Søg
Søg
Båden San Jose ved Galapagos i Ecuador
Kahyt på San Jose båden ved Galapagos i Ecuador
Fællesområde på San Jose båden ved Galapagos
Spiseområde på båden San Jose ved Galapagos
Soldæk på båden San Jose ved Galapagos
Dækplan over San Jose båden ved Galapagos
Dækplan over San Jose båden ved Galapagos
Dækplan over San Jose båden ved Galapagos
Dækplan over San Jose båden ved Galapagos
Blue-footed bubi
Galapagos
Galapagos
Ecuador, Galapagos
Ecuador, Galapagos
Ecuador, Galapagos
Ecuador, Galapagos
San Jose ruter ved Galapagos

Galapagos cruise med San Jose

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.995,-

Varighed: 4,5,8,11,12 eller 15 dage

Tag med på cruise med båden San Jose og oplev det unikke dyre- og planteliv på Galapagosøerne.

Beskrivelse af båden
San Jose er en motorbåd med plads til 16 passagerer fordelt i otte kahytter. Båden er bygget i 2004 i byen Guayaquil med det formål at skulle sejle ved Galapagos-øerne. Kahytterne er rummelige og har eget toilet samt air-condition.

Fællesområdet består af en bar, et lounge-område med sofaer, tv, dvd og et lille bibliotek samt spiseområde. San Jose har også mange udendørsområder, hvor du kan slappe af i en solstol og læse en bog eller nyde de skønne omgivelser.

Mandskabet består af otte personer og en dygtig engelsktalende guide.

Snorkeludstyr og håndklæder kan lånes gratis på båden.

Bådklassificering: Bedre turistklasse

Vælg mellem et 4, 5, 8, 11, 12 eller 15 dages cruise.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Ecuador her.
Praktiske oplysninger om Ecuador.

Sæson
Ecuador er en helårsdestination. Landet har to sæsoner, den våde og den tørre, men pga. landets topografi er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Galapagos:
Den tørre sæson fra juni til december er køligere end den våde sæson og der er ofte overskyet. I perioden juli til oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagstemperatur ligger på ca. 20-25 grader og vandtemperaturen på ca. 16-22 grader.
Den våde periode er fra januar – maj. Vejret er varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagstemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22-28 grader.


Detaljeret beskrivelse

En typisk dag om bord
En dag om bord på en båd ved Galapagosøerne starter typisk med morgenmad omkring 7.30. Herefter vil guiden give en kort orientering om dagens program og de aktuelle vejrforhold, inden båden i sikker afstand lægger til ud for kysten af den udvalgte ø.
Af hensyn til dyrelivet sejler du i en lille ”panga” (jolle)ind til selve øen.

Når du vandrer på øerne, skal du holde dig til de afmærkede stier og følge din guide under hele turen. Du får sædvanligvis mulighed for to besøg om dagen, et om morgenen og et om eftermiddagen. Hvert besøg varer typisk 2½ til 3 timer.

Frokosten serveres om bord, mens båden sejler videre til eftermiddagens destination. Efter frokosten er der mulighed for afslapning på dækket inden dagens andet besøg. Nationalpark-reglementet kræver, at alle besøgende har forladt øerne senest klokken 18.00.

Middagen serveres om bord på båden ca. klokken 19.00, herefter vil guiden kort gennemgå næste dags program. Aftenerne er til fri disposition. Du kan slappe af og læse en bog, nyde en drink eller gennemgå dagens oplevelser med dine medpassagerer.

Info om Galapagos
Galapagosøerne er placeret ca. 1000 kilometer ud for den sydamerikanske stillehavskyst og tilhører Ecuador. Det er et sandt paradis for naturinteresserede og fotografer.
Galapagosøerne har siden 1959 været erklæret nationalpark og den dækker et areal på næsten 5000 kvadratkilometer.

Øgruppen består af mere end 20 øer, hvoraf kun fem er beboede. Galapagos-øerne er verdensberømte for det unikke dyreliv, og hver ø byder på sin helt egen flora og fauna.

Kom også tæt på dyrelivet under havoverfladen, hvor du kan snorkle med hajer, delfiner, havskildpadder og legesyge søløver.
Galapagosøerne har fortryllet opdagelsesrejsende siden Charles Darwin første gang lagde til under sin jordomsejling i 1835.
Nu er det din tur til at få en smagsprøve på denne helt fantastiske natur og det imponerende dyreliv i selskab med en dygtig guide.

Overnatning:
3,4,7,10,11 eller 14 overnatninger i dobbelt- eller twin kahyt.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Der er afgang året rundt med San Jose. Forhør dig om startdatoer for de forskellige ruter hos din rejsekonsulent. Hvis der er udsolgt eller datoerne ikke passer med dine rejseplaner, finder vi en anden båd der passer til dine ønsker og budget.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.995,-


Prisbemærkning

Der er tillæg for cruiset på afgangene omkring jul og nytår.
Singletillæg er 100 %, men det er muligt at vælge at dele kahyt med en anden person, og betale prisen ved to personer. Det vil altid være en person af samme køn, man kommer til at dele kahyt med.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks. 16 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • 4 dages cruise inkl. alle måltider, vand, kaffe og te
  • Overnatning i dobbelt- eller twin kahyt
  • Engelsktalende guide og besætning
  • Lån af snorkel og maske

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet til Ecuador og flybillet t/r Galapagos
  • Nationalpark gebyr (100 USD) og turistkort (20 USD)
  • Drikkevarer
  • Evt. leje af våddragt
  • Drikkepenge. I Ecuador er det god skik at give guide og besætning drikkepenge efter endt cruise
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: