Søg
Søg
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Dykkerkursus, Pacific Harbour
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji
Pacific Harbour, Fiji

Dykkerkursus, Pacific Harbour

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.345,-

Varighed: 5 dage

Forestil dig en stillehavsø, en sandstrand med skyggende palmer, klart blåt vand og et rev, der ligner noget fra et akvarium. Sådan er det at dykke ved Pacific Harbour på Fiji!

Stillehavet er en indlysende dykkerfavorit med sin fremragende sigtbarhed, rev som er lette at komme til og en variation, som gør det interessant at dykke uanset dykkerniveau.

Pacific Harbour er især kendt for sine hajdyk, som dog er forbeholdt for mere erfarne dykkere, men selv på et Open Water Course er der mulighed for at spotte et af disse fantastiske væsener. Men der er intet at være bange for - de er kun interesseret i fisk og ikke dig!

Pacific Habour ligger på den smukke, landskabelige Queen’s Highway, som følger sydkysten på Fijis hovedø, Viti Levu. Med Nadi to timer vestpå og Suva 45 minutter mod øst er Pacific Harbour nem at komme til, men ligger alligevel godt gemt for de horder af charterturister, som nemt kan ødelægge en fredfyldt rejsedestination.

De lokale her er meget venlige og imødekommende, vandet er klart og varmt og stemningen er helt klart hensat til stille og rolig ”Fiji time”.

Sæson

Hele året.

Detaljeret beskrivelse

1-5. dag: Dykning – Pacific harbour
PADI Open Water Diver kurset er et af de mest populære dykkercertifikater og anerkendes over hele verden. Efter at have gennemført dette 3-4 dags kursus må du dykke ned til 18 meter sammen med en buddy.

Den teoretiske del er et selvstudie med en lærebog kombineret med videoklip for hvert kapitel. Dykkerinstruktøren gennemgår al teorien med dig for at være sikker på, at alt er forstået.

Den praktiske del består af lektioner i pool efterfulgt af fire open water dyk i havet. De første to på 12 meter og de sidste to på maksimum 18 meter. Til sidst er der en eksamen (multiple-choice), som dækker alt, hvad du har lært.

Husk på at kurset er baseret på ’performance’ og ikke ’tid’ – dvs. at du først avancerer til open water dykkene, når du har forstået og bestået teoridelen og har udført de første prøvedyk i confined water korrekt og ubesværet.

Overnatning:
4 overnatninger på Club Oceanus i fællesværelse.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der starter begynderkurser hver dag. Det er muligt at lægge flere overnatninger eller flere dyk oveni din booking (efter du har bestået kurset).

Open Water dykkerkurset er for alle i almindelig, god form som er fortrolige med vand. Husk at en helbredsattest skal udfyldes forud for kurset. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du får det gjort hjemmefra. Du skal desuden være i stand til at svømme mindst 200 meter og holde dig flydende i 10 minutter.

Jysk Rejsebureau kan ud over Open Water-dykkerkurser arrangere dykning til alle niveauer. Ring ind og hør nærmere.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.345,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Ingen begrænsning, maks. 4 dykkere per instruktør.

Prisen er inklusiv

  • Alle materialer til PADI kurset
  • Dykkerudstyr
  • Dykkerinstruktør
  • Bådtransport
  • Snacks og drikkevarer på båden
  • Overnatninger
  • Håndklæder og sengelinned
  • WIFI

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet fra Danmark
  • Alle måltider og alkohol.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: