Søg
Søg
Malaysia

Fastlands Malaysia og Singapore

Malaysia dækker et forholdsvist lille areal, men har alligevel masser af forskellige oplevelser og naturscenerier at vælge imellem. Her findes alt fra tætte regnskove, smukke, tropiske strande, rigt dyreliv til pulserende storbyliv i Kuala Lumpur.


Rejsen starter i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Kuala Lumpur er et sammensurium af religioner, folkeslag og traditioner, hvilket ses tydeligt i forskelligheden i byens bydele. Islamisk og moderne arkitektur, indiske templer og Bollywood plakater fylder gadebilledet i Little India og ikke mindst den kinesiske kultur i China Town, er med til at give dig en farvestrålende oplevelse.

Vi fortsætter rejsen syd på til den historiske by Melaka som er ligger ved Malaysias vestkyst. Her kan du opleve byens mange kulturskatte og historiske bygninger på egen hånd inden vi tager på en unik cykeltur til det lokale Melaka og områder uden for byen som de færeste turister ser. En af rejsens store højdepunkter er regnskoven og naturen i Nationalparken - Endau Rompin. I denne fantastiske nationalpark som for mange er et ukendt område, venter en unik, speciel oplevelse og trekkingtur på naturens præmisser. Malaysia er en destination, der kan besøges året rundt, da det er delt op fra vest til øst ift. Hvornår der er godt at rejse til landet vejrmæssigt. Jeg vil på aftenen komme med alternativer til denne rejserute, hvis man skal afsted i det andet halvår, hvor disse destinationer ikke er gode. Afslutningsvis tager vi til tropeøerne Pulau Besar og Pulau Tioman, som er omgivet af eksotiske strande og billedskønne laguner.

Rundrejsen afsluttes i den mangfoldige by Singapore, som kombinerer kultur, forretningliv, mad, adventure og smukke strande inden for kort afstand.

Jeg glæder mig til at se jer, og hive jer med på en fantastisk rejse gennem fastlands Malaysia og Singapore.

Med venlig hilsen
Charlotte Høi

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt

Foredragsinformation

Foredragsholder

Charlotte Høi

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Malaysia
Singapore

Parkering

Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.
Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: