Søg
Søg
Popototan Island, Your Island, Filippinerne
Strand tæt ved Popototan, Coron, Filippinerne
Popototan, Coron, Filippinerne
Barracuda Lake, Coron, Filippinerne
Popototan, Coral Bay Resort, Filippinerne, Asien
Popototan, Filippinerne, Asien
Popototan, Coron, Filippinerne
Popototan, Coron, Filippinerne
Standvilla på Popototan Island
Popototan, Filippinerne, Asien
SUP, Popototan, Coron, Filippinerne
SUP, Popototan, Coron, Filippinerne
SUP, Popototan, Coron, Filippinerne
Højskole, Coron, Filippinerne
Højskole, Coron, Filippinerne
Højskole, Coron, Filippinerne
Højskole, Coron, Filippinerne
NYHED

Egen villa ved uspolerede Coron

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-

Børnepris fra

DKK 10995,-

Varighed: 10 dage

Oplev eksotiske Filippinerne fra en sikker og eksotisk base i en fantastisk villa på øen Popototan. Mød en farverig undervandsverden med snorkel, tag på ø-hop, oplev lokal kultur og vigtigst – slap af og nyd hinanden i eventyragtige omgivelser.

Bo i din egen villa omringet af paradis øer og skab din egen drømmerejse.

Efter en mellemlanding i Manila ankommer i til Coron Island. Her venter jeres lokale vært og han tager jer med bil og senere banga (lokal båd) ud til jeres villa på Popototan Island.

Villaen ligger ved vandet og er omringet af tropiske blomster, mango træer, kokospalmer og en lund med hængekøjer til alle.

Eneste nabo er en lokal familie, som passer huset og området. Filippinerne er et stolt og imødekommende folkefærd, som kan alt med deres hænder. Så har I lyst til at lære, hvordan man bygger og lever ”The Philippino Way”, så er muligheden der. Familien bidrager også gerne med madlavning og indkøb. Jeres vært kan også arrangere et skolebesøg på øens lille skole.

Popototan ligger meget isoleret. Der er ved huset ikke telefonsignal, internet og strøm kommer fra solceller og en generator. Det er derfor muligt at koble helt af fra hverdagen derhjemme og bare nyde dette fantastiske område med ture til vidunderlige strande, smukke koralrev, dykning på vrag i verdensklasse, kajak eller måske tage på tur med stand up paddle board.

Ø-hop, snorkling eller kajak?
Tiden er i jeres hænder. På stranden ligger kajakker, som på 10 minutter tager jer til et fantastisk koralrev, som er nemt at snorkle ved.

Eller vil I på ø-hop til øde bounty-øer, så er det også muligt. Området er to år i træk kåret til det flotteste naturområde i verden.

Jeres vært står for lokale eksotiske måltider med f.eks. grillet frisk fisk på stranden og bringer jer sikkert hjem igen, når solen blodrød, går i havet. Måske ser I skildpadder, delfiner, rokker eller ultimativt en hvalhaj. De er i området!

Villaen er bygget til det tropiske klima. Den har to soveværelser, stort fællesrum med køkken og stor hems og en fantastisk 50 kvadratmeter stor overdækket terrasse, hvor i vil bruge det meste af tiden med god mad, brætspil, og kolde drinks. Ingen at genere, ingen at blive generet af.

Om natten sover I i husets lidt køligere indre, hvor støjsvage ventilatorer sikrer nattesøvnen. Det vil også være muligt at tage en madras med ud på terrassen og lade brisen fra havet køle jer ned.

Hvis man selv ønsker at lave mad så er det også muligt, da der findes et veludstyret køkken med gaskomfur og køle/frys.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Sæson
Turen kan gennemføres hele året.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Strand tæt ved Popototan, Coron, Filippinerne

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én-to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Coron
I Manila skal du skifte fra den internationale lufthavn til indenrigslufthavnen og herefter flyver du til Coron Island. Her bliver I modtaget af jeres vært og transporteret til Popototan Island til jeres hus. Resten af dagen er til fri disposition. (A)

3-9. dag: Ophold i egen villa på Popototan Island
Efter en god morgenmad er der et hav af muligheder at gå i gang med. Til huset er der tilknyttet en vært som med glæde vil sejle jer ud til forskellige gode snorkling steder eller små unikke strande. Nedenfor huset ligger der to kajakker og to Stand Up Paddleboards som I kan tage på opdagelse med og ikke langt fra villaen ligger der et dykkerresort, så I kan opleve de farverige koraler under vandet. Desuden er der mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen ved at besøge den lokale landsby eller skole. (M,F,A)

9. dag: Afrejse fra Coron
Efter et fantastisk ophold på Popototan Island er det nu tur til at vende hjem mod Danmark. Du vil blive transporteret med båd til Coron lufthavn, hvor i flyver til den internationale lufthavn i Manila inden der er afgang mod Danmark. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)

10. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Filippinerne
7 overnatninger på Popototan Island i standvillaen

M = Morgenmad , F = Frokost , A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

På indenrigsflyene må der medbringes 20 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.


Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-

Børnepris fra

DKK 10995,-


Prisbemærkning

Prisen er inkl. afhentning ved lufthavnen, mad, båd, diesel, kaptajn på ture, kok 2 gange om dagen, kajakker og Stand Up Paddleboards.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

4-16 personer

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter fra Danmark til Filippinerne.
 • Transport fra Coron lufthavn til Popototan med bus og båd
 • Alle måltider ude på Popototan
 • Ture med båd til de omkring liggende øer og koralrev
 • Leje af Kajak
 • Leje af Stand Up Paddleboards
 • Engelsktalende lokalguide på turene.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring.
 • Lufthavnsskatter ved afrejse indenrigs (ca. 2*15 USD) og lufthavnsskat ved afrejse udenrigs (ca. 20 USD).
 • Andre måltider og ture end nævnt i programmet, drikkevarer og drikkepenge.
 • Entre til strande og seværdigheder.
 • I Filippinerne er det god skik at give drikkepenge til guide/chauffør efter endt tur.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 20-06-2018 18:00:00 : 11374
Aarhus
20. juni 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 05-09-2018 18:00:00 : 11375
Aarhus
5. september 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 11-10-2018 18:00:00 : 10720
Se mere her
Til top
Find os på: