7 dage
Ekskl. fly
Fra 2.375,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Nyd den ene paradisø efter den anden og dyrk den afslappede livsstil på Fiji. Med dette ø-pas i hånden kan du udforske nogle af Fijis mest fantastiske områder som blandt andet Blue Lagoon regionen og det sydlige Yasawas. Ø-passet gælder i syv dage og giver dig mulighed for at opleve fire fantastiske øer med krystalklart vand og hvide sandstrande. Der er masser af tid til at læse en god bog i en hængekøje, imens du graver tæerne ned i det bløde sand, men du kan også snorkle, sejle kajak eller gå en tur. Med de oplevelser og omgivelser der venter undervejs, er det ikke svært at se, hvorfor ø-passet er så populært blandt backpackere!

Få information og fakta om Fiji her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Fiji her

Bedste rejseperiode

Den bedste tid at besøge Fiji på, er den såkaldte Fijian Winter, der strækker sig fra maj til oktober. Denne tid på året kendetegnes ved en lavere regnmængde, mildere temperaturer og mindre risiko for cykloner.

Dagsprogram

Fold program ud
1. og 2. dag: Port Denarau - Sydlige Yasawas
Board båden fra Nadi på Fijis hovedø om morgenen og begynd eventyret. Kursen sættes først mod de sydlige øer i ø-kæden Yasawas, som er domineret af fantastiske bjerg monolitter. Nyd de fantastiske omgivelser. Nu begynder din Yasawa oplevelse for alvor!
3. og 4. dag: Sydlige Yasawas - Naviti Island
Om morgenen på den tredje dag bliver du transporteret videre til næste dosis af Paradis. Korovou går for at være én af Fijis hyggeligste landsbyer med god stemning og hyggelig aftenunderholdning. Her deler White Sandy Beach og Korovou resort bugten. Fra maj til oktober er der mulighed for at svømme med manta rays, som for mange er en uforglemmelig oplevelse. Selvom de ofte spottes i denne periode, er der dog ingen garanti for at se dem, da de er vilde dyr.
5. og 6. dag: Naviti Island - Nordlige Yasawas
Ombord på båden "Yasawa Flyer" rejser du i dag videre mod den helt nordlige del af Yasawas kaldet Blue Lagoon-regionen (som i øvrigt er med i Brooke Shield film). Sug til dig af enestående strande, flotte gåture og farverige koraller. Ved solnedgang kan du gå ned på stranden og holde udkig efter flyvefisk.
7. dag: Nordlige Yasawas - Port Denarau
Du har morgenen fri til at en sidste runde med snorkelmasken eller i kajakken eller til rendyrket afslapning inden du går om bord på båden Yasawas Flyer, somvil tage dig tilbage til Port Denarau i Nadi. Undervejs kan du indtage det sceniske landskab du sejler igennem.

Overnatninger

6 overnatninger på hostels i fællesværelser på fire øer.

Det er muligt at opgradere til dobbeltværelse. Da du sover på små øer, er standarden ikke overraskende visse steder beskeden, men charmerende med hytter bygget i traditionel stil.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Transport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejse - og afbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Endelig er der mulighed for at opgradere til Full Monty, hvor udvalgte 'must do' aktiviteter er inkluderet i prisen. Det er aktiviteter, som de fleste vælger at tilkøbe under alle omstændigheder, men ved at booke det hjemmefra, får du det til en særlig pris og sikrer dig en ledig plads på turene. Som Full Monty gæst får du bl.a.:

 • Tur til Sawailau grotterne
 • Bjergvandring
 • Snorkelture med mulighed for at se koraller, manta rays og hajer
 • Guidet kajaktur

Dette er blot et udvalg af priser for denne tur. Ring ind og hør om flere priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top