Søg
Søg
Palawan
Homestay på Ticao
Homestay på Ticao
Homestay på Ticao
Homestay på Ticao
Homestay på øen Ticao
Homestay på Ticao
Ticao Island
Hvalhaj ved Donsol i Filippinerne
Hvalhaj ved Donsol
Mt. Mayon vulkantrek
Mt. Mayon trekkingtur
Mt. Mayon vulkanen
Mt. Mayon vulkantrek
Mt. Mayon
Båd- & kajaktur ved El Nido
Båd- & kajaktur ved El Nido
Båd- & kajaktur ved El Nido
Båd- & kajaktur ved El Nido
Palawan
Båd- & kajaktur ved El Nido
Bådtur ved Palawan
Bådtur ved El Nido
Snorkling ved Palawan
Modessa Island
Modessa Island

Homestay, adventure & bountystrande

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.995,-

Varighed: 23 dage

Tag på homestay, og oplev dagligen hos en lokal familie. Svøm med hvalhajer ved Donsol, tag på trekking på den ikoniske vulkan Mt. Mayon, og tag på båd- og kajaktur med mulighed for masser af snorkling. Besøg en af Filippinernes bounty øer, og kom helt ned i gear omgivet af kridhvid sandstrand, azurblåt hav og smukke palmer.

På denne tur, vil du opleve Filippinerne fra flere vinkler, og der vil både være tid til masser af aktiviteter og ren afslapning. Rejsen starter på den lille ø, Ticao, hvor du skal bo hos en lokal familie. Her vil du få et unikt indblik i hvordan en filippinsk familie lever.

Efter besøget hos din værtsfamilie er det tid til at opleve de prægtige og enorme hvalhajer. I en båd tager du ud sammen med besætningen og forsøger at spotte hvalhajerne, og forhåbentligt får du mulighed for at hoppe i vandet med din snorkelmaske på og svømme ved siden af dette fascinerede og noget overvældende dyr - en helt fantastisk oplevelse.

Det er nu tid til at tage videre til Legazpi, hvor du skal på et dagstrek på vulkanen Mt. Mayon.
Trekket er moderat, og kan klares hvis du er i almindelig god fysisk form. På trekket vil du opleve en meget varieret natur, men det er naturen ved dit slutpunkt på vej opad vulkanen, der er smukkest og meget anderledes fra hvad vi er vandt til i Danmark, med et goldt klippelandskab.

Rejsen fortsætter til bounty øen, Modessa - her kan du trække stikket ud og blot nyde de paradisiske omgivelser, den gode mad og forskellige aktiviteter efter eget valg.

Du kommer både til at snorkle og sejle i kajak, når du skal på en 3-dages båd- og kajaktur ved det naturskønne El Nido. Du kan selv have indflydelse på sværhedsgraden, turen kan laves så den er børnevenlig, men også så du kan blive udfordret, hvis du er i god fysisk form. Nætterne tilbinger du i telt på stranden.

Rejsen afsluttes i Manila, hvor du har tid på egen hånd til at fordøje de mange indtryk, og måske nå lidt shopping inden rejsen går tilbage til Danmark.

Sæson
Turen kan gennemføres hele året.

Det er kun muligt at opleve hvalhajer fra december - april. Rejser du uden for denne sæson, vil der blive lavet et alternativt program til dig.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Homestay på Ticao

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én-to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Manila
Ved ankomst til Manila vil du blive hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt til dit hotel. Her vil der være tid til at få slappet af ovenpå den lange flyvetur.

Overnatning: 3- stjernet hotel (A)

3. dag: Manila - Ticao
Efter morgenmaden bliver du hentet af en privat chauffør og kørt til lufthavnen, hvor du skal flyve til Legazpi City. Flyveturen tager ca. én time. Ved ankomst vil du blive mødt af en chauffør der vil køre dig til din bådtransfer til Ticao Island. Bådturen tager ca. 2,5 time.
Vær opmærksom på at bådturen kan være lidt barsk ved kraftig blæst, da der så vil være høj bølgegang.

Husk vand, solcreme og solhat/kasket til turen.
På øen Ticao kommer du til at bo hos en lokal familie i en lille fiskerlandsby. Du vil komme helt ind under huden på den imødekommende befolkning og få et unikt indblik i, hvordan hverdagen fungerer hos en lokal filippinsk fiskerfamilie.

Overnatning: Homestay på øen Ticao. (A)

4-6. dag: Homestay på øen Ticao
Programmet for de næste par dage ligger ikke 100 % fast og planlægges sammen med din værtsfamilie.
Tag med mændene i familien ud at fiske tidligt om morgenen. Her kan du fange din egen aftensmad. De fisk familien ikke kan nå at spise, vil blive solgt på det lokale marked om eftermiddagen.

 • Gå på opdagelse på egen hånd i landsbyen
 • Spil fodbold med børnene
 • Få en rundtur i området og se hvilke ting der produceres og dyrkes på øen samt besøg en lokal skole
 • Sejl i lokal træ-kajak på den nærliggende flod og nyd den smukke natur i rolige omgivelser
 • Tag på motorcykeltur rundt på øen, hvor du sidder bagpå. Turen varer ca. 2 timer.
 • Tag på aften bådtur og se ildfluer

Alle måltider foregår sammen med familien

Overnatning: Homestay på øen Ticao. (M, F, A)

6. dag: Ticao Island - Donsol
I dag er det tid til at sige farvel til din værtsfamilie, da du skal videre til Donsol efter nogle hyggelige dage på øen Ticao. Omkring frokost/eftermiddag sejles du direkte til dit resort i Donsol.
Ved ankomst får du udleveret dit værelse og du får tid til at kigge dig lidt omkring.
Tag evt. en dukkert i poolen eller slap af på en liggestol med en god bog og tag et tiltrængt bad og nyd en lækker aftensmad i resortets restaurant.

Overnatning: 3-stjernet hotel med swimmingpool

7. dag: Svøm med hvalhajer ved Donsol
Inden du sejler ud sammen med en guide og en "hajspotter" ser du en introduktionsvideo om hvordan du skal "opføre" dig i selskab med hvalhajerne.
Når en hvalhaj bliver spottet, tages snorkeludstyret på og du hopper i vandet for forhåbentlig at svømme sammen med det enorme dyr. I alt tilbringes ca. tre timer på havet.
Det er en fuldstændig fantastisk og overvældende oplevelse at svømme side om side med verdens største fisk. En voksen hvalhaj bliver normalt 10-12 meter lang og vejer op til 40 tons. Heldigvis er havets kæmpe harmløs og lever af småfisk og plankton.
Hvalhajerne kommer hvert år til Donsol omkring november og bliver ofte i området helt indtil maj/juni – tidspunkterne varierer lidt fra år til år. Det bedste tidspunkt at se hvalhajer er fra februar til og starten af april. De kommer hertil pga. den store mængde føde der findes i farvandet.
Hvalhajerne lever frit i området, og derfor kræver det lidt tålmodighed og en vis portion held at opleve det imponerende dyr.
Læs en rejseberetning om mødet med havets kæmper her.

Overnatning på 3-stjernet hotel med swimmingpool (M)

8. dag: Donsol
Denne dag er på egen hånd. Slap af ved poolen og lad op til trekkingturen i morgen. (M)

9. dag: Donsol - Mt. Mayon vulkantrek, Legazpi
Tidligt om morgenen efter du har spist morgenmad, bliver du kørt til Legazpi, til startstedet for dit vulkantrek, hvor din guide vil modtage dig. Inden trekket starter bliver du briefet omkring sikkerhed og får den nødvendige praktiske information forud for dit trek. Du får mulighed for at få din bagage opbevaret her, og pakke en rygsæk med det mest nødvendige til trekking turen. Du skal selv bære din rygsæk på turen, så husk at pakke let.
Du bør have vand samt lidt snacks og energibarer med til turen. Der er inkluderet 2 liter vand til per person til turen. Tag evt. en ekstra flaske med selv, da det kan blive varmt på turen.
Husk også solcreme, solhat/kastet, samt langærmet tynd bluse og lange bukser, da der er planter der kradser på noget af ruten.
Mayon er en smuk kegleformet vulkan der tårner sig 2.462 m op i landskabet. Det er den mest aktive vulkan på Filippinerne og den har været i udbrud tæt på 50 gange på de sidste 400 år. Sidste store udbrud var i 1993. Af samme årsag bliver vulkanen nøje overvåget af Det Filippinske Institut for vulkaner og seismologi – trekking på Mayon bliver selvfølgelig kun foretaget, når vulkanen forholder sig i ro!
Dagstrekket er på ca. 10 km. og turen op til 800 meter foregår i et kuperet terræn op til ca. 800, dog i et tempo så du fint kan følge med, hvis man er i god fysisk form. Trekkingturen denne dag tager ca. 6 timer.
Da der i december 2016 har været en orkan, er noget af den oprindelige rute blevet ødelagt, og derfor er det kun muligt at komme lidt længere end til base camp 1, da der på ruten fra base camp 1 til basecamp 2 begynder at svært klatre terræn.
Du kommer til at opleve vidt forskelligt terræn på turen. Fra frodig skov til græsstepper og goldt sten- og klippelandskab. Undervejs vil du blive belønnet med skønne udsigter over området, som bare bliver bedre og bedre jo højere du kommer op. Din guide vil fortælle dig alt om vulkanens historie og områdets flora og fauna.
Når du kommer frem til base camp 1, er det tid til den medbragte frokost, og kort tid herefter når du frem til dit sidste udsigtspunkt, hvor du har frit udsyn til den ikoniske vulkan og den omkringliggende rå og ufattelig smukke natur. Dette fantastiske udsyn er hele turen værd.
Efter dit dagstrek er det tid til at komme hen på dit hotel og få slappet af.

Overnatning: Bed & Breakfast.

10. dag: Legazpi City
Dagen i dag er på egen hånd. Tag f.eks. på en dagstur (ikke inkluderet), der er forskellige muligheder. Forhør dig hos din rejsekonsulent.
Er du her en søndag, kan du opleve det lokale marked lige ud for hotellet. Allerede kl. 04:00 om morgenen, begynder de lokale at sætte deres boder op med alt fra kød, fisk, grøntsager og frugt til diverse forskellige ting og sager. Det er virkelig hyggeligt at gå rundt og kigge på boderne, mens markedet vågner og langsomt bliver mere hektisk og travlt op ad dagen. Køb lidt med hjem på hotellet og smag på de lokale frugter og grøntsager.

Overnatning: bed & breakfast. (M)

11. dag: Legazpi City - Manila - Puerto Princessa
Efter morgenmaden, bliver du kørt til lufthavnen i Legazpi City i løbet af formiddagen, hvor du skal flyve til Manila, og videre med fly fra Manila til Puerto Princessa, hvor du ankommer om aftenen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse, hvor du har en enkelt overnatning inden du skal videre på din rejse.

Overnatning: Guesthouse (budget) (M)

12-16. dag: Puerto Princessa - Modessa Island
Ud for Palawans østkyst ligger den lille bounty-ø, Modessa, hvor du skal tilbringe de næste 5 dage. Der findes kun ét resort på øen, derfor er der rig mulighed for at slappe af helt ugeneret - og i helt fantastiske omgivelser. Lige uden for din bungalow finder du en kridhvid sandstrand og krystalblåt hav - lige til at hoppe i. Læs en bog i hængekøjen, nyd en forfriskning i solen, og glæd dig til 5 dages afslapning med det fineste sand mellem tæerne.
På øen ligger der et dive-center, hvor du kan leje snorkel- og dykkerudstyr. Der er også mulighed for at paddle-boarde eller tage på en bådtur.
I restaurantområdet kan du ud over den lækre mad nyde kolde drikkevarer og lidt snacks eller tage et spil bordtennis eller pool. Tag f.eks. også et spil beach volley eller basket med personalet eller de andre gæster. Der er masser af muligheder for at lave hyggelige aktiviteter enten for sig selv eller fælles.
Det er ikke muligt at betale med dankort på resortet, og der findes ingen ATM på øen, så husk kontanter til leje af diverse udstyr samt drikkevarer.

Overnatning: Bungalow (standard)

16. dag: Modessa Island - El Nido
Start dagen ud med morgenmad i din bungalow. Brug resten af dagen på at få det sidste med fra øen, inden du kl. 13:00 bliver hentet af en båd og sejlet ind til havnen i Roxas. Ved ankomst venter en transfer som dernæst vil bringe dig til dit hotel i byen El Nido. Resten af dagen er til fri disposition. Eftermiddagen kan f.eks. bruges på at tage ind til El Nido by, hvor kan opleve de mange restauranter & barer der ligger smukt ned til vandet. Du kan også nyde stranden eller måske forkæle dig selv med en omgang massage.

Overnatning: Budgethotel

17-19. dag: Båd- og kajaktur ved El Nido
Du bliver hentet på dit hotel efter morgenmaden af din guide, som følger dig ned til motorbåden, hvorfra turen starter og hvor du skal tilbringe en del tid de næste dage. Med ombord på båden er din guide, en kok samt en kaptajn. I fællesskab sørger de for at du får en god tur, og er godt tilpas.
De næste dage går med at sejle til forskellige points, som er gode udgangspunkter for snorkling og kajak. Sværhedsgraden for kajak-delen er op til dig. Der er både mulighed for lette stræk samt hårdere stræk, hvor der er lidt højere bølgegang og modstrøm i vandet.
Der vil også være stop på forskellige øer/strande, hvor du kan slappe af og nyde solen, en forfriskning m.m.
Naturen er rigtig smuk ved El Nido, og omkring dig skyder store klippeformationer op ad havet og hvide bountystrande kommer til syne mellem klipperne, mens du sejler gennem det store hav. Der vil også være rig mulighed for at opleve det fantastiske undervandsliv der findes her.
Om aftenen kan du slappe af på stranden ved din camp. Herfra kan du tage en aften sejltur i din kajak, snorkle eller bare sidde og nyde solnedgangen og stilheden i flammernes skær fra bålet, inden det er tid til at krybe ind i teltet og få en god nats søvn. Der vil også på overnatningsstedet være mindst en guide til stede, som vil sørge for det fornødne, så du hele tiden er udstyret med vand, toiletpapir, rene håndklæder, lys, osv.

Overnatning: Telt på stranden

19-21. dag El Nido
Efter en masse fede oplevelser på din båd- og kajaktur, har du dagen på egen hånd til at slappe af på stranden eller tage en tur ind til El Nido by. Det et også muligt at lave forskellige aktiviteter som f.eks. zipline eller vandscooter.

Overnatning: 2-3-stjernet hotel

21-22. dag: Manila
Ved ankomst til Manila vil du blive hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition. Tag f.eks. på byrundtur eller shopping i en af de mange indkøbscentre.

Overnatning: 3-stjernet hotel (M)

22. dag: Afrejse fra Manila
Efter tre fede uger på Filippinerne går turen hjemad. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen i Manila. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.

23. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet."


Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Filippinerne
1 overnatning på bed & breakfast i Manila (budget)
3 overnatninger på homestay på øen Ticao (budget)
2 overnatninger på 3-stjernet hotel i Donsol
2 overnatninger på 3-stjernet hotel i Legazpi
1 overnatning på bed & breakfast i Puerto Princesa (budget)
4 overnatninger på Modessa Island, i bungalow (Standard)
1 overnatning ved El Nido (budgethotel)
2 overnatninger i telt på stranden på kajakturen (budget)
2 overnatninger ved El Nido på 2-3-stjernet hotel
1 overnatning på 3-stjernet hotel i Manila

M = Morgenmad , F = Frokost , A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk udenrigsministeriet har opdateret og skærpet sin rejsevedledning til øen Palawan og til regionen Visayas, herunder Bohol og Cebu. Læs mere her.

Der vil blive lavet alternativt program ved Donsol, hvis du besøger byen udenfor hvalhajsæsonen. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

På indenrigsflyene må der medbringes 20 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.995,-


Prisbemærkning

Ring til os for at høre om hvornår der er plads på dette tilbud

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.

I Filippinerne er det god skik at give drikkepenge til guide/chauffør efter endt tur.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Min. 2 pers.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter fra Danmark til Filippinerne
 • Indenrigsfly ifølge program
 • Transport med lokale transportmidler ifølge program (van, tricycle, fly)
 • Alle overnatninger
 • Ture og måltider som beskrevet i programmet
 • Engelsktalende guide på turene
 • På kajakturen er der telt, luftmadras, snorkeludstyr, håndklæder, mad og forplejning inkluderet

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskat ved afrejse indenrigs (ca. 2*15 USD) og lufthavnsskat ved afrejse udenrigs (ca. 20 USD).
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 08-05-2018 18:00:00 : 10719
Filippinerne: 18-10-2018 18:00:00 : 10720
Se mere her
Til top
Find os på: