Søg
Søg
Palmer på øen Malapascua i Filippinerne
Manila, Filippinerne
Den amerikanske kirkegård Manila
Panglao Island
Baclayon Church Museum
Tarsier Sanctuary Bohol
Loboc River Cruise, Bohol
Chocolate Hills Bohol Filippinerne
snorkling i Filippinerne
Siquijor
Lokal kirke, Siquijor
Malapascua, Filippinerne

Familie ø-hop i Filippinerne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 12.795,-

Varighed: 21 dage

Familietur - Tag familien med på ø-hop i Filippinerne. Besøger tre perler i det Filippinske ø-rige, og oplev smuk natur, børnevenlige strande og snorkling i verdensklasse.

Ø-hop, strand, vand og og "Chocolate Hills"
På denne tur kommer I til at opleve Filippinernes hovedstad Manila, hvor en privat guide vil tage jer med rundt til byens højdepunkter, som bl.a. omfatter Intramuros, Rizal Parken og den kendte American Memorial Cementary.

Fra Manila i nord går turen med fly mod syd til øen Panglao, som ligger i Visayas regionen. Området er bl.a. kendt for sine fantastiske strande og snorkling og dykning i verdensklasse. Fra Panglao kommer I på dagstur til nabo-øen Bohol, hvor I bl.a. opleve de spøjse geologiske formationer ”Chocolate Hills”, og den sjældne spøgelsesabe.
I bor lige ved en børnevenlige strand på et lækkert hotel.

Fra Panglao sejler I videre til endnu en perle, øen Siquijor, hvor I også kommer til at bo lige ved stranden. Her kan I slappe af og nyde de lækre strande eller som ved Panglao, udforske livet under vandet, som er intet mindre end fantastisk!

Fra den ene perle i det Filippinske ø-rige til den anden; den lille hyggelige ø Malapascua. Her findes der ingen biler og hele familien bliver tvunget helt ned i gear i de rolige omgivelser. Med det fineste sand og turkisblå vand, vil de børnevenlige strande på Malapascua blive en god afslutning på jeres ferie.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Sæson

Turen kan gennemføres hele året.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Manila
Ved ankomst til Manila vil I blive hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt ind til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning på turistklassehotel i Manila. (M)

3. dag: Byrundtur i Manila
Efter morgenmaden bliver I hentet af en privat chauffør/guide som tager Jer med på en spændende halvdagstur rundt til Manilas højdepunkter. I kommer til at opleve:

 • Rizal parken – et yndet picnicsted for de lokale og en park med stor historisk betydning for Filippinerne. Det var bl.a. her den Filippinske Revolution startede mod de spanske koloniherrer efter henrettelsen af José Rizal.

 • Baywalk – Den berømte strandpromenade langs Manilabugten

 • Intramuros – Manilas historiske centrum som i spaniernes tid var omgivet af en beskyttende mur
 • Den amerikanske kirkegård – Her vidner mere end 17.000 hvide kors om amerikanernes enorme tab under 2. verdenskrig


Turen afsluttes ved 13-14 tiden og resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning på turistklassehotel i Manila. (M)

4. dag: Afgang Manila - øen Bohol - øen Panglao
Tidligt om morgenen vil I blive hentet på hotellet og kørt til indenrigslufthavnen i Manila. Herfra flyver I til øen Bohol. En flyvetur på ca. én time. I bliver hentet i lufthavnen på Bohol og kørt til den lille ø Panglao, der er forbundet til Bohol med en bro. De bedste strande er at finde på Panglao, og jeres hotel har en dejlig beliggenhed lige ned til stranden.

Overnatning på turistklassehotel på øen Panglao. (M)

5-8. dag: Øen Panglao og dagstur på Bohol
De næste fire dage skal I tilbringe på øen Panglao. Området er bl.a. kendt for fantastiske strande og snorkling og dykning i verdensklasse.

På naboøen Bohol er der interessante oplevelser i vente som f.eks. de spøjse geologiske formationer "Chocolate Hills" og den sjældne spøgelsesabe.
På dag fem er der inkluderet en dagstur rundt til Bohols spændende højdepunkter. I kommer til at opleve:

 • Blood Compact Site – på dette historiske sted blev der i 1565 underskrevet en international fredsaftale mellem spanierne og filippinerne.

 • Baclayon Church Museum – Denne smukke kirke er opført af spanierne, da de koloniserede Bohol. Ved siden af kirken ligger et lille museum indeholdende smukke gamle religiøse antikviteter.

 • Bohol Forest – En 2 km lang menneskeskabt mahogniskov tårner sig op på hver side af vejen.

 • Chocolate Hills – 1268 kegleformede bakker står spredt ud på et areal på 50 kvadratkilometer. De er dækket af græs og i den tørre sæson tørrer græsset ud og bliver brunt – hvilket har givet navnet til disse usædvanlige geologiske formationer, som er helt unikke for Bohol.

 • Tarsier Sanctuary – Her kan du møde den sjældne spøgelsesabe, som vi kalder den på dansk. Det er en af verdens mindste aber – ikke større end en hånd.

 • Butterfly Sanctuary – Oplev op mod 300 forskellige arter af sommerfugle der holder til på Bohol. I dette beskyttede område forsøger de at opretholde bestanden af de smukke insekter.

 • Loboc River Cruise – Nyd frokosten i skønne omgivelser om bord på en lille båd der langsomt sejler dig ned ad den kringlede Loboc flod.


Overnatning på turistklassehotel på øen Panglao. (M)

9. dag: Øen Panglao - øen Siquijor
I dag er det tid til at tage afsked med Panglao, men kun for at sige goddag til endnu en perle i Visayas-regionen, øen Siquijor.

I bliver hentet på hotellet om eftermiddagen og kørt til havnen. Herfra sejler i med offentlig færge til Siquijor. Turen tager ca. 2,5 time.
Ved ankomst til Siquijor vil I blive hentet og kørt til Jeres hotel, som ligger lige ned til endnu en dejlig strand.

Overnatning på turistklassehotel på øen Siquijor. (M)

10-13. dag: Øen Siquijor
De næste tre dage kan I udforske Siquijors vidunderlige omgivelser eller slappe af ved stranden.
Siquijor bliver i Filippinerne omtalt som en magisk og mystisk ø og der går rygter om at der stadig bor hekse på øen. Det er dog primært øens vidunderlige strande og interessante undervandsliv der tiltrækker de rejsende. Øen byder også på flere spændende huler, bl.a. drypstenshulen, Cantabon.

Overnatning på turistklassehotel på øen Siquijor. (M)

14. dag: Afgang fra øen Siquijor til øen Malapascua
I bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen og kørt til havnen. Herfra sejler I med offentlig færge til Cebu. Turen tager ca. fem timer. I havnen i Cebu vil I blive hentet af en chauffør og kørt til det nordlige Cebu, hvorfra I sejles over til øen Malapascua.

Overnatning på turistklassehotel på øen Malapascua. (M)

15-18. dag: Ophold på øen Malapascua
Malapascua er en lille fredelig perle uden biler. Øen er under tre km lang og én km bred, så det er oplagt at vandre øen rundt sammen med børnene. Undervejs vil I opleve skønne strande og små fiskerlandsbyer. På den nordvestlige del af øen ligger et fyrtårn og fra toppen er der en helt fantastisk udsigt over hele øen og det omkringliggende hav.

Denne lille Robinson Crusoe ø indbyder til afslapning, snorkling og dykning, og i har fire dage til at nyde denne unikke perle.

Overnatning på turistklassehotel på øen Malapascua. (M)

19. dag: Afgang fra øen Malapascua til Manila
Fra Malapascua går turen tilbage til Manila. I bliver sejlet over til Cebu og kørt i lufthavnen og flyver tilbage til Manila. I lufthavnen i Manila bliver I hentet af en chauffør og kørt til jeres hotel.

Overnatning på turistklassehotel i Manila. (M)

20. dag: Afrejse fra Manila
Efter næsten tre begivenhedsrige uger på Filippinerne går turen hjemad. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Manila. Tidspunktet afhænger af Jeres oversøiske fly. (M)

21. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Filippinerne
3 overnatninger i Manila på turistklassehotel
5 overnatninger på turistklassehotel på øen Panglao ved Bohol med swimmingpool
5 overnatninger på turistklassehotel på øen Siquijor med swimmingpool
5 overnatninger på turistklassehotel på øen Malapascua

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk udenrigsministeriet har opdateret og skærpet sin rejsevedledning til øen Palawan og til regionen Visayas, herunder Bohol og Cebu. Læs mere her.

På indenrigsflyene må der medbringes 15 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy jeres rejse til Filippinerne præcis som i ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har i andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde jeres drømme.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 12.795,-


Prisbemærkning

Børnepriser gælder for børn op til 12 år.,-

SPAR 15 % ved køb inden d. 30.juni 2016 (rabatten er fratrukket).
Ring til os for at høre om hvornår der er plads på dette tilbud


Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter fra Danmark til Filippinerne
 • Transport, overnatninger, ture og måltider i Filippinerne som beskrevet i programmet Engelsktalende chauffør og guide på turene

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring.
 • Lufthavnsskat ved afrejse indenrigs (ca. 2*15 USD) og lufthavnsskat ved afrejse udenrigs (ca. 20 USD)
 • Andre måltider end nævnt i programmet, drikkevarer og drikkepenge
 • I filippinerne er det god skik at give drikkepenge til guide/chauffør efter endt tur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 20-11-2018 18:00:00 : 10720
Aalborg
20. november 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 20-02-2019 18:00:00 : 12225
Herning
20. februar 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 02-04-2019 18:00:00 : 12109
Aarhus
2. april 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: