Søg
Søg
Sprogskole i Quito Ecuador
Homestay i Quito i Ecuador
Besøg ved Quilotoa Lake i Ecuador
Ridetur i Andesbjergene i Ecuador
Sprogskolen i Amazonjunglen i Ecuador
Spanskundervisning i Amazonjunglen i Ecuador
Udflugt fra sprogskolen i amazonjunglen i Ecuador
På udflugt i Stillehavet ved Ecuador
udflugt fra sprogskolen ved kysten nær Manchalilla Nationalparken i Ecuador
Spanskundervisning på i Puerto Ayora i Galapagos Nationalparken i Ecuador
Strand på Santa Cruz island i Galapagos nationalparken i Ecuador

Lær spansk i Ecuador

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.065,-

Varighed: 1-8 uger

Oplev Ecuador på en ny måde. Kombinér din rejse i Ecuador med spanskundervisning og aktiviteter i Quito.

De fleste lande i Syd- og Mellemamerika er spansktalende og mange bliver på deres første rejse dertil meget overraskede over, hvor få mennesker der egentlig kan tale engelsk.

At møde lokalbefolkningen på deres eget hovedsprog, skaber øjeblikkelig stor respekt og åbner mange døre. Dit spanske behøver langt fra være perfekt, men bare det at du prøver giver stor anerkendelse.

Det er billigere at tage et spanskkursus i Ecuador end herhjemme og så er det selvfølgelig også meget sjovere, da du kan få brugt de nye spanske gloser i praksis. Du kommer også til at møde en masse spændende mennesker fra hele verden på sprogskolerne.

I Ecuador tales et tydeligt spansk uden accent og det er derfor lettere at lære sproget her end i andre latinamerikanske lande.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde spanskkurser i hovedstaden Quito. Vores samarbejdspartner i Ecuador har mange års erfaring med spanskundervisning til udlændinge og er en meget anerkendt spanskskole i Ecuador.

De har spanskskoler fire vidt forskellige steder i Ecuador og du kan frit vælge én eller flere steder at få undervisning.

Spanskundervisningen kan kombineres med aktiviteter på de forskellige destinationer. Der vil være undervisning først på dagen og hver eftermiddag vil der være ture og ekskursioner i området. En perfekt måde at opleve Ecuador på!

Undervisningen foregår i små grupper eller som individuel undervisning (1 til 1). Her kan du på meget kort tid forbedre dine spanske færdigheder.

Det er også muligt at kombinere et spanskkursus med frivilligt arbejde.

Sæson

Ecuador er en helårsdestination. Landet har to sæsoner: den våde og den tørre, men pga. landets topografi er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Amazonjunglen:
De tørreste måneder er august og december til marts, men når det er sagt, så regner det året rundt i Amazonas regnskoven.

Højlandet:
Den tørre sæson er fra juni til slutningen af september, men i denne periode kan der forekomme mere vind. Der er mindre vind i perioden november til marts, men til gengæld også mere regn.

Kysten:
Den tørre sæson fra juni til december er køligere end den våde sæson og der er ofte overskyet. Den våde sæson fra januar til maj er den bedste til ”strandvejr”. Vejret er klart og solrigt indtil regnen, som regel kommer om eftermiddagen.

Galápagos:
Den tørre sæson fra juni til december er køligere end den våde sæson og der er ofte overskyet. I perioden juli til oktober kan der forekomme høje bølger, så undgå disse måneder, hvis du har tendens til søsyge. Dagstemperatur ligger på ca. 20-25 grader og vandtemperaturen på ca. 16-22 grader.
Den våde periode er fra januar til maj. Vejret er varmt og regnfuldt, men havet er ofte roligere. Dagstemperaturen ligger på ca. 30 grader og vandtemperatur på ca. 22-28 grader.

Vejret i Ecuador er meget uforudsigeligt og det siges at alle fire årstider vil kunne opleves på én og samme dag!

Detaljeret beskrivelse

Mine erfaringer med sprogskole i Ecuador...
Mit ophold på sprogskole har gjort en kæmpe forskel på mine rejser i Latinamerika. På to uger med intensiv undervisning lærte jeg mere end et halvt eller helt år på aftenskole. Jeg havde én uge på sprogskolen i Quito og én uge på sprogskolen i Amazonjunglen.
Samtidig med at lære det spanske sprog, var det en helt fantastisk oplevelse, for selve opholdet bød også på forskellige aktiviteter, som salsa undervisning, ture i amazonjunglen og ture til markeder og ekskursioner omkring Quito. Underviserne, værtsfamilien og hele oplevelsen derovre er for mig noget jeg husker resten af livet – det var virkelig nogle gode uger.

Signe Melters Pedersen, rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau


Overnatning:
Quito: Overnatning hos lokal familie eller i et fælles hus for folk der enten lære spansk eller laver frivilligt arbejde.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Sprogkurserne i Ecuador starter normalt hver lørdag året rundt.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.065,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vælg imellem gruppeundervisning eller individuel undervisning (1 til 1).

Prisen er inklusiv

  • 20 timers spanskundervisning pr. uge
  • Studiemateriale
  • Overnatninger i homestay hos en ecuadoriansk familie i privat værelse (inkl. tre måltider mad om dagen i hverdagene) eller i frivilligt arbejde hus (mad ikke inkluderet)
  • Danselektioner (salsa)
  • Diplom for kurset

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet Danmark t/r
  • Drikkevarer
  • Aktiviteter som ikke er nævnt i programmet
  • Flybilletter Galápagos t/r, hvis du vælger et spanskkursus på Galápagos
  • Éntre til Machalilla Nationalpark, hvis du vælger et spanskkursus ved kysten
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: