne tur.

Bemærkninger

Dubai og Emiraterne er et godt rejsemål i sig selv, men kan også sagtens bruges som stopoverdestination mod Asien, Oceanien eller Afrika, hvor man kan stoppe i Dubai 2-3 dage inden man flyver videre mod sin endelige destination.

For disse stopovers har vi masser af mulighed for at lave overnatninger og spændende dagsture rundt i Dubai, i ørkenen eller eksempelvis til fjordene ved Musandam. Hør nærmere ind til mulighederne hos din rejsekonsulent.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

November - marts

Pakkeliste

 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Solcreme med høj faktor
 • Badetøj
 • Evt. guidebog
 • Evt. forhåndsbooking af Burj Khalifa

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Dubai t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer ved ankomst til Dubai

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Lokalt betalt turistskat på overnatninger

Prisbemærkning

Vi gør opmærksom på, at der på alle overnatningssteder i Dubai opkræves en lokal turistskat ved check-in / check-out. Prisen fastsættes efter standarden på overnatningsstedet samt antallet af soveværelser i det lejede.
Prisniveauet er svarende til 2-6 USD per soveværelse per nat.
Vi har desværre ikke mulighed for at inkludere dette på forhånd.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top