Ca. 1½ time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Jeg vil desuden komme ind på praktiske ting, som f.eks. transport- og overnatningsmuligheder samt budget mv.

Australien
Her finder du alt fra storslået natur med tropisk regnskov, og ørken til fascinerende koralrev og livlige storbyer. Vi tager på roadtrip op ad Australiens østkyst, hvor vi bl.a. tager på surf camp ved spot X, besøger verdens største sandø Fraser Island, tager på sejltur ved Whitsundays Island og dykker ved Great Barrier Reef. Vi kommer også forbi Ayers Rock og Alice Springs, hvor vi er omgivet af rødt sand i Outbacken.

New Zealand
Landet der byder på naturoplever i verdensklasse og masser af ekstrem sport. Vi starter i Auckland, hvorfra vi tager nord på til Bay of Island. Dette smukke område med utallige øer er oplagt til sejlture. Herefter begiver vi os rundt på Nordøen, hvor vi blandt andet kommer forbi Rotorua, Lake Taupo og River Valley.

Vi prøver også kræfter med Tongariro Crossing trekket, der går igennem et vulkansk område og hopper på færgen igennem Cook strædet, hvor vi nyder den smukke sejltur, før vi går i land på Sydøen.

Her oplever vi den smukke Abel Tasman National Park, den imponerende Franz Josef Gletsjer, hyggelige Queenstown og slutter af med at svømme med vilde delfiner ved Kaikoura.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Jeppe Dehn Pedersen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top