Søg
Søg
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne
Bliv Divemaster på Fillippinerne.
NYHED

Bliv Divemaster på Filippinerne

Pris pr. pers.

DKK 30.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 31 dage

Der venter dig et autentisk dykkereventyr i perfekte rammer. Under opholdet bor du i en villa sammen med andre, som deler samme passion som dig, og målet er en brugbar divemaster uddannelse fra en af verdens mest anerkendte dykkerdestinationer.

Dette er en helt unik mulighed for dig, der drømmer om at blive Divemaster. På denne tur kommer du til at opleve Filippinerne på en helt anderledes måde, idet du bor i en lokal villa på en bakketop med udsigt over hav og skov. I villaen bor du sammen andre som har samme formål om at blive PADI Divemaster i løbet af turen. Din uddannelse vil være centreret omkring et af Mindoros mest anderkendte dykkerfirmaer, som har eksisteret i Puerto Galera siden turister begyndte at komme til øen. Under dit ophold vil dagene være indrettet med dykning, øvelser og teori. Under opholdet deler du en villa sammen med andre passionerede dykkere, og der vil her være rig mulighed for at sparre om de prøver og øvelser, som venter dig igennem forløbet. Der vil også være god tid til at nyde de omkringliggende strande og møde den imødekommende og smilende befolkning i området. Tag gerne ned og se det lokale basketballhold spille kamp, tilbyd eventuelt at tage en plads på holdet, hvis du har lyst til at deltage. En ting er helt sikkert, de elsker at snakke med de besøgende i området!

NB. Dykkeruddannelsen kræver, at du har bestået alle opgaver og har haft minimum 60 loggede dyk.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Sæson

November - april

Bliv Divemaster på Fillippinerne

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Manila, Filippinerene.

2. dag: Ankomst Manila
Ved ankomst til Manila skal du kigge efter din chauffør, som står med et skilt med dit navn på. Du kører direkte til dit overnatningssted, en køretur på ca. 30 min. Her samles alle gruppens deltagere og resten af dagen er til fri disposition. Du kan bruge dagen på at opleve området og lære gruppens deltagere at kende. Overnatning på guesthouse i Manila.

3. dag: Transfer fra Manila til Puerto Galera på øen Mindoro & BBQ
Denne morgen kører du sammen med gruppen fra Manila imod havnebyen Batangas. Herfra skal du med båd til Mindoro og videre til stranden Encenada, som ligger ca. 5 min. fra huset, der skal være dit og gruppens hjem under opholdet. Efter ankomst vil der være BBQ og lidt forfriskninger, så du kan starte ud med en hyggelig aften sammen resten af deltagerne. Overnatning i en villa sammen gruppens deltagere.

4. dag: Puerto Galera & opstart på divemaster uddannelsen
En skøn dag venter dig ved Mindoros nordlige kyststrækning. Start morgenen med en 15 min. transfer ned til byen Sabang, og herfra en gåtur på ca. 5-8 min. til dykkercentret. Efter ankomst vil du blive introduceret til dykkerinstruktøren på din Divemaster-uddannelse. Under mødet vil du modtage alt nødvendig materiale til uddannelsen og finde det udstyr du skal leje, samt underskrive alt det formelle, som er nødvendigt for at komme i gang med den sjove og lærerige uddannelse. Herefter venter en briefing om, hvordan dagligdagen vil komme til at forløbe og hvilke forventninger en Divemaster-uddannelse stiller til dig undervejs.

Overnatning i Villa ved Puerto Galera

5.-24. dag: Dykkeroplevelser, øvelser & afsluttende prøve
Der vil være daglig transport til dit dykkercenter. Når du vil hjem til villaen er det bare at hoppe på en tricycle eller den lokale Jeepney fra Sabang (Tilbageturene fra dykkercentret er på egen hånd).
Denne periode er afsat til dykning, samt at læse op til prøver og lave alle de nødvendige øvelser. Mange af øvelserne kombineres på spændende dyk. Fritiden er til fri disposition, og her kan du lære øen, området og befolkningen at kende.

Overnatning i Villa ved Puerto Galera.

25. dag: Ø-hoptur med dykkergruppen & BBQ:
Denne dag er du og resten af gruppen inviteret på en eksotisk øhoptur, hvor du kan nyde omgivelserne og slappe af efter tre lærerige uger. Der vil være frokost og forfriskninger undervejs. Tag din dykkermaske og snorkel med, da du har god mulighed for at udforske undervandslivet på denne tur. Sidst på eftermiddagen sejler du tilbage til stranden Encenada. Ved villaen, ca. 5 min fra båden, venter en filippinsk BBQ og forfriskninger.

26.-28. dag: Dykkeroplevelser og oplevelser på egen hånd
Den afsluttende del af opholdet er afsat til dykning, så du sikrer dig at du når den magiske grænse på minimum 60 dyk, som er et krav for at bestå kurset. Hvis du allerede har gennemført 60 dyk og bestået uddannelsen, er der rig mulighed for at tage på ture på øen eller tage med dykkercentrets dykkerturer som Divemaster.

29 dag: Mindoro - Manila
Din rejse er ved at være slut og det er nu tid til at vende snuden mod Manila. Denne morgen venter transfer til Manila, hvor du har rejsens sidste overnatning. Resten af dagen er på egen hånd. Du kan bruge den sidste dag på at gå på eventyr i Manila og eventuelt bruge de sidste lommepenge på at shoppe i en af de mange shoppingcentre som Filippinerne tilbyder (Filippinerne elsker shoppingcentre, hvorfor de har 2 placeringer på verdens top 5 over største shopping centre i Verden).

Overnatning i Manila på guesthouse.

30 dag: Manila - Manila Lufthavn
Efter morgenmaden har du lidt tid inden du skal tjekke ud. I løbet af dagen bliver du hentet og kørt til lufthavnen eller du kan fortsætte rejsen på egen hånd.

31 dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark.


Overnatning:
2 overnatninger på guesthouse i Manila
26 overnatninger i villa ved Puerto Galera.OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Ved tilmelding til turen efter tilmeldingsfristen (60 dage inden afrejse) kan det forekomme at i ikke vil flyve sammen med gruppe. Ring til din rejsekonsulent for at få bekræftet om dette er tilfældet.

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Pris

Priser

Pris pr. pers.

DKK 30.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Prisen er ekslusiv mad.
Minimum 6 deltager afgang og max 10 deltager pr. afgang.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Minimum 6 personer & maks 10 personer.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter ifølge program
 • Transport til og fra Puerto Galera på Øen Mindoro
 • 1 overnatning på guest house i fællesværelse i Manila
 • 26 overnatninger i fællesværelse i Villa
 • Undervisning under Divemasteruddannelsen
 • Op til 60 dyk

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Forplejning og mad under divemaster-uddannelsen
 • Dykkerudstyr
 • Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Afrejseskat
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 20-11-2018 18:00:00 : 10720
Aalborg
20. november 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 20-02-2019 18:00:00 : 12225
Herning
20. februar 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 02-04-2019 18:00:00 : 12109
Aarhus
2. april 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: