Søg
Søg
Secret Island, Kitesurfing, Filippinerne
Secret Island, Kite surfing, Filippinerne
Secret Island, Kite surfing, Filippinerne
Secret Island, Kite surfing, Filippinerne
Secret Island, Kite surfing, Filippinerne
Secret Island, Kite surfing, Filippinerne
Secret Island, Kite surfing, Filippinerne
Secret Island, Kitesurfing, Filippinerne
Secret Island, Kitesurfing, Filippinerne
Secret Island, Kitesurfing, Filippinerne
Secret Island, Kitesurfing, Filippinerne
Secret Island, Kitesurfing, Filippinerne
Coron, Filippinerne
Barracuda Lake, Coron, Filippinerne
Surf Agency og Stay Salty
SPAR 4000,-

Kitesurfing Camp i Filippinerne

Pris pr. pers.

DKK 18.995,-

Før: 22.995,-
Varighed: 16 dage

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau og Surf Agency på den ultimative kitesurfing oplevelse til vores øde ø “Secret Island”. Secret Island ligger i det krystalblå sydkinesiske hav og vi tilbyder nu en helt unik mulighed for at du kan komme på 2 ugers kitesurfing camp på en ægte paradis ø, hvor det kun er dig og max 16 andre kitesurfere på hele øen. Du vil bo i små åbne bungalows på stranden, der er kokosnødder til at slukke tørsten og et fiskerigt koralrev lige ud for kysten.

Forestil dig din egen øde ø med unikke forhold for kitesurfing. Kridhvide sandstrande og tre kilometer turkisblåt lavvande med perfekte vindforhold! Vinden tunneleres imellem to små bjerge og giver dig perfekte forhold til at suse afsted på dit board. Glem alt hvad der hedder ugedage, wi-fi og telefon. Der er på det meste af turen ingen telefonsignal og det er kun muligt at komme på internettet få dage i starten og slutningen af rejse, så der er god mulighed for at trække stikket ud og opleve en hverdag langt fra den derhjemme med masser af kitesurfing, flot natur og lokale filippinske oplevelser. Vi kitesurfer dagen lang, sover i shelters på stranden og lever efter filippinsk livsstil, hvor en stresset hverdag ikke er en del af ordforrådet. Kite Campen er både for nybegyndere og øvede kitesurfere. Der vil være mulighed for undervisning på alle niveauer. Deltagelse på campen kræver blot at du tidligere har deltaget på et kite kursus.

Vi har allieret os med Michael Allman som vil være guide på turen. Han er medejer at Surf Agency som er Aarhus' største SUP og Kitesurfing klub. Han har taget kitesurfing instruktør uddannelse hos både IKO (international kiteboarding organisation) og DS (Dansk Sejlunion). I dag underviser han også nye kitesurfing instruktører i samarbejde med Dansk Sejlunion.

Michael vil under opholdet sørge for at alle har det godt og dele ud af sin store kitesurfing erfaring.

Ude på øen vil I også møde André Østergård, som vil tilbyde leje af udstyr samt én til én undervisning. André ejer Stay Salty Surf School, og har undervist i sejlads og kitesurfing i mange år. Han sørger for at I altid har det bedste udstyr til rådighed på turen og hjælper gerne hvis I har spørgsmål. Så hvad end du vil lære at hoppe højt, lave dit første backroll, eller sejle de første meter på boardet, står André klar til at hjælpe.

Sæson
Filippinerne har tropisk klima med 5 forskellige klimazoner. Gennemsnitstemperaturen er 25 grader.
Perioden fra november til februar er den ”kølige” periode med temperaturer på cirka 25 grader. Fra marts til maj er den varme periode med temperaturer et stykke over de 30 grader. I det meste af Filippinerne falder monsunregnen fra juni til oktober, dog ikke i den sydlige del af landet, der er velegnet for rejser i denne periode. Luftfugtigheden er relativt høj året rundt.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Filippinerne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Filippinerne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Secret Island, Kite surfing, Filippinerne

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


Dag 1: Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark. Vi mødes i lufthavnen og tjekker ind samlet, så vi får en god start på rejsen mod Filippinerne.

Dag 2: Ankomst til Manila, Filippinerne
Ankomst til Filippinernes hovedstad, Manila. Her bliver vi hentet i lufthavnen og indlogeret på et guesthouse én nat. Resten af dagen er til fri disposition og er der tid til det vil vi anbefale jer at besøge Manilas historiske centrum Intramuros, Rizal parken eller tage på det spændende lokale marked Divisoria eller det gigantiske Mall of Asia.

Dag 3: Manila – Busuanga – Coron
Om morgenen bliver vi hentet på vores guesthouse og starter rejsen til Coron. Vi starter med at flyve fra Manila til den lille lokale Busuanga lufthavn, hvor vi bliver hentet i lufthavnen og kørt til vores guesthouse i Coron. (M)

Dag 4: Coron – Secret Island
Vi tager fra Coron om morgenen med båd ud til Secret Island. Bådturen er helt spektakulær igennem et ø-område, der to år i træk er blevet kåret til et af de smukkeste steder i verden. Turen vil tage os fra civilisationen med restauranter og wi-fi til den øde ø Secret Island. Ved ankomst til øen vil vi få en lille rundvisning og få anvist hvor vi skal sove og alt afhængig af ankomst tidspunkt vil der også denne dag være mulighed for den første tur på vandet med kiten. (M,F,A)

Dag 5 - 12: Kitesurfing: Secret Island
De næste uger er helliget til det vi alle er kommet for: Kitesurfing. Alle vil i begyndelsen få en instruktion til vindforholdene i bugten og alle vil få en kort én til én undervisning af Michael. Under hele opholdet på øen vil der også være mulighed for at få vejledning og sparring af Michael, som kan hjælpe dig med hvad du har brug for, om det er hjælp til at blive mere sikker på håndtering af dragen, hjælp til at komme op på boardet eller fif til dit første hop eller backroll. Vi hjælper hinanden, og det primære mål er at have en god tid på vandet sammen og kitesurfe så meget som muligt!

Det vil også være muligt at tilkøbe forskellige kurser, hvis man vil lærer at hoppe højere eller vil have finpudset teknikken på de mere avancerede tricks.

Skulle vejret eller kroppen ikke arte sig til kitesurfing, så vil der også være mulighed for at udforske øen og vandre til toppen af øen og nyde udsigten eller leje et SUP board og udforske øen fra vandet. Når det er lavvandet så kan I gå over på besøg på den lille lokale nabo ø, som meget sjældent får besøg af turister. Børnene fra øen vil også tit komme over på besøg ved os, da det ikke er normalt at de ser kitesurfere herude. (M,F,A)

Dag 13: Secret Island - Coron
Vi skal nu forlade Secret Island og begive os tilbage til civilisationen i Coron, hvor vi skal bo de sidste to nætter inden vi skal retur til Danmark. Ved ankomst til Coron går vi til vores guesthouse og resten af dagen vil være på egen hånd til at opleve byen. Mange vil nok sætte pris på en god kop kaffe, massage og wi-fi.
Vi overnatter på guesthouse centralt i Coron og hvis der er stemning for det så tager vi ud og spiser en fælles middag om aftenen. (M, F)

Dag 14: Coron / Barracuda Lake / Kayangan Lake
I dag skal vi på en dagstur omkring Coron for at besøge de berømte ferskvandssøer Barracuda Lake og Kayangan Lake. Kayangan Lake, også kaldet Den Blå Lagune, har noget af det reneste vand i Filippinerne, og er så klart, at man kan se de seks meter ned til bunden. Man når lagunen ved at klatre over en klippe, men belønningen venter: En vidunderlig udsigt og vand, der lyser klart med grønne og blå farver. Søen ligger i et udslukt vulkankrater og består af 70 % ferskvand og 30 % havvand, så der er ikke meget andet liv end små guppyer og rejer. På grund af vandets renhed og sammensætning kan I se de mægtige søjler på bunden, der leder tankerne hen på en naturskabt katedral. Barracuda Lake er også vulkansk, hvilket betyder, at jo længere man dykker ned, jo varmere bliver det. Siderne i søen er de flotteste, da der ikke findes noget fiskeliv af betydning, fordi vandet er for varmt. Det siges dog at der findes en gammel barracuda, der efter sigende er over 100 år gammel. I vil være retur i Coron om eftermiddagen og hvis der er stemning for det så tager vi ud og spiser en fælles middag om aftenen. (M, F)

Dag 15: Afrejse Filippinerne
I dag forlader vi Coron om morgenen og begynder vores rejse til Danmark. Vi drager mod hovedstaden Manila med fly, hvor vi så vil skifte terminal til vores fly hjem til Danmark. (M)

Dag 16: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark efter et fantastisk eventyr i Filippinerne.


Overnatning:
1 overnatning i flyet fra Danmark til Filippinerne
1 overnatning i Manilla
1 overnatninger i Coron
8 overnatninger på Secret Island
2 overnatning i Coron
1 overnatning i flyet fra Filippinerne til Danmark


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Turen er eksklusiv Kite udstyr, men det kan lejes lokalt eller inden afrejse og er samme pris.
Er man nybegynder så vil vi anbefale at man lejer sig ind i en grejbank og hvor man deler med tre andre, det koster 1750 kr. for hele opholdet. I grejbanken findes der også SUP boards. Hvis man gerne vil være sikker på at have sit eget udstyr hele ugen, så koster det 3500 kr.

Det er muligt at få single værelse i Manilla og Coron. Det vil være fælles overnatning ude på Secret Island i åbne shelters. Singleværelse tillæg er 500 kr.

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter ifølge program
 • Dansk Rejseleder
 • Transport til og fra Secret Island
 • Alle overnatning
 • De fleste måltider (se programmet)

Prisen er eksklusiv

 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider i Manila ved ankomst og afrejse
 • Aftensmad i Coron
 • Kite udstyr (det kan lejes eller købes inden afrejse)
 • Single værelse i Manilla og Coron (500 kr.)
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge og der skal beregnes ca. 70 USD.
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer

Gruppestørrelse

Minimum 10 og maksimum 16 deltagere.
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 08-05-2018 18:00:00 : 10719
Filippinerne: 18-10-2018 18:00:00 : 10720
Se mere her

Video

Se en lille film fra Secret Island
Secret Island, Kite surfing, Filippinerne
Til top
Find os på: