Søg
Søg
Galapagos
Galapagos
Galapagos
Galapagos
Ecuador, Galapagos
Ecuador, Galapagos
Ecuador, Galapagos
Ecuador, Galapagos
Ecuador, Galapagos

Quito og Galapagos cruise med Xavier III

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.505,-

Varighed: 7 eller 10 dage

Oplev smukke Quito og den betagende flora og fauna på Galapagos-øerne om bord på Yachten Xavier III.

På denne tur får du opleveret Ecuadors spændende hovedstad Quito og flyver herefter ud til de unikke Galapagos-øer, hvor du går om bord på motorbåden Xavier III. De næste dage venter der dig naturoplevelser i verdensklasse. Galapagos flora og fauna er helt unik.

Turen startes og sluttes af i Ecuadors spændende hovedstad Quito. Der er efter turen mulighed for at forlænge dit ophold i Ecuador og bl.a. opleve de majestætiske Andesbjerge og den tropiske Amazonjungle.

Beskrivelse af båden
Xavier III er en motorbåd med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter med to separate senge i hver. Alle kahytter har eget toilet og bad med varmt vand samt aircondition. Båden er 26 meter land og bygget i stål og er fra 1996. Den er renoveret i 2009. Båden er meget rummelig og indeholder et spiseområde og et loungeområde med bar, fjernsyn og DVD. Her afholdes de daglige gennemgange og præsentationer af dagens program. Udendørs er der et stort soldæk med liggestole, bar og jacuzzi med plads til 4 personer.
Mandskabet består af 8 personer og en dygtig engelsktalende naturguide.
Snorkeludstyr og håndklæder kan lånes gratis på båden.

Vælg mellem en 7 eller 10 dages tur.

Bådklassificering: Turistklasse

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Ecuador her.
Praktiske oplysninger om Ecuador.


Sæson

Ecuador er en helårsdestination. Landet har 2 sæsoner, den våde og den tørre, men pga. landets topografi er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Højlandet:
Den tørre sæson er fra juni – slutningen af september, men i denne periode kan der forekomme mere vind. Der er mindre vind i perioden november - marts, men til gengæld også mere regn.

Galapagos:
Den tørre sæson fra juni – december er køligere end den våde sæson og der er ofte overskyet. I perioden juli – oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagstemperatur ligger på ca. 20-25 grader og vandtemperaturen på ca. 16-22 grader.
Den våde periode er fra januar – maj. Vejret er varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagstemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22-28 grader.

Detaljeret beskrivelse

Info om Galapagos
Galapagos-øerne er placeret cirka 1000 kilometer ud for den sydamerikanske stillehavskyst og tilhører Ecuador. Det er et sandt paradis for naturinteresserede og fotografer.
Galapagos-øerne har siden 1959 været erklæret nationalpark og den dækker et areal på næsten 5000 kvadratkilometer.
Øgruppen består af mere end 20 øer, hvoraf kun fem er beboede. Galapagos-øerne er verdensberømte for det unikke dyreliv, og hver ø byder på sin helt egen flora og fauna.
Kom også tæt på dyrelivet under havoverfladen, hvor du kan snorkle med hajer, delfiner, havskildpadder og legesyge søløver.
Galapagos-øerne har fortryllet opdagelsesrejsende siden Charles Darwin første gang lagde til under sin jordomsejling i 1835. Nu er det din tur til at få en smagsprøve på denne helt fantastiske natur og det imponerende dyreliv i selskab med en dygtig guide.

En typisk dag om bord
En dag om bord på en båd ved Galapagos-øerne starter typisk med morgenmad ca. 7.30. Herefter vil guiden give en kort orientering om dagens program og de aktuelle vejrforhold, inden båden i sikkerhedsafstand lægger til ud for kysten af den udvalgte ø. Af hensyn til dyrelivet sejler du i en lille ”panga” (jolle)ind til selve øen.
Når du vandrer på øerne, skal du holde dig til de afmærkede stier og følge din guide under hele turen. Du får sædvanligvis mulighed for to besøg om dagen, et om morgenen og et om eftermiddagen. Hvert besøg varer typisk 2 ½ til 3 timer.
Frokosten serveres om bord, mens båden sejler videre til eftermiddagens destination. Efter frokosten er der mulighed for afslapning på dækket inden dagens andet besøg.
Nationalpark-reglementet kræver, at alle besøgende har forladt øerne senest klokken 18.00.
Middagen serveres om bord på båden ca. klokken 19.00, hvorefter guiden kort vil gennemgå næste dags program. Aftenen er fri til at slappe af, læse en bog, nyde en drink eller gennemgå dagens oplevelser med dine medpassagerer.

Program
1. dag: Quito
Ankomst til hotellet i Quito. Der er ingen planlagte aktiviteter, så tjek ind på dit hotel og nyd byen. Der vil blive afholdt et velkomstmøde på hotellet om eftermiddagen/aftenen, hvor du vil få praktisk information om de næste 7/10 dages eventyr. Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i velkomstmødet, så vil du kunne finde al vigtig information i hotellets reception.

2. dag: Fly fra Quito til Galapagos-øerne (Øen Santa Cruz eller San Cristóbal)
Tidligt på dagen kører vi til lufthavnen, så vi kan nå vores fly til Galapagos-øerne. Efter ankomsten til enten øen Santa Cruz eller øen San Cristóbal møder du vores kyndige guide, som vil være behjælpelig med transport til Xavier yachten. (M,F,A)

3-5. dag/3-8.dag: Krydstogt ved Galapagosøerne
Xavier III har flere forskellige ruter den sejler. Alle øerne på Galapagos er unikke og byder på store naturoplevelser. Få et helt opdateret program af din rejsekonsulent.
(M,F,A)

6. dag/9.dag: Fly fra Galapagos-øerne (Øen Santa Cruz eller San Cristobal) tilbage til Quito
Santa Cruz - Quito

Om morgenen ankommer du til enten øen Santa Cruz eller San Cristobal og det er tid til at tage afsked med båden og besætningen. Der er et besøg på øen inden du bliver kørt i lufthavnen og flyver tilbage til Quito, hvor du kan nyde den sidste aften i byen. (M)

7. dag/10.dag: Quito
Afrejse på valgfrit tidspunkt. (M)

Overnatning:
7 dages turen:
2 overnatninger på standardhotel i Quito
4 overnatninger om bord på Xavier III i twin kahyt.

10 dages turen:
2 overnatninger på standardhotel i Quito
7 overnatninger om bord på Xavier III i twin kahyt.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Afrejsedatoer

Der er afgang ca. hver 14 dag på turene. Hvis der er udsolgt eller datoerne ikke passer med dine rejseplaner, finder vi en anden båd der passer til dine ønsker og budget.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.505,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks 16 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Transfer fra lufthavnen ved ankomst, flybilletter til/fra Galapagos
  • 2 nætter i Quito, 4 el. 7 nætter på båden Xavier III
  • Engelsktalende naturguide
  • Måltider og aktiviteter som beskrevet i programmet

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet til Ecuador
  • Entré og transitkort til Galapagos (ca. 120 USD)
  • Drikkevarer. Beregn desuden 50-65 USD til måltider der ikke er inkluderet i turen.
  • Drikkepenge. I Ecuador er det god skik at give guide og besætning drikkepenge efter endt cruise.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 7.495,-
Agua er en motorbåd med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Aqua får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne

Galapagos cruise med Aqua

Tag med på cruise med båden Aqua og oplev det unikke dyre- og planteliv på Galapagosøerne.

Varighed: 4,5 eller 8 dage
fra: 9.495,-
Archipel I er en katamaran med plads til 16 passagerer fordelt i 8 kahytter. Med Archipel I får du en unik sejloplevelse ved Galapagos-øerne

Galapagos cruise med Archipel I

Intet besøg i Ecuador er fuldendt uden at opleve Galapagos-øerne! Tag med på cruise ombord Archipel I og oplev det rige dyreliv og de smukke og interessante øer.

Varighed: 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12 eller 15 dage
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: