Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
7 eller 10 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur får du opleveret Ecuadors spændende hovedstad Quito og flyver herefter ud til de unikke Galapagos-øer, hvor du går om bord på motorbåden Xavier III. De næste dage venter der dig naturoplevelser i verdensklasse. Galapagos flora og fauna er helt unik.

Turen startes og sluttes af i Ecuadors spændende hovedstad Quito. Der er efter turen mulighed for at forlænge dit ophold i Ecuador og bl.a. opleve de majestætiske Andesbjerge og den tropiske Amazonjungle.

Beskrivelse af båden
Xavier III er en motorbåd med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter med to separate senge i hver. Alle kahytter har eget toilet og bad med varmt vand samt aircondition. Båden er 26 meter land og bygget i stål og er fra 1996. Den er renoveret i 2009. Båden er meget rummelig og indeholder et spiseområde og et loungeområde med bar, fjernsyn og DVD. Her afholdes de daglige gennemgange og præsentationer af dagens program. Udendørs er der et stort soldæk med liggestole, bar og jacuzzi med plads til 4 personer.
Mandskabet består af 8 personer og en dygtig engelsktalende naturguide.
Snorkeludstyr og håndklæder kan lånes gratis på båden.

Bådklassificering: Turistklasse

Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

Den tørre sæson fra juni til december er køligere end den våde sæson. I perioden fra juli til oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagtemperatur ligger på ca. 20-25 grader og vandtemperaturen på ca. 16-22 grader.
Den våde periode er fra januar til maj. Vejret er varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagtemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22-28 grader.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Quito
Ankomst til hotellet i Quito. Der er ingen planlagte aktiviteter, så tjek ind på dit hotel og nyd byen. Der vil blive afholdt et velkomstmøde på hotellet om eftermiddagen/aftenen, hvor du vil få praktisk information om de næste 7/10 dages eventyr. Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i velkomstmødet, så vil du kunne finde al vigtig information i hotellets reception.
2. dag: Fly fra Quito til Galapagos-øerne (Øen Santa Cruz eller San Cristóbal)
Tidligt på dagen kører vi til lufthavnen, så vi kan nå vores fly til Galapagos-øerne. Efter ankomsten til enten øen Santa Cruz eller øen San Cristóbal møder du vores kyndige guide, som vil være behjælpelig med transport til Xavier yachten. (M,F,A) Info om Galapagos Galapagos-øerne er placeret cirka 1000 kilometer ud for den sydamerikanske stillehavskyst og tilhører Ecuador. Det er et sandt paradis for naturinteresserede og fotografer. Galapagos-øerne har siden 1959 været erklæret nationalpark og den dækker et areal på næsten 5000 kvadratkilometer. Øgruppen består af mere end 20 øer, hvoraf kun fem er beboede. Galapagos-øerne er verdensberømte for det unikke dyreliv, og hver ø byder på sin helt egen flora og fauna. Kom også tæt på dyrelivet under havoverfladen, hvor du kan snorkle med hajer, delfiner, havskildpadder og legesyge søløver. Galapagos-øerne har fortryllet opdagelsesrejsende siden Charles Darwin første gang lagde til under sin jordomsejling i 1835. Nu er det din tur til at få en smagsprøve på denne helt fantastiske natur og det imponerende dyreliv i selskab med en dygtig guide. En typisk dag om bord En dag om bord på en båd ved Galapagos-øerne starter typisk med morgenmad ca. 7.30. Herefter vil guiden give en kort orientering om dagens program og de aktuelle vejrforhold, inden båden i sikkerhedsafstand lægger til ud for kysten af den udvalgte ø. Af hensyn til dyrelivet sejler du i en lille ”panga” (jolle)ind til selve øen. Når du vandrer på øerne, skal du holde dig til de afmærkede stier og følge din guide under hele turen. Du får sædvanligvis mulighed for to besøg om dagen, et om morgenen og et om eftermiddagen. Hvert besøg varer typisk 2 ½ til 3 timer. Frokosten serveres om bord, mens båden sejler videre til eftermiddagens destination. Efter frokosten er der mulighed for afslapning på dækket inden dagens andet besøg. Nationalpark-reglementet kræver, at alle besøgende har forladt øerne senest klokken 18.00. Middagen serveres om bord på båden ca. klokken 19.00, hvorefter guiden kort vil gennemgå næste dags program. Aftenen er fri til at slappe af, læse en bog, nyde en drink eller gennemgå dagens oplevelser med dine medpassagerer.
3-5. dag: Krydstogt ved Galapagosøerne
Xavier III har flere forskellige ruter den sejler. Alle øerne på Galapagos er unikke og byder på store naturoplevelser. Få et helt opdateret program af din rejsekonsulent. (M,F,A)
6. dag: Fly fra Galapagos-øerne tilbage til Quito
Om morgenen ankommer du til enten øen Santa Cruz eller San Cristobal og det er tid til at tage afsked med båden og besætningen. Der er et besøg på øen inden du bliver kørt i lufthavnen og flyver tilbage til Quito, hvor du kan nyde den sidste aften i byen. (M)
7. dag: Quito
Afrejse på valgfrit tidspunkt. (M)

Overnatninger

2 overnatninger på turistklassehotel i Quito
4 overnatninger om bord på Xavier III i twin kahyt
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er afgang året rundt med Aqua. Forhør dig om startdatoer for de forskellige ruter hos din rejsekonsulent. Hvis der er udsolgt eller datoerne ikke passer med dine rejseplaner, finder vi en anden båd der passer til dine ønsker og budget.

Gruppestørrelse

Maks 16 personer.

Hele året

Pakkeliste

 • Rejseforsikringspolice på engelsk
 • USD 120 i kontanter til betaling af nationalpark entré og transitkort ved ankomst til Galapagos
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr
 • Evt. kikkert

Prisen er inklusiv

 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Flybillet til/fra Galapagos
 • 5-dages Galapagos cruise på Xavier III inkl. alle ture, oplevelser og engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Oversøisk flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Nationalpark gebyr (100 USD) og turistkort (20 USD)
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Der er generelt tillæg for cruiset på afgangene omkring jul og nytår samt juli og august.
Singletillæg er 100 %, men det er muligt at vælge at dele kahyt med en anden person, og betale prisen ved to personer. Det vil altid være en person af samme køn, man kommer til at dele kahyt med.

Dette er blot et udvalg af priser for denne tur. Ring ind og hør om flere priser, hvis du er interesseret i et længere cruise.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top